Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Clinique Youth Surge Night-serie heeft een lange geschiedenis: in de jaren zeventig was Clinique het eerste bekende merk dat door dermatologen ontwikkelde cosmetica en verzorgingsproducten aanbood. Maar zelfs vandaag de dag zijn alle Clinique producten absoluut geurvrij en op allergieën getest. Het merk is dan ook primair en specifiek gericht op mensen met een gevoelige huid.
Omdat de producten echter al snel talrijke veeleisende klanten trokken, werd het productassortiment in de eerste jaren van het bedrijf systematisch uitgebreid. Vandaag de dag zijn er veel Clinique producten beschikbaar voor een breed scala aan huidtypen. Daarnaast zijn er talloze productlijnen, die zich elk hebben aangepast aan een specifiek huidtype en zijn speciale behoeften. Clinique biedt daarom zowel basisassortimenten die beschikbaar zijn voor een normale, gevoelige, droge en gemengde huid, als ook lijnen voor een droge, gevoelige of volwassen huid.
Het is altijd Clinique's doel geweest om elke klant snel en zonder moeite het juiste product voor zichzelf te laten vinden. Het overzicht van het aanbod is echter nooit uit het oog verloren. Dit aanbod omvat ook make-up, parfum en zonverzorging.
De focus van het merk ligt echter nog steeds duidelijk op huidverzorgingsproducten die de huid verwennen van reiniging tot bescherming gedurende de dag. Zoals alle producten van het gerenommeerde bedrijf zijn deze gemaakt van honderd procent natuurlijke ingrediënten. De ontwikkeling en opvolging van de aanbiedingen is nog steeds onderworpen aan een hele reeks dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in het zo goed mogelijk onder één hoed krijgen van de schoonheid en de gezondheid van de huid.
Het Youth Surge Night-gamma van Clinique is een effectieve "allrounder" voor de nacht, die de rijpe huid alles geeft wat ze nodig heeft om haar jeugdige frisheid en gezondheid te behouden - of het nu droge, vette of normale huid is.
De anti-aging verzorging maakt gebruik van een innovatief complex van werkzame bestanddelen dat het verouderingsproces van de huid vertraagt. De cellen worden gereactiveerd door de samenstelling. Dit zorgt ervoor dat ze regenereren en zichzelf 's nachts beschermen. Antisaccharificatiemoleculen helpen de collageen- en elastineproductie in het lichaam te optimaliseren. Dit gaat lijntjes en rimpels tegen.

Het design

De Clinique Youth Surge Night lijn is vol elegantie en moderniteit. Alle producten van de serie zijn omkaderd in elegante flacons, potten of buizen, die heerlijk in de hand liggen, maar ook visueel aangenaam zijn.
Dit wordt verzekerd door prachtige vormen, die worden onderstreept met koele zilver- en grijstinten. Zilveren sluitingen en zwarte letters die altijd de voorkant van de producten versieren zorgen voor subtiele contrasten. Bovendien zijn de potten en flacons waarin de crèmes, lotions en vloeistoffen zitten minimaal transparant, zodat het edele interieur geraden kan worden.

Het assortiment

Clinique's Clinique Youth Surge Night serie gaat het verouderingsproces van de huid tegen en vertraagt zo de ontwikkeling van lijntjes en rimpels. Zo voorziet de serie de huid van alles wat ze nodig heeft om lang fris en jeugdig te kunnen stralen. Daarnaast voorzien de producten de huid uren van vocht, beschermen ze de huid tegen uitdroging en beschermen ze de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Het productgamma omvat een Age Decelerating Moisturizer combinatie naar olieachtig (30 ml) en een Age Decelerating Moisturizer combinatie naar olieachtig (50 ml) nachtcrème voor de vette huid, een Age Decelerating Moisturizer droog naar combinatie (30 ml) en een Age Decelerating Moisturizer droog naar combinatie (50 ml) voor de droge huid en voor de gemengde huid, evenals een Age Decelerating Moisturizer zeer droog naar droging (30 ml) en een Age Decelerating Moisturizer zeer droog naar droging (50 ml) nachtcrème voor de zeer droge huid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.