Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Met de Dior Backstage Eye Prime is een geheim van de make-up professionals nu ook beschikbaar voor dames thuis. De primer helpt de oogschaduw kleurintensiever en duurzamer te maken. Poeder- of crèmeproducten kunnen zich snel nestelen in de fijne rimpels op het ooglid, vooral op het oog. Daarnaast is het voortdurend in beweging, wat ook van invloed kan zijn op de houdbaarheid van producten. Eye Prime is een oogschaduwprimer die tot tien uur aanhoudt. Het heeft egalisatie- en balancerende eigenschappen tegelijkertijd, zodat een gelijkmatige basis wordt gecreëerd voor de volgende make-up. Omdat het doorschijnen van fijne aders of een lichtrode huid de kleurschittering van de oogschaduw kan beïnvloeden. De primer is geschikt voor alle huidskleuren. Het wordt vóór de make-up op het ooglid aangebracht en vervolgens kunnen alle conventionele cosmetische producten naar wens worden gebruikt. Bij oogschaduw met glans- en glittercomponenten kan de basis ook de houvast verbeteren en de stroom van deeltjes op de wangen minimaliseren. Zowel de intensieve Smokey Eyes als de naaktinten blijven beter en zien er langer frisser uit. Zeer lichte tinten lijken meer kleurvast doordat het ooglid een neutraliserende basis krijgt. In het dagelijks leven, maar ook bij speciale gelegenheden, blijft de oogmake-up altijd perfect. Backstage is een serie in het beauty-assortiment van Dior die geïnspireerd is op de rijk geënsceneerde modeshows van het huis. Dat betekent dat professionals de producten gebruiken of hebben getest in de drukte op de catwalk shows. Dior staat niet alleen bekend om hoogwaardige cosmetica, verzorging en parfums zoals Miss Dior, J'adore of Dior Homme. Het Franse merk is één van de bekendste merken in het luxesegment ter wereld. Het assortiment omvat haute couture en kant-en-klare mode evenals accessoires, sieraden, tassen, schoenen en nog veel meer. Christian Dior heeft ooit het merk gevormd, maar zelfs na het overlijden van de ontwerper blijft Dior wereldwijd in trek.

Het design

Dior Backstage Eye Prime Eye Shadow Primer is een crèmeproduct. Het is verpakt in een zilverkleurige pot. Bovenaan ziet u het klassieke CD-logo, een hommage aan de ontwerper en naamgenoot Christian Dior. Het product zelf heeft een delicate beige tint, maar is universeel geschikt voor alle huidskleuren. De primer kan direct met de schone vingers worden verwijderd en over het ooglid worden verdeeld. Hier is de ringvinger geschikt, omdat deze automatisch minder druk uitoefent op het gevoelige gebied van de ogen.

Het assortiment

De Dior Backstage Eye Prime primer creëert een perfecte basis voor alle oogmake-ups. Breng de licht getinte crème aan op de oogleden alvorens make-up aan te brengen. Het is geschikt voor alle huidskleuren en helpt een kleurneutrale basis te creëren. Doorschijnende aders en roodheid worden geneutraliseerd, zodat alle oogschaduwen meer kleur-intensief en waarheidsgetrouw lijken. De primer helpt ook om de fixatie te verbeteren en biedt zichtbare resultaten tot tien uur. Poeder- of crèmeproducten kunnen zich door de constante beweging gemakkelijk in de fijne rimpels van het ooglid nestelen. Eye Prime helpt het oppervlak glad te maken en vermindert zo kleurschommelingen.