Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Dior Capture XP serie is de luxueuze anti-verouderingszorg van het Franse bedrijf. Elk product is precies op elkaar afgestemd om de huid dag en nacht van verzorgende stoffen te voorzien. Dit geeft de rijpere huid een nieuwe glans, een gladder uiterlijk en minder rimpels. Onder het motto 'De beste anti-rimpel expert van Dior heeft twee letters' worden de XP producten geïntroduceerd. Met het Centre d'Innovation Dior beschikt het luxe merk over een eigen onderzoekscentrum waar nieuwe texturen, ingrediënten en producten worden ontwikkeld en getest.
De resultaten van stamcelonderzoek zijn onder andere gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Capture XP heeft de mogelijkheid om stamcellen te regenereren en de productie van de natuurlijke vulstof hyaluronzuur tot in de diepste lagen van de huid te stimuleren en te verdubbelen. Zichtbare resultaten zijn beloofd na slechts een uur, en na een maand testers hebben opgemerkt een aanzienlijk jongere verschijning. De productie van hyaluronzuur neemt tijdens het verouderingsproces aanzienlijk af, waardoor de huid kan doorzakken en rimpelen. Capture XP Maintenance helpt de productie weer op gang te brengen en rimpels op natuurlijke wijze te corrigeren. De werkzame stoffen zijn onder andere galanga-extract en de exclusieve dior-actieve stof TP-vityl. Bi-Skin Premium is een ander ingrediënt dat uitsluitend door Dior is ontwikkeld en geoptimaliseerd.
Sinds eind 1946 biedt Dior naast exclusieve mode ook tal van parfums, schoonheids- en verzorgingsproducten aan. Christian Dior heeft de 'New Look' van het label gevormd en inspireerde niet alleen de woonplaats Parijs, maar de hele wereld met zijn creaties. Geuren werden ook bijna vanaf het begin geïntroduceerd, hoewel de eerste geur, Miss Dior, nog steeds bestaat. Na het overlijden van de ontwerper volgden veel bekende namen zijn voetsporen en kon het label verder groeien. Christian Dior Cosmetics maakt sinds het einde van de jaren zestig deel uit van het merk. Veeleisende dames vinden Dior make-up en verzorging in tal van parfumerieën, warenhuizen en online winkels over de hele wereld.
alle klanten beoordelen positieve
Dior Capture XP
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
DiorCapture XPCrème Haute Correction Rides
Ik ben supertevreden met dit product omdat mijn gemengde huid niet te vet en niet te droog is. De creme laat zich optimaal en zuinig verdelen zodat mijn huid zich verzorgd aanvoelt.
Commentaar van
Heerlijke creme voor de droge huid.
Deze heerlijk zachte crème zorgt ervoor dat er weinig rimpelvorming is in het gelaat en rond de ogen. Het voelt heerlijk zacht aan bij het opbrengen. Daarbij doe ik er lang mee!

Het design

De hoofdkleur van de Dior Capture XP serie is een diep middernachtblauw met een paarse tint. Dit past in het elegante en tijdloze thema van de cosmetische serie. Zij hebben alle een lichte kleurverloop van blauwpaarse hoofdkleur naar lichter wit. De deksels zijn gemaakt van zilverkleurig metaal en de belettering onderscheidt zich ook in zilver en wit van de achtergrond. Afhankelijk van het product worden de crèmes verpakt in glazen potten met schroefdop, pipet of pompdispenser.

Het assortiment

Het Dior Capture XP huidverzorgingsassortiment biedt een uitgebreid assortiment voor vrouwen met een volwassen en veeleisende huid. De antiverouderingsoplossing maakt gebruik van de laatste resultaten van stamcelonderzoek en exclusieve actieve ingrediënten ontwikkeld in de laboratoria van het Centre d'Innovation Dior. Deze stimuleren onder andere de productie van hyaluronzuur, dat in de loop der jaren bij iedereen afneemt. Als natuurlijke vulstof kunnen rimpels zo gestoffeerd en weer gladgestreken worden. De crèmes werken tot in de diepste lagen van de huid en zouden al na een uur zichtbare resultaten moeten laten zien. Na een maand regelmatig gebruik werd de huid merkbaar verjongd.
Vrouwen met een normale en gemengde huid gebruiken Dior Capture XP Crème Haute Correction Rides Peaux Normal à Mixtes als dagcrème. Voor de droge huid is de Peaux Sèches Haute Correction Rides crème verkrijgbaar als rijk verzorgingsproduct. De Nuit Crème Nuit Haute Réparation Rides is speciaal ontworpen voor de nacht, die ook tijdens de slaap werkt en de verjongingsprocessen van de huid verder stimuleert. De serie Sérum Record Correction Rides Profondes of de variant voor de nacht Nuit Concentré Nuit Réparation Rides Profondes zijn verkrijgbaar als bijzonder intensieve verzorging of als genezing. De verzorging met hoge dosering kan worden gebruikt als aanvulling op de crèmes. Voor de gevoelige huid rond de ogen, die vaak eerst rimpelt, is de Yeux Crème Yeux Haute Correction Rides oogcrème ook verkrijgbaar. Zo kunnen vrouwen hun individuele verzorgingsprogramma samenstellen dat precies op de behoeften van de huid is afgestemd.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.