Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Clinique Wrappings kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Clinique verpakkingen - een heerlijk omhullende vrouwengeur.

Clinique Wrappings is een sprankelende, stralende geur voor vrouwen, die haar dragers omhult met een feelgood aura vol frisheid en harmonie. Prachtig vrouwelijk en zeer elegant, de vrouwengeur Wrappings van het Amerikaanse merk Clinique combineert groene, bloemige, houtachtige en kruidige noten met het mediterraanse akkoord van een verkwikkende zeebries. Fijne ingrediënten zoals basilicum, salie, jasmijn, rozen, hyacinten, vetiver, eikenmos en cederhout zijn meesterlijk gecomponeerd om een stijlvolle geur te creëren voor een moderne vrouw. Clinique Wrappings presenteert een rijke, uitzonderlijke geurcompositie met een tijdloze en zeer populaire geur. De geur opent met een aromatische frisse top noot basilicum, salie, artemisia, lavendel, macis en aldehyden.

Harmonisch en bloemig, het hart van de geur ontvouwt de noten van cyclamen, rozen, jasmijn, hyacint, iris en kruidnagel. In de basis, eikenmos, leder, muskus, vetiver, patchouli, cederhout en een marien akkoord ronden de geur heerlijk af en geven deze een modern karakter.

Clinique Wikkels straalt puurheid, sensualiteit, harmonie, frisheid, warmte en een aangenaam karakter uit. Deze prachtige elegante, luxueuze en stijlvolle vrouwengeur kan in elke situatie gedragen worden, of het nu gaat om alledaags werk, vrije tijd of speciale gelegenheden. Het droomachtige parfum verwent de zintuigen lange tijd en verrijkt elke dag opnieuw met een langdurig welzijn.

Kopnoten
aldehyde
Bijvoet
kruidachtige notities
Lavendel
Mace
Hartnoten
Cyclamen
Anjer
Hyacint
Jasmijn
Roos
Sandelhout
Basisnoten
leder
Mos
muskus
Patchoeli
Ceder

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +