Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Ontwerper Christian Dior is in de herinnering van modebewuste mensen gebleven, voornamelijk vanwege zijn ongebruikelijke en ongewone creaties. De populaire modeontwerper richtte Dior op in de jaren vijftig, waar vandaag wereldwijd vraag naar is, en slaagde er bijna van de ene op de andere dag in om het met roem te eren. De creaties van Dior veroverden in razend tempo de wereld van de bovenste tienduizenden. Waarschijnlijk in het begin vooral omdat Dior en zijn mode nog niet bij iedereen op de lippen lagen en dus altijd erg exclusief waren.

Maar de echte doorbraak van Dior kwam een paar jaar na de oprichting van het bedrijf, toen iconen als Jackie Kennedy, Prinses Diana en Evita Perón publiekelijk enthousiast werden over Dior's mode. Dior werd al snel een modehuis dat stond voor pure luxe. Er was geen stuk tweemaal en geen creatie was zoals de andere. Dit was natuurlijk ook merkbaar in de prijs, waardoor Dior lange tijd bijna onbetaalbaar was voor de massa. Pas later probeerden ze hen te bereiken met geselecteerde collecties.

Pas na een crisis in de jaren zeventig, waarna Dior zijn corporate concept moest heroverwegen, concentreerde het bedrijf zich meer op de markt van middelgrote klanten. En het nieuwe concept van het bereiken van de welverdienende middenklasse werd al snel volledig gerealiseerd. Het redde Dior van faillissement en hielp het label om zijn eigen naam nog bekender en succesvoller te maken.

Maar ook vandaag nog weet het modehuis zich staande te houden met hoge kwaliteitsnormen, individuele lijnen en exclusieve collecties, luxe merken als Chanel, Louis Vuitton en Hermès. Dior is vertegenwoordigd in beide modewerelden, in de geraffineerde middenklasse en in de luxueuze bovenklasse. Dit maakt het Franse modehuis één van de bekendste ter wereld. En dat is niet voor niets, want het nieuwe en frisse concept van Dior spreekt klanten aan uit de meest uiteenlopende sociale klassen en leeftijdsgroepen.

De creaties van Dior presenteren zich altijd zowel nobel en tijdloos als trendbewust en traditioneel. Met het groeiende en veranderende klantenbestand veranderde natuurlijk ook het productassortiment van het voormalige modehuis. Dit breidde het assortiment uit met meer in massa geproduceerde en betaalbare kledinglijnen, maar ook met productsegmenten als parfum, accessoires en make-up.

Daarnaast werd gebruik gemaakt van uitgekiende reclamecampagnes, waarbij filmsterren als Star Wars Queen Natalie Portman, Oscarwinnaar Jennifer Lawrence en meisjeszwerm Robert Pattinson hun vertrouwde gezichten gebruiken. Maar dat is nog niet alles: Portman en Co. zijn ook particuliere Dior-aanhangers.

Dior's exclusieve en hoogwaardige Diorific lippenstiftcollectie brengt alle eisen samen die aan een lippenstift gesteld kunnen worden. Het assortiment presenteert zich door een uiterst nobel design, door een enorm verzorgende formule en door ingrediënten die staan voor zijdeachtige en mooie kleuren. Dit wordt ook gegarandeerd door een innovatieve en nieuwe samenstelling waarbij de pigmenten afzonderlijk worden gewreven - flexibiliteit en duurzaamheid zijn het kleurrijke resultaat. De lijn heeft meer dan 15 verschillende nuances en de exclusieve design lippenstift geeft de lippen een elegante glans.

Het design

De unieke lippenstiften uit de Dior Diorific serie overtuigen niet alleen door fascinerende en intense kleuren. Ze bieden ook een uiterst succesvol verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in een goudkleurige koffer voor een edele glans. De lippenstift kan door middel van een verbreed en afgerond uiteinde uit de koffer worden geduwd. De lippenstiften uit de Dior Dior Diorific serie zijn afgesloten met een fraai vormgegeven kap. Het valt meteen op met zijn fijne structuren en gouden glans. Het zorgt er ook voor dat de pen veilig en schoon gesloten kan worden.

Het ontwerp van Dior Dior Diorific lippenstiften is niet alleen stilistisch succesvol, maar ook praktisch overtuigend. De pennen zijn klein en compact, zodat ze comfortabel in elke zak passen. Dior Diorific is daarom ook geschikt voor lippenmake-up op reis of onderweg. De lippenstiften van de Dior Diorific serie zijn te herkennen aan de glanzende gouden hoes en het Dior logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een verzorgende en langdurige lipstick die ook spectaculaire en buitengewone lip make-up kan bieden, moet u kiezen voor de potloden uit de Dior Dior Diorific serie. Ze overtuigen met een aangename textuur die lang aanhoudt en de lippen niet belast. Dior Diorific voorziet de lippen van blijvend vocht, beschermt ze tegen schadelijke omgevingsinvloeden en zorgt ervoor dat ze niet broos en gebarsten worden.

Bovendien bieden de lippenstiften uit deze serie, afhankelijk van de bestelling, een matte of glanzende afwerking. Glanzende effecten kunnen ook worden bereikt met hen. Dior Dior Diorific design lippenstiften bieden intense kleur en betrouwbare hechting. Voor een optimaal kleureffect worden de Dior Dior Diorior lipstick pigmenten afzonderlijk aangedreven. De fijne verflaag kleeft niet en volgt toch elke beweging van de lippen. Dit maakt de lippenstift prettig om te dragen en dompelt de lippen onder in een langdurige kleur.

De dermatologisch geteste lipsticks van Dior Dior Diorific worden aanbevolen door toonaangevende make-up kunstenaars. Ze hebben een zonbeschermingsfactor van acht, zodat het gebruik ook bij zomerse temperaturen wordt aanbevolen. Daarnaast verdient het brede kleurenpalet van de Dior Diorific serie speciale vermelding. Met in totaal negen verschillende kleurvarianten kan de lip make-up perfect worden afgestemd op de gewenste look. De kleuren Diorama, Glory, Mitzah, Angel Bleu, Dolce Vita, Icone, Diorella, Liz en Diorissimo zijn verkrijgbaar. Ontdek de verzorgende en kleurintensieve lippenstiften uit de Dior Diorific serie.