Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Chanel staat bekend om zijn luxueuze en hoogwaardige make-up creaties. Metallische en goed gepigmenteerde kleuren zorgen voor een onvergelijkbare look. Daarnaast is er een hoog draagcomfort en een uitstekend verzorgend effect, die worden ondersteund door textuur en actieve ingrediëntensamenstelling. Met de pallets uit de Chanel Trait de Charactère serie slaagt een elegante en verleidelijke make-up. Elk palet bevat vijf oogschaduwen in spannende kleuren. Metallisch ivoor, een rosé naakttoon, benzine, intense aubergine en glanzend malachietgroen kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden om een opvallende look te creëren. De poederachtige textuur zorgt voor een matte en satijnen afwerking. Kleine poederballen worden voorzichtig op het ooglid aangebracht en verdeeld. De sterk geconcentreerde en ultralichte pigmenten zorgen voor briljante en intense kleurnuances en een uitstekende glans. De samenstelling van het Chanel Trait de Charactère gamma maakt gebruik van plantaardige ingrediënten om de huid duurzaam te voeden en te regenereren. Uitstekende opaciteit en een lange houvast worden bereikt. Aan de gezichtshuid wordt veel vocht toegevoegd om deze te beschermen tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Oogleden en wenkbrauwen kunnen perfect gedefinieerd, benadrukt en gevormd worden met Trait de Charactère van Chanel. De verscheidenheid en intensiteit van de kleuren worden gecombineerd met een uitstekend verzorgend effect dat de hele dag aanhoudt. Onregelmatigheden van de huid worden specifiek gecompenseerd. Het resultaat is een gladde, egale en stralende teint. De pigmenten zorgen voor indrukwekkende kleur- en glanseffecten. De make-up is echter licht en past zich perfect aan de gelaatsvormen aan. Ook probleemzones kunnen ideaal gemodelleerd worden. Chanel's Make-up Trait de Charactère is getest onder oftalmologische en dermatologische controle. Het is huidvriendelijk en ook geschikt voor contactlensdragers. De beste resultaten worden bereikt op een normale en droge huid. De dubbelzijdige borstel- en schuimapplicatoren maken een precieze en schone verwerking op elke gewenste plaats mogelijk.

Het design

De make-up uit het Chanel Trait de Charactère assortiment roept verleidelijke kleuren op en een fascinerende glans op het gezicht. Ook het verpakkingsontwerp kan als uiterst elegant worden beschouwd. Het vijfkleurenpalet wordt geleverd in een compacte zwarte behuizing. Het Chanel logo is in het wit op het deksel te zien. Binnen is er een geïntegreerde make-up spiegel en twee applicators. Ze vergemakkelijken de toepassing van de oogschaduw. Na gebruik wordt de koffer stevig en schoon afgesloten met een klikslot. De handige en compacte verpakking zorgt ervoor dat Chanel make-up ook geschikt is voor reizen en reizen. Maar ook thuis blijkt de koffer zeer praktisch en een elegante visuele blikvanger.

Het assortiment

Voor een professionele make-up worden de hoogwaardige oogschaduwpaletten uit de Chanel Trait de Charactère-serie aanbevolen. Deze make-up heeft een bijzonder lichte textuur en zorgt zo voor een aangenaam draaggevoel. Het geeft de huid niet alleen kleur en glans, maar voedt en beschermt haar ook met plantaardige actieve ingrediënten. Droogheid en schadelijke invloeden van buitenaf kunnen de gezichtshuid dus niet beschadigen. De elegante kleuren van dit assortiment zijn echter bijzonder indrukwekkend. Trait de Charactère van Chanel combineert vijf modieuze kleuren die puur of gemengd kunnen worden gebruikt in verschillende nuances. Intens aubergine, metallic ivoor, een rosé naakt toon, glanzend malachietgroen en benzine belichamen diepte en lichtheid. Chanel Trait de Charactère krijgt dat zekere iets met zijn pigmenten, die zorgen voor spectaculaire glans en glans. De minerale kleuren zorgen voor een gelijkmatige, matte en satijnen afwerking. De poederachtige consistentie en kleuren maken het mogelijk de diepten en hoogten van het gezichtsreliëf naar wens vorm te geven. De sterke dekkracht zorgt ervoor dat lijnen, rimpels en oneffenheden verdwijnen. Op deze manier kunnen ook probleemzones vakkundig gemodelleerd worden. De oogschaduw geeft het oog een verleidelijke diepte. Chanel's make-up overtuigt met een lange fixatie en kan voor elke gelegenheid gevarieerd worden. De geïntegreerde make-upspiegel en de dubbelzijdige borstels en applicatoren vergemakkelijken het aanbrengen. De kleur van de oogschaduw wordt gemengd en met de schuimapplicator aangebracht. De penseelaanbrenger maakt het fineerwerk. Terwijl de lichte kleuren de oogcontour opfleuren, zorgen de donkere kleuren op het ooglid voor een intense en verleidelijke look. Ontdek het gamma Ombres à Paupières en de andere producten van het gamma Chanel Trait de Charactère voor een perfecte make-up.