Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Het cosmetische assortiment Chanel Soleil Tan de Chanel balanceert op zonnige winterdagen onregelmatige huidbandjes en geeft de huid een discrete zomerse tint. De zachte crème gel ligt zacht als fluweel op de huid en kan gemakkelijk worden verspreid met een paar penseelstreken. Deze primer ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook een onnavolgbare geur die de aura van de zomer vangt. Het optimaliseert de teint van de huid en zorgt voor een gelijkmatige bruining van het gezicht zonder er onnatuurlijk uit te zien.

De high-end bronzer kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere make-up producten en heeft een effect dat enkele uren meegaat zonder problemen. De Chanel serie, waarin alleen hoogwaardige werkzame stoffen worden gebruikt, is geschikt voor vrijwel elke huidskleur.

Chanel heeft in de fluweelzachte crèmegel iriserende pigmenten verwerkt die de huid een natuurlijke en subtiele uitstraling geven. Eenmaal aangebracht is de fluweelzachte textuur nauwelijks merkbaar op de huid. Dankzij de iriserende pigmenten ziet de teint van deze luxueuze cosmetische serie er niet mat uit, maar zijdeachtig mat.

Het product bereikt het grootste effect, vooral als contour voor de ogen en in de wang. In tegenstelling tot andere zonnebrandcrèmes heeft Chanel ervoor gezorgd dat de huid niet te veel glanst, maar altijd een natuurlijke uitstraling behoudt. Bij het aanbrengen van de primer hebt u het gevoel dat u altijd precies het gewenste effect kunt bereiken, omdat deze leerlooier gemakkelijk kan worden aangebracht en gemengd.

Zoals bij alle Chanel producten werden alleen geselecteerde actieve ingrediënten met een hoge huidcompatibiliteit geselecteerd. De cosmetische serie gaat goed samen met lichte en medium huidskleuren, omdat het hier zijn volle effect kan ontvouwen. Intuïtief kan men de primer met weinig swabs aanbrengen en creëert zo gemakkelijk een zonovergoten huidskleur. De textuur bestaat uit een half los poeder en een romige zachte gel. Het bevat minerale wassen die het aanbrengen van deze primer vergemakkelijken. Het mineraal poeder versterkt de teint en zorgt voor een natuurlijk bruiningeffect.

Het design

Soleil Tan de Chanel kenmerkt zich door een elegant en hoogwaardig verpakkingsdesign. De pot ligt licht in de hand en past gemakkelijk in elke zak. Dit maakt van de cosmetische serie een ideale reisgenoot die niet veel ruimte in beslag neemt.

Het gouden Chanel logo, gecentreerd op het zwarte kroesdeksel, straalt elegantie en luxe uit. Al bij het openen van de pot voelt u de geur, die op discrete wijze doet denken aan mooie zomerdagen. De zachte crème gel heeft een aangename consistentie die niet te zwaar aanvoelt bij het aanbrengen en zorgt voor een uitgebalanceerde look. De cosmetische serie Soleil Tan de Chanel is een fluweelzachte primer die een goede mix vormt met andere make-up producten.

Het assortiment

Chanel Soleil Tan de Chanel is al enkele jaren een van de populairste zonnebrandcrèmes onder schoonheidsbloggers, schoonheidsspecialisten en make-up specialisten. De Chanel-serie van hoge kwaliteit overtuigt door zijn fluweelzachte consistentie, zijn natuurlijke en subtiele bruiningswerking en zijn langdurige werking.

Tot de serie behoort de zachte zonnebrandcrème Universel Embellisseur Effet Hâlé, die heerlijk gemakkelijk aan te brengen is en een uniek effect heeft dat vele uren aanhoudt. De iriserende pigmenten geven de huid een subtiele en losse uitstraling. De edele crème gel geeft de huid een zijdezachte, warme teint die vooral effectief is op zonnige dagen. De huid glanst de hele dag door natuurlijk en fluweelzacht. De primer is vooral geschikt voor lichte en medium huidskleuren. Hier wekt ze de indruk dat haar huid door de zon is gekust.

Dit Chanel product overtuigt vooral door zijn natuurlijke looieffect, dat alleen al verschilt van goedkope concurrerende producten, die vaak leiden tot een verhoogd effect en dus een onnatuurlijke uitstraling creëren. De productserie kan op zichzelf worden toegepast. Het kan ook gecombineerd worden met een meer ondoorzichtige make-up. Zelfs een kleine hoeveelheid van de gel is genoeg om een overtuigend effect te bereiken, zodat het product kan worden gebruikt over een lange periode van tijd. De teintoptimaliserende gel creëert in een mum van tijd een uniek zonnebrandeffect, dat zich van goedkope leerlooiers onderscheidt door zijn nobele actieve ingrediënten en hoge natuurlijkheid.

De textuur, die een melkachtige chocolade tint heeft, heeft een aangename consistentie. Deze cosmetische lijn kan optimaal worden aangevuld met ondoorzichtige make-ups, omdat deze gemakkelijk kan worden gefineerd. Met deze productserie wordt bijna moeiteloos een fluweelzachte afwerking bereikt die zorgt voor een mooie zomertint en een stralend frisse huid op koude winterdagen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.