Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Clarins Cosmetica - de beste keuze voor elke gelegenheid

Het merk Clarins staat voor het voldoen aan de schoonheidsambities van vrouwen en het tonen van hun eigen schoonheid. De oprichter, Jacques Courtin, duwde deze zorgen al in de jaren vijftig van de vorige eeuw naar voren en speelde een rol in de drastische verandering in de perceptie van het vrouwelijk lichaam, dat vanaf dat moment geassocieerd werd met vrijheid. De geschiedenis van het bedrijf begint met de opening van een schoonheidssalon waar Courtin zelf plantenextracten mengt tot crèmes en oliën, altijd op zoek naar het perfecte effect. Het eerste Clarins instituut is in de loop der tijd uitgegroeid tot een groot bedrijf. De producten van Clarins Kosmetik kunnen online worden gekocht tegen een redelijke prijs, bieden optimale verzorging voor de verschillende huidtypes, worden voortdurend verder ontwikkeld en bestaan uit meer dan 250 kruideningrediënten. In het volgende wordt de buitengewone geschiedenis van de naamgeving van het bedrijf Clarins onderzocht, evenals populaire cosmetische producten en hun actieve ingrediënten, de deelname aan sociale projecten en de bedrijfsfilosofie.
De Franse cosmeticagroep gevestigd Clarins in Neuilly-sur-Seine dankt zijn naam aan de sentimentaliteit van zijn oprichter Jacques Courtin. Op 14-jarige leeftijd nam hij deel aan een toneelstuk dat plaatsvond in Rome ten tijde van de genadeloze vervolging van christenen en dat zich bezighield met de wrede arenagevechten. Jacques Courtin belichaamde de slaaf Clarins die verantwoordelijk was voor de magere voeding van de leeuwen, zodat deze - geplaagd door honger - de veroordeelde christenen zouden aanvallen en ze uit elkaar zouden scheuren. De leeuwen Clarins waren het echter elke dag zat, wat betekende dat ze niet klaar waren om in de arena te vechten. Om zijn inflexibiliteit te bestraffen, sloten de Romeinen de slaaf op aan de roofkatten. In tegenstelling tot wat verwacht werd, sprongen de leeuwen niet op hun weldoener af, waarna Clarins het publiek hen tot helden benoemde. Diep geraakt door de plot, besloot Clarins Courtin zijn toekomstige onderneming te noemen ter ere van het goedhartige karakter en zijn naam zijn hele leven lang aan zijn naam te hangen.
Op 15.03.1954 opende hij een schoonheidssalon, die de schoonheidszorg van vrouwen ter harte nam, zuiver biologische ingrediënten gebruikte en uitgroeide tot een wereldwijd erkend cosmeticabedrijf. Jacques Courtin werd Jacques Courtin-Clarins . Onder leiding van Christian CourtinClarins , zoon van de oprichter van Clarins Cosmetics, blijft het bedrijf zijn Clarins cosmetische producten verrijken met plantenextracten die zowel de schoonheid van de huid als de gezondheid verbeteren.
Het merk Clarins biedt een rijke selectie van cosmetische producten online te koop aan. Clarins Cosmetische artikelen bestaan - ongeacht de doelgroep en het beoogde gebruik - uit meer dan 250 actieve plantaardige ingrediënten en omvatten de gezichts- en lichaamsverzorging, make-up, mannenverzorging en zonnebescherming. Gezichtsverzorgingsreeksen van Clarins Kosmetik zijn onder andere: Multi-Hydratante, Multi-Intensief, Multi-Active en Multi-Régénérante De Multi-Hydratante lijn bevat extracten van Katafray verkregen uit de bast van de Madagaskische boom, luzerne scheuten en lijsterbessen. Deze zuiver organische ingrediënten versterken de bovenste huidlaag, helpen de huid te beschermen tegen vrije radicalen, balanceren het vochtgehalte van de huid, stimuleren de regeneratie van huidcellen en stimuleren de bloedsomloop. Uit de essentie van de Kaki vijg en uit de wortelextracten van de Chinese plant Pueraria lobata worden de actieve ingrediënten van de Clarins cosmetische multi intensieve producten geëxtraheerd. Ze hebben een dempend effect, maken de huid soepel en hebben een stimulerend effect op de activiteit van de huidcellen. De artikelen in de Clarins Multi-Active serie zijn samengesteld uit extracten van Wilde Weberkarde distel, Californische papaver en de Myrothamnus plant. Bij gebruik van de huidverzorgingslijn beschermen de plantenextracten de huidbarrière tegen het binnendringen van bacteriën, ontwikkelen de huidaanspanning en versterken de uitstraling van de huid. De Multi-Régénérante Clarins cosmetische producten zijn samengesteld uit extracten van de hibiscusplant, Damascusroos, groene banaan, sheaboter en andere. De biologische actieve stoffen voorzien de huid van voldoende vocht, hebben een revitaliserende werking en bevorderen de vorming van collageen.
