Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Cosmetica van Clinique: huidverzorging op het hoogste niveau

Clinique Kosmetik is één van de meest prestigieuze merken in de cosmeticasector. De fabrikant staat bekend om zijn concept "minder is meer". Dit geldt vooral voor de synthetische inhoud. Sommige werkzame stoffen die door andere fabrikanten worden gebruikt, komen volledig te vervallen in de klinische producten. Dit betekent dat zelfs mensen met een bijzonder gevoelige huid en een neiging tot allergische reacties zonder aarzelen elke Clinique cosmetica kunnen kopen. Ook Clinique Kosmetik is niet uitsluitend gericht op vrouwen in de doelgroep. Mannen vinden geschikte Clinique cosmetica voor scheren, zonwering en anti-aging verlangens goedkoop.
Beroemdheden gezichten van TV en mode dragen make-up, crèmes en lippenstiften van Clinique Kosmetik en publiekelijk hun voorkeur voor hen. Natuurlijk heeft deze beroemdheid het voordeel dat veel mannen en vrouwen specifiek op zoek zijn naar Clinique Skin Care online. Het is dus des te beter dat deze veeleisende doelgroep hun favoriete Clinique Cosmetics tegen lage prijzen kan kopen op het internet of in de lokale cosmeticahandel.

Toewijding aan onze eigen filosofie als recept voor succes van de Clinique Kosmetik

Lang voor de eerste ontmoeting van twee edele merken konden Amerikaanse mannen en vrouwen Clinique Cosmetics in de cosmeticahandel kopen. De ingrediënten waren al van even hoge kwaliteit als vandaag, maar buiten Amerika was de bewustwording tamelijk gemiddeld. Maar toen werd Clinique in 1967 het belangrijkste modeblad ter wereld, Vogue. De hoofdredacteur, Carol Phillips, van alle mensen, schreef een artikel getiteld "Huid kan prachtig gekoesterd worden! (Bron en ©: Clinique Duitsland / De Wink). Hierin legde de beroemde vrouw onder andere het driehoekssysteem uit van dermatologische ontwikkelingen. Evelyn Lauder was meteen gefascineerd door het artikel en er ontstond een samenwerking tussen Vogue, Estée Lauder en Clinique Kosmetik.
Glamour en prestige zijn inmiddels toegevoegd aan het hoogwaardige bedrijfsconcept. In de Verenigde Staten en wereldwijd kunnen veeleisende klanten Clinique Skin Care bij de beste cosmeticawinkels kopen of hun Clinique Skin Care online kopen en naar hen laten sturen. Clinique Kosmetik is nu een volledige dochteronderneming van de Estée Lauder Companies. In de huidige beschrijvingen op de pagina's van de fabrikant is een bijzondere loyaliteit aan het vroegere succesvolle artikel merkbaar: Het effect van Clinique-producten wordt geïntroduceerd door middel van een vraag en vervolgens in detail uitgelegd in de beschrijving. Natuurlijk blijft de initiële vraag van 1967 de focus op de verschillende gebieden van uitleg over en van Clinique Kosmetik.

Systeemverzorging in drie fasen als basis voor de verschillende cosmetische gebieden in de kliniek

In overeenstemming met de traditionele ontwikkelingen van internationaal gerenommeerde dermatologen, komt Clinique Kosmetik op alle gebieden overeen met het concept van driefasige systeemzorg. Drie stappen betekenen reiniging, peeling en vocht. Daarnaast is Clinique Kosmetik aangepast aan verschillende huidtypen en heeft het zijn eigen Clinique producten ontwikkeld voor de huidbehoeften van mannen.

Huidverzorging en make-up bij Clinique Kosmetik

Jonge gebruikers vinden Clinique huidverzorgingsproducten net zo geschikt voor huidverzorging als vrouwen met een veeleisende en volwassen huid. Zelfs de zeer gevoelige huid wordt goed verdragen door Clinique Cosmetics omdat ze geen parfum bevat. Afhankelijk van voorkeur, verzorgingseisen en huidbehoeften kan de doelgroep tegen lage prijzen vloeibare of crèmige Clinique cosmetica kopen, speciale gel voor ogen en lippen gebruiken of voedende maskers gebruiken. De make-up producten zijn ook een stevig en genuanceerd onderdeel van Clinique Kosmetik online. Het portfolio omvat lippenstiften en zachte foundations, mascara of rouge en nog veel meer. Oogschaduwpaletten in veelkleurige gradaties kunnen ook online worden gekocht voor schoonheidsverzorging binnen Clinique Kosmetik.
Betoverende geurbelevingen als onderdeel van de Clinique Kosmetik
Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar de verder ongebruikte geuren kunnen gekocht worden bij Clinique Kosmetik. Zoals bij de meeste prestigieuze cosmeticamerken, overheersen vrouwengeuren. Het hoogtepunt? Als u op zoek bent naar deze Clinique cosmetica voor een redelijke prijs, vindt u de smaken in huidverzorgingsproducten en de ingrediënten van de nuances van plantenextracten in plaats van synthetisch verwerkt. Vijf vrouwengeuren en een mannengeur verleiden vooral als één geschenk of geschenk voor speciale gelegenheden. Inhoudelijk zijn het de aroma's van tropisch fruit en exotische bloemen die klanten goedkoop kopen met de geurige producten van Clinique Kosmetik. Elke parfumcompositie van Clinique Kosmetik wordt gekenmerkt door een tastbare lichtheid.

