Meer informatie:

Het concept

De Clinique Superbalm Moisturizing Gloss cosmetica serie combineert intensieve verzorging met heldere, frisse kleuren die een glanzend highlight geven aan de lippen.
Door hun aard hebben de lippen in het bijzonder bescherming nodig. Ze hebben geen beschermend omhulsel bestaande uit zweet- en talgklieren, ook wel hydrolipidenfilm genoemd, die ziekteverwekkende bacteriën afschermt en de huid soepel maakt. Hierdoor droogt de dunne huid van de lip uit en wordt deze broos in vergelijking met de gezichts- en lichaamshuid.
De lippenbalsems van de verzorgingslijn compenseren de afwezigheid van de beschermende film met hun speciale Clinique formule, die is samengesteld uit hydraterende bestanddelen en verschillende antioxidanten. Het actieve complex van de antioxidanten vitamine A-palmitaat en tocoferylacetaat, een vitamine E-derivaat, beschermt de lippen tegen externe invloeden die vrije radicalen veroorzaken. Deze agressieve zuurstofverbindingen tasten het celmembraan aan en beschadigen gezonde huidcellen, wat leidt tot oxidatieve stress, wat op zijn beurt huidveroudering bevordert en resulteert in versnelde lipontspanning.
De effectiviteit van de vitaminen wordt ondersteund door aloë vera. Echter, de plantaardige werkzame stof is een echt juweeltje voor lipverzorging, niet alleen vanwege de deactivering van vrije radicalen. Het geeft de lippen de mogelijkheid om meer vocht op te slaan en zorgt ervoor dat er zich een vochtdepot vormt in de cellen. De plantaardig stof voorkomt uitdroging van de lippen en verzorgt ze zijdezacht.
De lippenbalsems kunnen perfect worden aangebracht op gladde lippen zodat ze hun volle kleurintensiteit kunnen ontplooien. De cosmetische lijn Clinique Superbalm Moisturizing Gloss is een uitzonderlijk product dat de eigenschappen van lippenbalsem en lipgloss combineert.
Het is in de eerste plaats bedoeld voor vrouwen die de neiging hebben droge lippen te hebben en die hun lippen liever in spannende kleuren dopen in plaats van een kleurloze lipverzorgingsstick te gebruiken. De productlijn is ook geschikt voor alle vrouwen die hun lippen optimaal willen verzorgen en hun type met de felle kleuren willen benadrukken.

Het design

De cosmetische serie Clinique Superbalm Moisturizing Gloss is visueel aantrekkelijk: Het valt op door zijn heldere en intense kleuren. De verpakking van de producten wordt aangeboden in de respectieve kleur van de lipbalm en een recht cilindrisch ontwerp. Een trendbreuk ontstaat door de metallisch glanzende doppen, die in contrast staan met de felgekleurde buizen.
Het bijzondere van de zorgserie komt tot uiting in deze vreemd uitziende combinatie van elegantie en verblinding. De buizen zijn functioneel ontworpen. Dankzij hun langwerpige vorm passen ze goed in de hand, zijn ze gemakkelijk aan- en af te schroeven en maken ze het gemakkelijk om de lippenbalsem aan te brengen.

Het assortiment

Elk van de 8 lipballen in de Clinique Superbalm Moisturizing Gloss cosmetica serie vertrouwt op de kracht van hydraterende ingrediënten en antioxidanten, die zorgen voor optimale verzorging en een betoverend glanzend kleurresultaat.
De defensieve stoffen vitamine A-palmitaat en tocoferylacetaat fungeren als radicale aaseters, ter compensatie van het gebrek aan hydrolipidenfilm, die schadelijke stoffen tegenhoudt, en het vertragen van de veroudering van de lippenhuid. De plantaardige stof aloë vera in de producten versterkt het effect van antioxidanten, omdat het ook oxidatieve stress voorkomt.
Tegelijkertijd verbetert aloë vera het vermogen van de cellen om vocht op te nemen, werkt het als een vochtinbrengende crème voor de lippen en maakt het de lippen zacht en soepel. Bovendien worden de producten van de verzorgingslijn verrijkt met extracten van tarwekiemen, die rijk zijn aan voedingsstoffen en de vorming van nieuwe cellen stimuleren. Microkristallijne wax die de viscositeit van de lipballen reguleert zorgt voor een gemakkelijke toepassing en een aangename draagervaring.
Dankzij de kleurvariaties en de verschillende kleurintensiteit zijn de Lipbalms zowel geschikt voor elke dag als voor een wilde feestavond. De kleuren 01 Abrikoos, 04 Rootbeer en 08 gember van de Clinique Superbalm Moisturizing Gloss productlijn zorgen voor een discrete look die geschikt is voor dagelijks gebruik, jeugdig frisheid geeft en fascineert door natuurlijkheid.
Alle ogen kunnen worden getrokken naar de Lipbalm 09 Currant, die de lippen in een betoverend roze doopt. Het aanbrengen over een lippenstift versterkt het effect en zorgt voor een dramatische, glamoureuze uitstraling. De sterke roze en oranje tint van Lipbalm 03 Mango is een echte eyecatcher, die bijvoorbeeld een eenvoudige outfit kan kruiden.
Ook de Lipbalm 02 Framboos, die de lippen in licht kersenrood omhult, zorgt voor een sensatie. De roze Lipbalm 10 Grapefruit, die glinsterende witte deeltjes bevat, en de Lipbalm 07 Lilac in paars met paarlemoer glinsteren zetten een glanzend hoogtepunt op de lippen en geven uw drager dat bepaalde iets.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.