Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

CHANEL - Het luxe label met een wereldwijde reputatie

Het mode-imperium Chanel werd begin 1910 Chanel gesticht door Gabrielle "Coco". Gabrielle Chanel werd geboren in een armenhuis in Saumur, Frankrijk, op 20 augustus 1883. Op het moment, zou niemand hebben geraden dat ze kon lopen een enorme mode-imperium en maken de best verkopende Chanel parfum voor dames aller tijden. In Saumur groeide ze op in een weeshuis van nonnen en leerde ze het beroep van naaister. Toen ze 18 jaar oud was kreeg ze twee jaar gratis les in het internaat Notre-Dame Moulins in de Auvergne. Op 20-jarige leeftijd werkte ze in een trousseaubedrijf en accepteerde ze privé-opdrachten als naaister.
In 1909 opende ze een hoedenatelier met moderne, minimalistische hoedencreaties in de Parijse stadswoning van haar toenmalige geliefde, Ètienne Balsan. Omdat deze zeer goed werden ontvangen door de Parijse high society, kocht Coco in 1910 met de hulp van haar volgende geliefde Arthur "Boy" Capel een landgoed in de Parijse Rue Cambon 21. In 1913 werden er Chanel boetieks geopend in de legendarische badplaats Deauville en in de modieuze stad Biarritz. In 1916 werd voor het eerst een complete couturecollectie Chanel gepresenteerd. Coco was toen Chanel nog categorisch tegen het maken van Chanel parfum. Geleidelijk aan kocht "Mademoiselle" de eigendommen Chanel op 23, 25, 27, 29 en 31 Rue Cambon in Parijs, waar de hoofdstudio Chanel en de eerste flagshipstore nog steeds gevestigd zijn. Het jaar waarin het werd opgericht Chanel is nu 1913, met de opening van de boetiek in Deauville.

De Chanel naoorlogse opstanding van

In 1924 Chanel werd de Chanel parfumafdeling, onafhankelijk van het modebedrijf, opgericht en meer en meer toegewijd aan deze tak van het bedrijfChanel . Na de oorlog en een creatieve pauze van negen jaar opende Coco in Chanel 1954 haar modewinkel aan de Rue Cambone. Met een nieuwe collectie wilde ze haar plaats in de mode- en Chanel parfumwereld terugwinnen, maar de Franse pers beschouwde dit meer als spottend. In 1925 prees de Amerikaanse pers haar tweed-kostuums echter als elegant en tijdloos. Internationale sterren zoals Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot en Grace Kelly dragen nu steeds vaker hun creaties en de Chanel geuren Chanel die door vrouwen worden gelanceerd. Het Chanel luidde het internationale succes van het Huis in.

De Chanel producten van vandaag

Inmiddels is het een Chanel van de grootste en belangrijkste bedrijven in de mode- en cosmetica-industrie. Naast haute couture en prêt-à-porter voor vrouwen, produceert Chanel het segment van de luxegoederen horloges, tassen, Chanel parfums voor vrouwen, Chanel parfums voor mannen en accessoires. Sinds 1983 is de Duitse Karl Lagerfeld hoofdontwerper van het huisChanel . Als geen andere modeontwerper had Coco een beslissende invloed Chanel op de mode van de 20e eeuw. In de jaren 1920 creëerde ze de "kleine zwarte". Het huis Chanel was voor die tijd nogal atypisch, de voorloper van een casual en toch vrouwelijke elegante vrouwenmode. Coco gebruikte dus voor het Chanel eerst body-hugging jersey stoffen, ontwierp de broek voor vrouwen, twin sets, de beroemde gewatteerde handtassen en uiteindelijk werd in 1921 samen met parfumeur Ernest Beaux het legendarische Chanel parfum N° 5 gecreëerd.

