Meer informatie:

Het concept

Het Franse label Dior staat wereldwijd voor haute couture mode en luxe cosmetica. Lederwaren, schoenen, parfums, sieraden en horloges zijn andere productgebieden waarin Dior actief is. Het label werd in 1946 opgericht door de beroemde ontwerper Christian Dior. Hij creëerde de onnavolgbare stijl die een symbool van klassieke elegantie is geworden. Vrijwel geen enkel ander merk viert vrouwelijkheid en schoonheid zo hoog als Dior. Elke vrouw moet de mooiste zijn en dit wordt ook weerspiegeld in de decoratieve cosmetica. Het merkbare verlangen van Christian Dior om vrouwen mooier en dus gelukkiger te maken is de drijvende kracht achter alle producten.

De crèmes, serums, poeders etc. moeten het gevoel van luxe overbrengen, maar ook hoogwaardige zorg bieden. Klanten moeten het gevoel krijgen dat ze iets goeds voor hun huid doen en de effectiviteit moet zichtbaar zijn. Daarom maakt Dior ook gebruik van etnobotanische producten. Deze bijzondere eigenschap onderscheidt het label, want het zoeken naar unieke planten wordt hier echt serieus genomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de meesters van het onderwerp, zodat de cosmetische producten van Dior echt uitzonderlijk zijn. Bovendien zijn de producten ontworpen om te voldoen aan de mode-eisen. De nieuwste trends komen direct van de catwalk en spreken klanten in het bijzonder aan.

De Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up is zo'n mode meesterwerk. Het product wordt in een spons verwerkt en kan zo bijzonder praktisch worden verwijderd. Zelfs de verpakking belooft wat de inhoud inhoudt. Juwelen uit de diaplantages maken het product zo uniek. De Dior Tuinen zijn verspreid over de hele wereld. Madagaskar, het dal van de Loire of de zuidwestelijke vlakte van Burkina Faso dienen als teeltgebied voor speciale grondstoffen. Dior is vanaf het allereerste begin met de bloemen genomen. Zij zijn de best ontwikkelde vertegenwoordigers in het plantenrijk. Ze bevatten waardevolle stoffen voor regeneratie en duurzaamheid. In een ongeëvenaarde wetenschappelijke inspanning ontcijfert Dior de ingrediënten van de bloemen en gebruikt ze voor schoonheid.

Het design

Het ontwerp van de Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up is zoals alle producten van het label zeer elegant. Het edele blik in rosé en zilver is zo ontworpen dat een navulling kan worden gebruikt. Dit type verpakking is bijzonder milieuvriendelijk en in lijn met de trend. Op de buitenzijde van het deksel zijn het bedrijfslogo en de productnaam gedrukt. In het deksel is een praktische spiegel geïntegreerd.

De make-up kan worden verwijderd met de bijgevoegde spons. De buitenverpakking van de Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up is ook in roze. Op de doos vindt u ook informatie over de exacte kleur en vulhoeveelheid.

Het assortiment

Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij de Europese huidskleur. De delicate make-up belooft een jeugdige teint, zonder vlekken of vlekken. De formule is ontworpen om poriën te verfijnen, de teint er gelijkmatiger uit te laten zien en de hele dag fris en stralend te laten uitzien. Deze formule wordt bereikt met de speciale ingrediënten van Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up. Het corrigerend en perfectionerend vermogen activeert de huid en zorgt voor een glanzende huid. De zijdezachte textuur combineert zich met de huid en corrigeert zichtbaar glans, roodheid en vergrote poriën. Twee speciale grondstoffen zijn verantwoordelijk voor de verzorgende eigenschappen die Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up zo bijzonder maken.

Gegroeid in de Dior Gardens, LONGOZA EN OPILIA, worden twee echte anti-veroudert wonderen gebruikt. Longoza is een rode sinaasappelvrucht die bijzonder rijk is aan regeneratieve werkzame stoffen. Deze stof, die in de tuinen van Madagaskar wordt geteeld, is bijzonder nuttig om de huidcellen te stimuleren tot regeneratie. Opilia daarentegen wordt geteeld in de tuinen van Burkina Faso en bevat een grondstof die bijdraagt aan de schoonheid en de perfectie van de huid en ook fungeert als marker voor de kleurstructuur van de huid.

De luchtige en lichte textuur zorgt ervoor dat de huid er perfect uitziet en er uit ziet alsof ze geen make-up heeft. De hoge SPF 50 beschermt de huid ook effectief tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Dit voorkomt ook huidveroudering. De huid krijgt een gezonde gloed en het product kan op elk moment worden bewerkt, omdat het praktische blikje van Dior Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion Make-up in elke handtas past. De lichte textuur is ook gemakkelijk op te bouwen zodat u individueel kunt bepalen hoe hoog de opaciteit is. Voor een absolute droomhuid die van dag tot dag aan schoonheid wint.