Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

In vijf stappen naar de perfecte oogmake-up leiden de Dior 5 Couleurs design paletten. Geïnspireerd door de backstage drukte van de grote modeshows, heeft Dior ook professionele sets gemaakt voor het dagelijks leven. Vijf perfect op elkaar afgestemde nuances kunnen ook gemakkelijk worden gecombineerd door make-up beginners om een geweldige look te creëren. Verschillende texturen, afwerkingen en kleurwerelden openen nieuwe mogelijkheden met Dior 5 Couleurs Designer. Het doordachte ontwerp in een handige doos bevat ook een spiegel en twee dubbelzijdige applicators. Om je make-up op te frissen tijdens het reizen of overdag en 's avonds, heb je alles bij je. Elk palet bevat een basiskleur, twee extra klassieke oogschaduwen, een markeerstiftkleur en een voering. De texturen zijn zo ontworpen dat ze probleemloos gelaagd kunnen worden.

Dit maakt het gemakkelijker om een zeer plastisch resultaat te bereiken en het oog meer expressie en diepte te geven door modelleren. Het Colour-Lock poeder in de basis zorgt voor een gelijkmatige basis en verbetert de duurzaamheid van de oogschaduw. Tegelijkertijd wordt een uniforme basiskleur gecreëerd, zodat elke Dior 5 Couleurs Designer Nuance zijn volle kleurkracht kan ontplooien. De twee oogschaduwen hebben een satijnen textuur en zijn daarom zeer flatteus voor vrouwen van alle leeftijden. De gekleurde parelmoerpigmenten zijn bijzonder stralend en creëren een elegante parelglans. De heldere markeerstoon bevat ultrafijne glans. Het kan onder de wenkbrauw of in de binnenste hoek worden aangebracht om lichtreflecties te creëren. De liners hebben een zeer subtiel en mat effect. Met de dunne voering penseel kan het op de boven- en onderrand van het ooglid worden aangebracht voor meer expressiviteit. Afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke smaak, kunnen veel make-ups natuurlijk worden gemaakt met de Dior 5 Couleurs Designer paletten, variërend van dramatische rook ogen tot meer natuurlijke looks. Het mooie is dat elk kwintet werkt met harmonieuze kleurgradaties die gegarandeerd perfect bij elkaar passen.

Het design

De Dior 5 Couleurs Designer paletten met oogschaduw bevatten elk vijf gecoördineerde nuances. Een sokkel, twee kleuren, een highlighter en een bijpassende liner vindt u in het handige rechthoekige blik. De hoofdkleur in het midden heeft een diamantvorm en toont het CD-logo in reliëf. Daarom zijn ook de andere oogschaduwen gerangschikt. Hieronder bevinden zich twee smalle compartimenten waarin de borstels in miniatuurformaat zijn opgeborgen. Ze hebben een verschillende applicator aan elke kant en zijn daarom ideaal voor het aanbrengen van make-up onderweg. Er zijn borstels met fijne haren en conische applicatoren van schuim. Zo kan de Dior 5 Couleurs Designer oogschaduw niet alleen worden aangebracht, maar ook goed gefineerd. Een zeer fijn penseel is ideaal voor het tekenen van een precieze ooglidlijn. In het deksel zit een royale spiegel, die de set compleet maakt. De doos van hoogwaardig blauw kunststof is voorzien van zilveren opschriften met het Dior logo.

Het assortiment

De Dior 5 Couleurs Designer bestaat uit vier bij elkaar passende oogschaduwen en een bijpassende voering. Met de praktische paletten zijn spannende oogmake-ups een koud kunstje. Een spiegel in het deksel van de hoogwaardige blikjes en twee dubbelzijdige applicatoren zijn ook nuttig bij het reizen. De verschillende borstels en sponzen vergemakkelijken niet alleen het aanbrengen, maar ook het mengen van de kleuren. Elke pallet bevat een basis met Colour-Lock Poeder. Het zorgt voor een gelijkmatige primer en ooglidkleur. Zo ontwikkelen de andere nuances hun volle lichtsterkte en kleurintensiteit en zijn ze tegelijkertijd duurzamer. De twee oogschaduwen hebben een satijnachtige structuur. Ze bevatten gekleurde parelmoerpigmenten. Deze bereiken niet alleen een intensieve kleur, maar hebben ook een ongewone glans. Ze kunnen gemakkelijk gefineerd worden zodat het oog gemodelleerd kan worden met de lichtere en donkerdere tinten.

Een lichte kleur dient als highlighter. Het laat een ultrafijn glanseffect na. De donkere voering heeft een zijdematte glans, waardoor je ogen nog meer expressiviteit krijgen. Voor dames die van blauwe tinten houden, is er het Dior 5 Couleurs Designer Palette Regard - Dégradé Professionnel 208 Navy Design en Architecture du Regard 208 Navy Design. Dit zijn medium tinten blauw, die ook geschikt zijn voor meer casual jeanskleding. Een crèmekleurige highlighter en een nachtblauwe liner maken de set compleet. Het Dior 5 Couleurs Designer Palette Regard - Dégradé Professionnel 308 Khaki Design plattert niet alleen groene ogen. Rond de geelgroene tinten zijn een eerder goudgroen grasgroen en een delicatere rosé gecombineerd.

Deze kleuren zijn bijzonder populair in de herfst en winter. Geïnspireerd door warme goudbruine tinten, Dior 5 Couleurs Designer Palette Regard - Dégradé Professionnel 708 Amber Design en Architecture du Regard 708 Amber Design. Als amber combineren ze facetten van bruin, goud en rosé. Bovendien is er een zwarte voering die elke oogkleur produceert. Dior 5 Couleurs Designer Palette Regard - Dégradé Professionnel 718 Taupe Design is zeer veelzijdig. Als absolute trendkleur voor kleding en make-up is Taupe een must-have voor elke dame. De mengeling van grijs, bruin en beige wordt door Dior geïnterpreteerd met roze ondertonen. De reeks is ideaal voor alledaagse looks. Natuurlijk zijn ook de klassieke Smokey Eyes een must. Dior 5 Couleurs Designer Palette Regard - Dégradé Professionnel 008 Smoky Design bevat verschillende zilvergrijze tinten voor een donkerdere uitstraling. De kleurwerelden van de pallets zijn door Peter Philips gecreëerd. Er is één kleur in het midden van elk spel, met vijf nuances. Zo ontstaat een harmonieus en perfect op elkaar afgestemd totaalbeeld.