De volgende artikelen vindt u in de rubriek lichaamsverzorging: Body Oil Huile Tonic, Firming Body Milk Lift-Fermeté Lait Fondant, Firming Body Cream Lift-Fermeté Crème Riche De Clarins producten bevatten rozemarijn, hazelnoot en extracten van haver en Aziatische water navel. Onder de Clarins cosmetische make-up producten zijn: de Soins Eclat lippenverzorgingsstick Joli Baume, de Foundation Skin Illusion SPF 10, het Foundation penseel Pinceau Fond de Teint en het oogschaduwkwartet Ombre Minérale 4 Couleurs.
De make-up artikelen bestaan uit roodalgenextract, roze opaalpoeder en andere. Deze natuurlijke actieve ingrediënten voorzien de huidcellen van voldoende vocht en vullen kleine rimpels, zodat de huid er gelijkmatiger en steviger uitziet: Hydraterende balsem Baume Super Hydrating voor het gezicht, After-Shave Lotion Après-Rasage en Moisturizing Gel Super Hydrating voor het gezicht. De essences van Chinese gember, blauwe alpine distel, witte thee en bittere sinaasappel zijn in de Clarins producten opgenomen. De natuurlijke actieve ingrediënten verzachten huidirritaties, weren vrije radicalen en stimuleren het regenererend vermogen van de huid. Clarins Cosmetische producten die bescherming bieden tegen de zonnestralen zijn de zonnecrème Anti-Rides Visage voor het gezicht UVA/UVB 50+, de zonnecrème Confort voor het lichaam UVA/UVB 20 en andere. Ze bevatten extracten van aloë vera, senna plant en essentie van kiwi, die het verlies van vocht compenseren, bescherming bieden tegen UV-straling en huidcellen voorzien van voedingsstoffen.
Sinds de oprichting heeft de luxecosmeticagroep Clarins ingespeeld op de schoonheidsbehoeften van vrouwen en hen tegelijkertijd versterkt in hun schoonheid. Benadrukt moet worden dat het bedrijf zich niet alleen richt op uiterlijke Clarins schoonheid, maar het leven van mensen mooier wil maken. Het merk Clarins wil een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Volgens de zonen van de oprichter hebben Clarins cosmetica zich ten doel gesteld de levensomstandigheden en perspectieven van kinderen te verbeteren en de natuur te beschermen. De Groep werkt daarom samen met verschillende goede doelen. Het gaat onder meer om de organisatie FEED, die maaltijden uitdeelt aan kinderen in de armste landen en strijdt voor hun opleiding, en de organisatie Jardins du Monde, die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit van planten en voor het aanleggen van speciale tuinen om medicinale planten toegankelijk te maken voor de bevolkingsgroepen die van de beschaving zijn afgesneden. Omdat het bedrijf de combinatie van schoonheid en welzijn voorstaat, steunt Clarins Kosmetik ook de projecten Belle&Bien en Etincielle, die vrouwen met kanker ondersteunen en hen mentale kracht geven.
Het is de moeite waard om Clarins cosmetica te kopen. Het combineert de aspecten van gezondheid en schoonheid op een bijzondere manier en richt zich op innovatie. Ze worden bij voorkeur geproduceerd met biologische ingrediënten, die worden verkregen met inachtneming van de ecosystemen en de biodiversiteit van de natuur. Het krachtige citaat van de oprichter Jacques CourtinClarins: "Mijn producten zijn mijn beste ambassadeurs", onthult de filosofie van de groep, die nog steeds wordt gevolgd. Het bedrijf biedt zijn klanten een unieke service. Trouw aan het bedrijfsconcept zijn testmonsters van Clarins cosmetica online op bestelling en gratis verkrijgbaar bij de vakhandel. Consumenten kunnen door te testen welke producten voldoen aan de behoeften van hun huidtype en zo verkeerde aankopen voorkomen. Clarins Cosmetica garanderen producten van hoge kwaliteit, die hun effectieve effect op de huid ontvouwen en betaalbaar zijn om te kopen.
Sinds 2008 biedt Clarins het merk Kibio ook biologische schoonheidsverzorging aan.
alle klanten beoordelen positieve
Clarins
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 55 klant adviezen

Commentaar Upother van maandag 22 december 2014
Clarins Men Handcream
Trekt snel in en verzorgt mannenhanden. Aangename geur, gemakkelijk in te smeren en laat geen vet gevoel achter. Kleine hoeveelheid is al genoeg.
Commentaar Loye1989 van maandag 22 december 2014
Topproduct!
Ik ben met dit product erg tevreden en gebruik het al een tijdje. Ik beveel het graag verder aan. Helaas is het niet overal te koop en was ik erg blij het bij easy cosmetic te kunnen kopen voor een prima prijs!
Commentaar Assaings van zondag 21 december 2014
Top
Omdat ik een fan van Clarins ben weet ik niet of ik objectief kan beoordelen. De douchegel is top! Schuimt heerlijk en ruikt zalig. Elke cent waard.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Clarins Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Clarins:

goedkoopste Clarins product duurste Clarins product
Clarins Accessoires Taille-Crayon: € 5,99Clarins Multi-Régénérante Kit met toiletartikelen: € 123,99