Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het professionele hulpmiddel voor een langdurige oogmake-up

Hiermee is Dior Backstage Eye Prime een geheim van de make-up professionals nu ook beschikbaar voor dames thuis. De primer helpt om de oogschaduw kleurintensiever en duurzamer te maken. Vooral op het oog kunnen poeder- of crèmeproducten zich snel vestigen in de fijne rimpels op het ooglid. Bovendien is dit voortdurend in beweging, wat ook de houdbaarheid van producten kan beïnvloeden. Eye Prime is een oogschaduwprimer die tot tien uur houvast belooft. Het heeft zowel gladmakende als balancerende eigenschappen, zodat er een gelijkmatige basis ontstaat voor de volgende make-up. Het doorschijnen van fijne aders of een licht rode huid kan de kleurschittering van de oogschaduw beïnvloeden. De foundation is even geschikt voor alle huidskleuren. Het wordt aangebracht op het ooglid voordat de make-up wordt aangebracht en vervolgens kunnen alle conventionele cosmetische producten naar wens worden gebruikt. Voor oogschaduwen met glans en glitter kan de basis ook de grip verbeteren en het druppelen van deeltjes op de wangen minimaliseren. Zowel de intense rokerige ogen als het naakt zien er beter uit en zien er langer frisser uit. Zeer lichte nuances lijken meer op kleur, omdat het deksel een neutraliserende basis heeft. In het dagelijks leven, maar ook bij speciale gelegenheden, blijft de oogmake-up altijd perfect.

Backstage is een serie in het beauty-assortiment van Dior , die geïnspireerd is op de uitvoerig geënsceneerde modeshows van het huis. Dit betekent dat professionals de producten gebruiken of hebben getest in de drukte van de catwalk shows. Dior staat natuurlijk niet alleen bekend om de hoge kwaliteit cosmetica, verzorging en parfums zoals Miss Dior , J'adore of Dior Homme . Het Franse merk is een van de bekendste merken in het luxe segment wereldwijd. Haute couture en prêt-à-porter mode maken net zo goed deel uit van het assortiment als accessoires, sieraden, tassen, schoenen en meer. Christian was Dior ooit de bedenker van het merk, maar ook na de dood van de ontwerper is er nog steeds Dior wereldwijde vraag naar het merk.

Klassiek elegant in zilver

De Dior Backstage Eye Prime basis voor oogschaduw is een crèmeproduct. Het is verpakt in een zilverkleurige pot. Bovenaan ziet u het klassieke CD-logo, een eerbetoon aan de ontwerper en naamgenoot ChristianDior . Het product zelf heeft een delicate beige tint, maar is universeel geschikt voor alle huidskleuren. De primer kan direct met de schone vingers worden verwijderd en op het deksel worden verdeeld. De worstelvinger is hier geschikt omdat deze automatisch minder druk uitoefent op het gevoelige ooggebied.

De neutrale basis voor oogschaduw

De Dior Backstage Eye Prime foundation creëert een perfecte basis voor alle oogmake-ups. De licht getinte crème wordt op de oogleden gedept en verspreidt zich voor het aanbrengen van de make-up. Het is geschikt voor alle huidskleuren en helpt om een kleurneutrale basis te creëren. Doorschijnende aders en roodheid worden geneutraliseerd, zodat alle oogschaduwen intenser en kleurechter lijken. Bovendien helpt de primer om de grip te verbeteren en biedt hij tot tien uur zichtbaar resultaat. In de fijne ooglidrimpels kunnen rimpels, poeder of crèmeproducten zich gemakkelijk nestelen door de constante beweging. Eye Prime helpt het oppervlak glad te strijken en voorkomt dat de kleuren uitglijden.