Chanel N° 5 de eeuwige klassieker

Chanel Parfum N° 5 wordt beschouwd als het meest succesvolle Chanel parfum voor vrouwen aller tijden, zelfs vandaag de dag behoort het tot de top 10 van best verkochte parfums ter wereld. Het kopen van de klassieke dames Chanel parfum online goedkoop betekent investeren in een legende.
De Chanel N°5 geur is de eerste parfum Chanel gelanceerd door de Franse modeontwerper Coco. In haar beginperiode als modeontwerpster had Coco Chanel Parfum het parfum nog steeds strikt van de hand gewezen, want voor haar betekende het de belichaming van afhankelijkheid. Chanel Parfum nr. 5 werd gecreëerd door de Franse parfumeur Ernest Beaux. De geur, die aanvankelijk slechts bedoeld was als kerstcadeau voor geselecteerde klanten, werd echter in 1922 te koop aangeboden, nadat de schenkende klanten een aanbod van parfum nrChanel . 5 eisten.
De topnoot van parfum nr. Chanel 5 wordt gedomineerd door aldehydecomplexen, sinaasappelschillen en rozenblaadjes. De frisse, citrusachtige facetten worden onderstreept door bergamotolie, linalool en petitgrainolie. De hartnoot wordt gekenmerkt door klassieke akkoorden zoals jasmijn, roos, lelietjes van de vallei en ylang-ylang. Het wordt genuanceerd door kruidige accenten van cassia en isoeugenol. Aan het begin van de basis van Chanel Perfume N°5 is er een ongewoon mannelijk vetiver accent. Deze houtnoot wordt geaccentueerd door sandelhout en patchoeli-olie. Chanel Parfum N° 5 tenslotte heeft een uitgesproken sensueel muskuscomplex omgeven door eikenmos en kaneelbast. Het parfum in dit bedrijf Chanel bestaat uit precies 31 ruwe parfumingrediënten. Extrait Parfum van Chanel No.5 is een van de laatste parfums die jasmijn bevat en kan ontstaan uit Chanel eigen productie in Grasse, die de bloemige hartnoot vormen. De Eau de Toilette en Eau de Parfum nrChanel . 5 verschillen in samenstelling van het Extrait Parfum en worden machinaal geproduceerd en gebotteld. Sinds 2008 is er een nieuwe, lichtere variant, het parfum Chanel N° 5 Eau Première.
In 2016 onderging parfum Chanel nr. 5 een verjongingskuur, niet alleen optisch. De lichte buitenverpakking en de lichtere kleurstelling zorgen ervoor dat de fles er moderner en toch eleganter uitziet. De geur zelf is lichter door de uitgesproken frisse noten. De topnoot wordt gedomineerd door citrusaroma's, neroli en aldehyde. Roos, jasmijn en ylang-ylang zijn te vinden in het hart. De zachte basis is afgerond met warme aroma's van cederhout en witte muskus.
De nu beroemde parfumfles Chanel N°5 werd pas sinds 1924 gebruikt en ontworpen door Coco Chanel zelf. De originele fles is geïnspireerd op een fles uit de reistas van Boy Chapel, de toevallige liefhebber van Coco. De puristische Chanel parfumfles uit 1924 is sinds 1959 te zien in de permanente tentoonstelling van het Museum of Modern Art in New York City.
Voor Chanel parfum dames, zijn prominente vrouwelijke persoonlijkheden altijd al gebruikt als reclamemedia. In de jaren 1930 poseerde Coco Chanel zelf voor de reclamecampagne Chanel N°5 van Parfum. Later maakten bekende actrices als Catherine Deneuve, Ali MacGraw, Carole Bouquet, Nicole Kidman en Audrey Tatou reclame voor de geur van Chanel N°5. Eind 2012 was Brad Pitt de eerste man die de geur voor Chanel N°5 adverteerde.

Meer bekende en populaire Chanel parfums voor dames

In 1970 lanceerde Chanel Parfum Chanel N° 19, een andere klassieker die vrouwen over de hele wereld graag kopen en dragen. De groene topnoot wordt vervangen door een bloemige hartnoot. Cederhout, gaiac hout en vetiver geven de basisnoot een houtachtig karakter. Het Coco parfum bracht Chanel een oosters-bloemige geur op de markt in de stijl van de jaren 80. Chanel Coco Mademoiselle is Chanel opgedragen aan de oprichter, Coco. Deze Chanel geur voor vrouwen drukt pure elegantie en luxe uit. Chanel Cristalle geeft de indruk van een zeer geëmancipeerd parfum dat toch een zekere lichtheid uitstraalt. In 1996 Chanel bracht Chanel Allure parfum de eerste geur op de markt die de klassieke geurstructuur van hoofd-, hart- en basisnoten elimineerde. Het parfum is gemaakt van zes noten, waarvan het samenspel zich individueel voor elke vrouw ontwikkelt.

