Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict Lakstick combineert de voordelen van een lippenstift met de speciale glans van een glans. Het is een volledig nieuwe consistentie die uitsluitend door Dior is ontwikkeld. De textuur smelt subtiel op de lippen met kleur en glans van een glans. Daarnaast is er echter het verzorgende comfort van een lippenbalsem en de goede duurzaamheid van maximaal zes uur, wat vergelijkbaar is met een lippenstift. De zogenaamde glanscocktail is een mix van vijf verschillende, hoogglanzende maar zeer lichte oliën. Ze zorgen ook allemaal voor de lippen. In combinatie met bijenwas wordt een nog betere duurzaamheid bereikt, wat zelden wordt bereikt met conventionele lipgloss.

Het onderstel blijft helder, zodat de Lakstick 44 procent transparanter is dan een lippenstift. Deze delicate dekkracht is gewenst en draagt bij aan het feit dat werkelijk alle nuances zeer eenvoudig aan te brengen en goed combineerbaar zijn. Een speciaal gietproces creëert de innovatieve potloodvorm met een smeltende kern die de hoogglans afwerking creëert. De creatief en beelddirecteur van Dior Makeup, Peter Philips, heeft het kleurenpalet samengesteld. Er zijn vier kleurenfamilies: Pastel, Neon, Wild en Classic. Zo vindt u voor elke smaak en elk type een vleiende kleur. Van tijdloze klassiekers en overdekte kleuren tot mode nuances, u kunt experimenteren zoals u wilt.

Het semi-transparante glanskarakter nodigt uit tot het uitproberen van extravagante kleuren. De voedende oliën maken de lippen soepel en zorgen voor een uniek draagcomfort. Bella Hadid is overigens de prominente peettante van de reclamecampagne. In de commercial toont ze al de variëteit aan kleuren van delicaat roze tot bessenkleuren en draait de kop van de ober. De Dior Addict-serie omvat veel lipproducten met innovatieve nieuwe vormen. Van de langhoudende vloeibare liptatoeage tot de hydra-gel kern of de lakstift met glanzend en balsem karakter, er zijn altijd nieuwe formules en texturen die exclusief door Dior ontwikkeld zijn.

Het design

De Dior Addict Laksteen is een voortzetting van het typische design van de Addict collecties, maar heeft ook een eigen stijl. De vorm met de knop aan de bovenkant blijft behouden. Maar de kleur van de laksticks onderscheidt zich van andere varianten en formules. De schelp zelf heeft een zeer donkere bessentoon, die alleen aan de buitenrand een transparant karakter heeft. De lippenstift zelf heeft een zeer smalle, ronde en slechts licht afgeschuinde vorm. Hierdoor is elke lipvorm nauwkeurig aan te brengen. Net als een klassieke lippenstift kan hij naar wens naar boven of beneden worden gedraaid. Je kunt hem dus meenemen in je handtas en onderweg gebruiken.

Het assortiment

De Dior Addict Lakstick collectie overtuigt door de combinatie van glans, balsem en lippenstift. De exclusieve Dior-formule is de glanscocktail. Het is een mengsel van vijf geselecteerde oliën, die zowel verzorgend zijn als de kleur hoogglanzend maken. Deze glans kan anders alleen met een lipgloss worden bereikt. Dankzij de toevoeging van bijenwas is de Laksteen net zo lang houdbaar als een lippenstift en blijft hij tot zes uur perfect. Toch is het ruim 44 procent transparanter dan een klassieke formule. Het kleurenpalet is verdeeld in vier families: Klassiekers, Wild, Pastel en Neon weerspiegelen de huidige trends en bieden vele mogelijkheden van extravagant tot eenvoudig. Een perfecte pastatint, die licht roze is, is te vinden met Dior Addict Lak Stick 344 Rolling. Een meer bewolkte roze is beschikbaar met Laksteen 550 Tease, terwijl de Nuance Laksteen 577 Lazy is een iets donkerder Mauveton. Los Angeles is de trend inspiratie voor de kleuren en zo veel nuances zijn ook genoemd in verwijzing naar de stad.

Dior Addict Lacquer Stick 457 Palm Beach is een tamelijk roze koraal dat er in de zomer fris uitziet. De Lakstraat 554 westkust is intenser en oranjeder. Ondanks de naam is Lacquer Stick 570 L.A. Roze geen helder roze, maar een donkerder, iets mauve roze. Een kauwgom roze is ook verkrijgbaar met Laksteen 487 Bubble. De Lakstok 684 Diabolo is een licht blauwachtig neonroze. Er is ook een brede selectie van bessen tonen. Lak Stick 674 K-Kiss is paars, terwijl Lak Stick 877 Turn me Dior roodachtig roze is. De kleur Lakstraat 882 Sassy is een meer bewolkte fuchsia.

De Dior Addict Laksteen 420 Underground heeft een zeer bruinachtig, donker Mauveton, dat precies past bij de moderne make-up trends. De Dior Addict Lak Stick 924 Sauvage is de kleur die door model Bella Hadid wordt gebruikt in de reclamecampagne. Het is een van de donkerste kleuren in de collectie, een bruin wijnrood. Een paarse variant is Lakstraat 984 Donkere Bloem, terwijl Lakstraat 904 Zwarte Koffie een mochkaton is. Een oranje, lichtrood is Laksteen 744 Party Red. Een tijdloos elegant, ietwat bruinachtig donkerrood is Laksteen 857 Hollywoodrood. De lakkleuren stokken zijn gemakkelijk te onderscheiden van de andere Addict lippenstiften door hun donkere deksel. De lippenstift, waarvan de kern zacht smelt, wordt geproduceerd in een speciaal productie- en gietproces. Het glijdt moeiteloos in één keer over de lippen.