Verzorging van mannen onder Clinique-producten

De filosofie van Clinique Kosmetik omvat ook het uitzicht dat een mooie huid geen voorrecht is van mooie vrouwen. Daarom kunnen mannen in de mannenkliniek ook speciaal voor verschillende huidbehoeften cosmetica kopen. Deze Clinique Cosmetics is gebaseerd op het drie-fasenprincipe van systeemverzorging en bevat ook kalmerende texturen voor het scheren en aanvullende verzorging tegen huidstress en tekenen van huidveroudering. Clinique Skin Care biedt immers ook de nog jonge trend van goed verzorgde mannen dermatologisch hoogwaardige zorg, zoals gebruikt door presentatoren en acteurs van wereldklasse.

Eens beroemd, altijd beroemd: Trends en beroemdheden bij Clinique Kosmetik

Iedereen wil naar Vogue, er is niets veranderd in de wereld van mode en schoonheid sinds het hypersucces van de Clinique Kosmetik in 1967. Ondertussen verwijst het merk terecht met trots naar een hele 'voorouderlijst' van vroegere en huidige beroemdheden. In navolging van de legendarische Carol Phillips behoren Jane Lauder, J.J. Martin en Janet Pardo ook tot degenen die enthousiast zijn over Clinique Skin Care en overtuigd zijn van het holistische, natuurlijke concept. De producten van de kliniek blijven ook trouw aan hun prijs/prestatieverhouding. Zelfs in de glamoureuze, exclusieve schoonheidssalons over de hele wereld kunnen mannen en vrouwen Clinique Skin Care kopen tegen redelijke prijzen. Want volgens de merkfilosofie moet schoonheid een prijs hebben die iedereen zich kan veroorloven, zelfs met een krap budget. Daarnaast biedt Clinique Kosmetik online tips over schoonheidsverzorging, partytrends en meningen van beroemdheden in een aparte handleiding sectie.
Clinique Kosmetik staat al decennialang voor een zorgconcept zonder synthetische toevoegingen en voor spannende sensuele schoonheidsproducten. Vrouwen en mannen die Clinique Skin Care kopen, behandelen hun ziel en geest net zo zorgvuldig als hun gezicht en lichaam. Een reden te meer om Clinique Skin Care in de dagelijkse verzorging op te nemen is de optimale verdraagbaarheid. Een andere goede reden is zeker ook het feit dat elk Clinique Kosmetik product door de fabrikant online in detail beschreven wordt in werking en samenstelling. Dit betekent dat alle Clinique producten, zonder uitzondering voor elk huidtype, specifiek gebruikt kunnen worden voor een langdurige, mooie uitstraling.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique
4 of 5 sterren

4,94 uit 5 sterren — op basis van 74 klant adviezen

Commentaar Ferece van maandag 29 december 2014
Gebruik ik hele graag
Ik ben zo tevreden over dit product dat ik hier graag een review achterlaat. De schuim is echt super heerlijk, heel mild. Mijn lievelingsproduct!
Commentaar Dessesid van zondag 28 december 2014
Clinique Self Sun Body Tinted Lotion
Dankzij deze self tanner heb ik de zonnebank niet meer nodig. Teint ziet natuurlijk en gelijkmatig uit. Ik ben niet bruin bruin, maar gezond bruin.
Commentaar Airsed van vrijdag 26 december 2014
Super product
Ik gebruik deze creme al jaren en ben meer dan enthousiast. Mijn huid is vrijwel nooit meer droog en voelt zich schoon en glad aan.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Clinique Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Clinique:

goedkoopste Clinique product duurste Clinique product
Clinique Cream Shaper for Eyes Sharpener: € 4,99Clinique Smart 50 ml Custom-Repair Serum: € 77,99