Chanel De mannenparfum Chanel Allure Sport

Het populairste en bekendste Chanel mannenparfum sinds de lancering in 1999 is Chanel Allure Homme Sport. Het hart van dit Chanel mannenparfum wordt gevormd door de vier facetten van Chanel Homme. Het is ontwikkeld uit vier harmonieuze geurfacetten, die zich Chanel ontwikkelen tot een zeer individueel parfum op de huid van de drager. Jacques Polge, de ontwikkelaar achter dit mannenparfum, heeft Chanel Allure Homme samengesteld uit frisse, houtachtige, kruidige en sensuele noten. Chanel Homme Sport gaf het frisse accent meer gewicht dan de anderen. Zo ontvouwt dit Chanel mannenparfum zowel een sensuele noot als een verkwikkende, sprankelende frisheid. De zilverkleurige glazen fles is ontworpen door Jacques Helleu, zeer puristisch en sportief. Hij liet discreet edele accenten in zwart en een vleugje rood binnenstromen. Een vakkundige symbiose tussen de fles en het Chanel mannenparfum Homme Sport.

Andere bekende en populaire Chanel parfums voor mannen

Maar Chanel Homme Sport is zeker niet het eerste Chanel mannenparfum; Chanel Antaeus, het eerste Chanel mannenparfum, werd in 1981 gelanceerd. Deze creatie is even subtiel als expressief en bestaat uit 95 grondstoffen. Een parfum dat provoceert is de hout-oriëntale geur ÉgoïsteChanel . Eerst opent het met een frisse topnoot, maar dan wordt het erg warm met Turkse roos en vanille. Dit Chanel herenparfum wordt afgesloten met zachte houtachtige accenten. Bijna net zo succesvol als Chanel Homme Sport is de onvergelijkbaar mannelijke Chanel Bleu de Chanel . Het opent met citrus akkoorden, vetiver en roze peper, fris en levendig. In het hart van deze Chanel parfum gentleman, cederhout en grapefruit geven een echte uitbarsting van energie. Deze onvergelijkbaar mannelijke creatie eindigt sensueel en warm met mysterieuze wierook en sandelhout.
alle klanten beoordelen positieve
Chanel
4 of 5 sterren

4,96 uit 5 sterren — op basis van 76 klant adviezen

Commentaar Fred Honkoop van zaterdag 3 januari 2015
Waar een vrouw voor valt!!
Wat mij aan het product zo bevalt is dat het niet gaat vervelen. Ik merk dat bij veel andere eau de toilette geuren dat ik deze na een tijd niet meer ruikt bij deze is dat niet het geval. Het valt mij op dat ik veel complimenten krijg van vrouwen in alle leeftijds categorieën dat ik zo lekker ruikt. Dit produkt kan ik iedereen aanbevelen van 20 tot 90 jaar.
Commentaar Anney1977 van woensdag 31 december 2014
Houdt lang
Superbescherming tegen transpiratie en geurtjes. Daarnaast is de Chanel geur heerlijk en houdt hij de hele dag. Ik blijf bij deze geur.
Commentaar Diefuld van maandag 29 december 2014
Voor mij de beste
Ik heb al veel uitgeprobeerd, maar deze overtuigt mij iedere keer weer opnieuw. Is als een kuur voor mijn huid die zich daarna als verzorgd aanvoelt.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Chanel Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Chanel:

goedkoopste Chanel product duurste Chanel product
Chanel Le Crayon Lèvres 1 g Crayon Contour des Lèvres Précision 37 Framboise: € 22,99Chanel Précision Sublimage 50 g L'Extrait de Crème: € 433,99