Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Clinique, een dochteronderneming van Estée Lauder Corporation, is een van de bekendste cosmeticafabrikanten ter wereld en werd opgericht in 1968. Vanaf het allereerste begin heeft het bekende merk zich toegelegd op het aanbieden van natuurlijke en hoogwaardige producten voor huidverzorging, make-up en parfum. Het bijzondere van het Clinique assortiment is dat het grotendeels ecologisch is, geurvrij en op allergieën getest, wat betekent dat Clinique in de eerste plaats gericht is op mensen met een gevoelige huid en al diegenen die hoge eisen stellen aan hun cosmetische en huidverzorgingsproducten. Clinique's producten zijn aangepast aan verschillende huidbehoeften en -typen zodat elke potentiële klant het juiste parfumproduct, de juiste make-up of de juiste huidverzorgingslijn kan vinden. Het assortiment voor make-up en parfum is geselecteerd en daardoor niet verwarrend groot. Al snel wordt echter duidelijk dat alle cosmetische producten voor ogen, lippen en handen en ook alle geuren altijd uit natuurlijke ingrediënten bestaan en de zorg nooit volledig negeren. Hoewel make-up en parfum ook beschikbaar zijn, ligt de focus van Clinique duidelijk op gezichtsverzorging. Clinique biedt echter ook tal van persoonlijke verzorgingsproducten aan. De beste voorbeelden hiervan zijn voedende en rijke douchegels, deodorants, zonneverzorgingsproducten en bodylotion. Naast de zorg voor vrouwen, die Clinique op grote schaal biedt, wordt er ook goed rekening gehouden met mannelijke klanten: Clinique biedt veel na- en nascheren, deodorant en ook uitgebreide anti-aging verzorging voor mannen, die ook vertegenwoordigd zijn voor een breed scala aan huidbehoeften.Clinique's originele Continuous Rescue Care lijn was een van de beste verkopers en werd in 2013 omgedoopt tot Super Rescue. De textuur van de rijke verzorgingsreeks, die vooral gericht is op de vette en licht vette huid, is echter niet veranderd. Het Super Rescue assortiment verzorgt en beschermt de huid de klok rond, dag en nacht, afhankelijk van het product. De lijn beschermt de huid door haar ingrediënten tegen schadelijke invloeden en voorkomt zo dat de huid te snel uitdroogt en veroudert. Tegelijkertijd vermindert de lijn ook de visuele en inwendige tekenen van stress, waardoor de huid een gelijkmatige, frisse en jeugdige uitstraling krijgt.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Super Rescue
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Toppriduct!
Zeer hydraterende creme, vind hem heerlijk en ben erg tevreden. Ik gebruik de creme vrijwel iedere dag, trekt snel in en is vooral geschikt voor de wat drogere huid.

Het design

De Cliniques Super Rescue serie combineert een elegante en moderne look met een duurzaam en bewezen effect. Niets minder dan schoonheid en elegantie staat voorop, zowel in termen van het effect en het verpakkingsontwerp van de lijn. Toch zouden de producten van het gamma minder moeten scoren door hun uiterlijk dan door hun interieur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle producten opvallen door mooie maar eenvoudige buisjes in glanzend olijfgroen en met zwarte opschriften en sluitingen, maar de spreekwoordelijke show niet stelen.

Het assortiment

Kan de huid tegelijkertijd worden gematteerd en tegen uitdroging worden beschermd? Ja, dat kun je. Clinique toont dit al jaren aan met de Super Rescue serie, die twee zeer lastige huidproblemen aanpakt: het verzacht de huid en voorziet haar de hele dag van vocht. Het beschermt de huid ook urenlang tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Super Rescue lijn bevat een innovatieve nachtcrème die altijd gebruik maakt van een effectief antioxidant complex en is beschikbaar voor verschillende huidtypen. Zo is er de Antioxidant Night Moisturizer combinatie aan vette huid crème, die gespecialiseerd is in vette huid, de Antioxidant Night Moisturizer droog aan combinatiecrème voor droge huid en voor gemengde huid, en de Antioxidant Night Moisturizer zeer droog om crème te drogen voor droge en zeer droge huid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.