Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict Gloss combineert discrete, maar ook felle kleuren met een intensieve spiegelglans, waardoor de lippen voller en voller lijken. Onder het trefwoord Dior Addict staan vooral cosmetische producten voor de lippen en natuurlijk de gelijknamige parfum. Deze is nu verkrijgbaar in verschillende variaties, net als de lipproducten in nieuwe texturen en natuurlijk, afhankelijk van het seizoen, in nieuwe kleuren. De Dior Addict Gloss is een vrij klassieke lipgloss, die zijn speciale glans van het Complex van de Spiegelglans krijgt.

Hiervoor werden kristallijne microsferen in de textuur geïntegreerd. Deze zorgen voor een perfecte weerkaatsing van het licht en geven de onnavolgbare glans. De glans is ook verrijkt met hyaluronzuur microsferen, die zorgen voor vocht en fungeren als een natuurlijke vulstof. Ze dempen de lippen en zorgen ervoor dat ze er voller en jonger uitzien. De glans heeft een gel-achtige textuur en is daarom niet zo glad als veel andere lipproducten en dus comfortabel om te dragen.

De toepassing is zeer nauwkeurig langs de lipcontour. Naast talrijke kleuren zijn er ook drie afwerkingen beschikbaar, namelijk met glitter, met parelglans of als transparante glans. Christian Dior Cosmetics werd in 1969 opgericht als aanvulling op het modebedrijf en het populaire parfummerk. Vandaag de dag is het traditionele Parijse bedrijf een van 's werelds bekendste luxemerken en biedt een uitgebreid assortiment. Voor veeleisende dames is er een ruime keuze aan decoratieve cosmetica, maar ook verzorgingsproducten.

Het beschikt onder meer over eigen laboratoria waarin werkzame stoffen en texturen worden ontwikkeld. De Dior Addict Gloss is een veelzijdig lipproduct dat vrouwen van alle leeftijden vleien. Dankzij de verzorgende bestanddelen worden nog gevoeligere of rijpere lippen van vocht voorzien. Het speciale glanseffect en de kleur verfrissen elke teint en vormen een snelle aanvulling op de dagelijkse of avondmassage.

Het design

De Dior Addict Gloss heeft één van de typische Dior verpakkingen. In het zilverkleurige deksel is een licht afgeronde knop geïntegreerd, waardoor de serie een hoge herkenningswaarde heeft. De parfum en lippenstiften zijn ook ontworpen in dezelfde stijl. De glans heeft een geïntegreerde kudde applicator die het aanbrengen van de gel-achtige textuur vergemakkelijkt.

Het past zich precies aan de contouren van de lippen aan, zodat de glans ook onderweg kan worden aangebracht of verfrist. Met een glamoureuze uitstraling is elke lipgloss een absolute blikvanger en staat daarmee voor zijn hoogwaardige inhoud, die vrouwen nog mooier maakt. Al een klassieker!

Het assortiment

De Dior Addict Gloss is verkrijgbaar in talloze kleuren en drie verschillende afwerkingen. Alle hebben de karakteristieke spiegelafwerking, maar zijn afhankelijk van de uitvoering met glitter, parel of transparante glans verkrijgbaar. Het kleurenspectrum varieert van klassiek roze en rood tot diepe bessen, die altijd trendy zijn, vooral in de herfst en winter. De Addict Gloss is verrijkt met hyaluronzuur en heeft een hydraterende en licht stofferende werking. Dit zorgt voor een zeer aangenaam draaggevoel met een pluspunt in de zorg.

Dior Addict Gloss Ultra-Gloss Flash 557 Empire Pink is een vrouwelijke en delicate aardbeien toon die ziet er zeer fris en jeugdig. De toevoeging Flash staat met de kleuren in elk geval voor hun vrolijke kleuren, maar ook voor het glinsterende effect. De Dior Addict Gloss Ultra-Gloss Flash 686 Outrageous Fuchsia heeft een felroze tint met violette ondertonen.

Een gedempte pruimentoon is de Dior Addict Gloss Ultra-Gloss Flash 982 Zwart-Tie Plum. Met zijn glanzende afwerking en gel-achtige textuur is de kleur minder opvallend dan bij klassieke lippenstiften en platt daardoor ook dames met een lichtere huidskleur. De Dior Addict Gloss Ultra-Gloss Flash 152 Rose Mondain met een delicate perzik of rosé toon is vrij neutraal. De gelimiteerde kleur Dior Addict Gloss Brilliance Mirror Volume komt uit de najaarscollectie 2013.

Met een grote verscheidenheid aan kleuren biedt het assortiment voor elke vrouw de perfecte lipgloss. Of het nu in felle bessen of rijk rood is - elke gloss roept in een mum van tijd sensuele lippen op.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.