Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior's Diorliners zijn vloeibare eyeliners met een exacte vilten punt. Dit biedt niet alleen volledige controle tijdens de toepassing en maakt intuïtief lijnmanagement mogelijk, maar trekt ook uiterst precieze lijnen. Dit maakt ze het ideale alternatief voor eyeliners met borstels, gel eyeliners of de klassieke eyeliner potloden met lood, zelfs voor vrouwen die een discrete look willen maken of extravagante eyelid lijnen willen aanraken. De vloeibare textuur zorgt voor een bijzonder gelijkmatige en glijdende applicatie en levert een intens ondoorzichtige en diepe kleur. Dit maakt de Diorliners ideaal voor een statement look met kattenogen, gebogen ooglid lijnen of zeer brede ooglid lijnen in retro stijl. De licht flexibele punt kan langs het bovenste ooglid worden geleid. Bij een licht schuine en schuine instelling wordt in één enkele slag direct een bredere lijn gevormd. Als aanvulling op de oogschaduw kan een smalle lijn de wimperlijn visueel condenseren en tegelijkertijd het uiterlijk expressiever laten lijken. De precisiepunt is ideaal om zo dicht mogelijk bij de wimpers te werken of om de ooghoeken te bereiken zonder andere delen van de huid te kleuren of de bestaande make-up te irriteren.
Christian Dior's debuutcollectie uit 1947, gevierd als de New Look, lag al op ieders lippen bij het Parijse modehuis. Wereldwijd waren de vakpers en dames enthousiast over de creaties en werd het label al snel populair. Zelfs na het overlijden van de ontwerper en onder diverse creatieve leiding ontwikkelde Dior zich tot een van de beroemdste luxemerken ter wereld. Met Christian Dior Cosmetics werd het assortiment al in 1969 uitgebreid met make-up en verzorging. De catwalk-look kan ook thuis worden gecreëerd met behulp van hoogwaardige cosmetische producten en de grote verscheidenheid aan producten wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe trendkleuren of innovatieve texturen.

Het design

De Dior Diorliner zijn automatische eyeliner pennen in een slanke plastic koffer. Het zwarte ontwerp met zilverkleurige ontwerpen en prints is kenmerkend voor de tijdloze en elegante stijl van Dior. Schud de pen voor gebruik en draai de automaat een beetje twee of drie keer. Dit is te horen door een kleine klik. Hierdoor komt het product in de applicator terecht. Deze heeft een zeer precieze tip, die volledige controle tijdens het aanbrengen mogelijk maakt. De dop moet na gebruik altijd goed gesloten zijn om uitdrogen van de vloeibare eyeliner te voorkomen.

Het assortiment

Dior Dior's Diorliners zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren, zodat voor elke make-up look de juiste nuance kan worden gevonden. Subtiele alternatieven voor klassiek zwart zorgen voor een delicaat tintje kleur en kunnen de natuurlijke oogkleur intenser en stralender doen lijken. De Dior Dior Diorliner Eyeliner Tracé Précis 098 Black is de klassieker voor alle Cat Eyes of de zogenaamde Winged Eyeliner met staart. Het intense zwart zorgt voor dramatische effecten en kan ook worden gedragen alleen zeer elegant en expressief. Een alternatief is de Dior Dior Diorliner Eyeliner Tracé Précis 298 Navy Blue in marineblauw. Dit harmonieert zowel met avondkleding als met klassieke jeans. Het is iets lichter dan zwart en platt daardoor ook dames met lichtere huidskleuren. De Dior Dior Diorliner Eyeliner Tracé Précis 798 Brown in donkerbruin is vergelijkbaar. Dit is perfect voor het toevoegen van trendy naaktinten of glinsterende champagne- en rozennuances. Voor een natuurlijke look kan slechts een dunne lijn dicht bij de wimperlijn getekend worden. Uiteraard kunnen de gekleurde alternatieven ook breder worden toegepast. Dior Dior Diorliner Eyeliner Tracé Précis 888 Plum heeft eindelijk een donkere violette tot pruimtint, die niet alleen in de herfst perfecte kleuraccenten legt. De kleur geeft niet alleen groene of bruine ogen extra uitstraling. Alle Diorliners hebben dezelfde nauwkeurige applicator en het praktische draaimechanisme, waardoor het product economisch kan worden gedoseerd.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.