Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Rouge Coco Stylo cosmetische lijn overtuigt in drie gebieden. Enerzijds zijn er natuurlijk de onweerstaanbaar mooie kleuren, maar dat is slechts een deel van de aantrekkingskracht van deze lippenstiften. Want de formule zorgt er ook voor dat er hier een textuur is die meer geeft dan alleen kleur. En dan is er nog de koele potloodvorm die deze lijn lippenstiften zo bijzonder maakt. In deze serie is er een reeks van kleuren die variëren van een zacht naakt tot signaalkleuren die zeker schokkend zijn. Deze prachtige kleuren zijn ingebed in een textuur die ze niet alleen een buitengewone uitstraling geeft, maar ook de aspecten van de zorg worden niet verwaarloosd bij Chanel. De Chanel Rouge Coco Stylo serie geeft de bijzonder tere huid van de lippen de verzorging die ze nodig hebben voor een onberispelijk uiterlijk. Bovenal is de textuur van de formule een exclusief uniek verkoopargument. Vochtinbrengende stoffen worden gecombineerd met intensieve kleurpigmenten om een prachtige mix te vormen. Chanels exclusieve hybride formule zorgt voor een opmerkelijke look.
De lippenstiften zijn zo kleurintensief als een lippenstift, maar ze brengen ook de glans van een glans en bieden een verzorging die anders alleen bekend is van een lippenbalsem. Intensieve kleuren zijn een reliëf voor de lippen en in geen geval een last. Deze textuur laat geen gevoel van zwaarte achter op de lippen, de formule lijkt te zweven op de lippen en maakt tegelijkertijd indruk met de intensiteit van zijn kleur. Met deze ingenieuze technologie kan het traditionele bedrijf zijn eis van het eenvoudig, elegant en verfijnd overbrengen van een sterke boodschap in de praktijk brengen. Daarom zijn Chanel Rouge Coco Stylo Lipsticks geschikt voor alle vrouwen die meer willen toevoegen dan alleen kleur aan hun make-up. Want hier zorg en vooral veel stijl wordt een modieus motto dat altijd zal zegevieren.

Het design

Chanel Rouge Coco Stylo Stylo Series overtuigt niet alleen door zijn intensieve inhoud. Chanel toont opnieuw haar volledige expertise op het vlak van verpakkingen. De Stylo lippenstift maakt indruk met zijn elegante zwarte look, die de elegantie van pianolak overbrengt. De glanzende afwerking van de zwarte containers wordt aangevuld met elegante witte letters. Deze koele understatement is echter niet het enige voordeel van deze lipsticks. Mechanica staat hier immers centraal. Het smalle lood is perfect om de kleur direct op de lippen aan te brengen. Met een simpele klik is de hoeveelheid kleur beschikbaar die nodig is voor een optimaal resultaat. De Chanel Rouge Coco Stylo heeft al alles wat je nodig hebt voor een perfecte look. Dit maakt deze Chanel lip kleur een geweldige metgezel voor onderweg, want meer dan een spiegel is niet langer nodig voor een perfecte lip make-up.

Het assortiment

Hoewel zorg bij Chanel altijd centraal staat, zijn het de kleuren die het Chanel Rouge Coco Stylo cosmeticaprogramma zo onderscheidend maken. Dit begint bij de Chanel Rouge Coco Stylo serie met de onnavolgbare naaktinten, die meer bieden dan alleen een zachte look. Le Rouge Brillant Soin et Couleur 217 Panorama is immers een nuance die de kleur heel discreet in de schijnwerpers zet. En als u iets donkerder naaktschaduw wilt, staat Le Rouge Brillant Soin et Couleur 218 Script klaar om u een diepe kleur te geven met een prachtige elegantie.
Maar Chanel bewijst ook dat het altijd klassiekers kan herinterpreteren. Le Rouge Brillant Soin et Couleur 216 Lettre bijvoorbeeld toont een zeer donker oud roze dat staat voor een zeer vrouwelijke noot. Maar om het roze wat dramatischer te maken, is het dieppaars van Le Rouge Brillant Soin et Couleur 208 Roman een uitstekende keuze. In het gebied van de rode Chanel toont zijn hele verbeelding. De Chanel Rouge Coco Stylos zijn geen uitzondering. Le Rouge Brillant Soin et Couleur 222 Fiction is een rood dat veel oranje draagt en daardoor een zeer fris en intens effect heeft. Le Rouge Brillant Soin et Couleur 204 Artikel gebruikt ook dit effect, omdat deze kleur ook een prachtig oranje bevat.
Chanel Rouge Coco Stylo Le Rouge Brillant Soin et Couleur 216 Lettre presenteert zich nog intensiever. Deze nuance brengt een buitengewoon schokkend rood in de wereld van de lippenkleuren. Le Rouge Brillant Soin et Couleur 224 Mémoire daarentegen maakt indruk met een donkerrood en veel paars. Even donker zijn Le Rouge Brillant Soin et Couleur 214 Message, die bijna lijkt op een bruine, en Chanel Rouge Coco Stylo Le Rouge Brillant Soin et Couleur 212 Recit, die rondrolt in het gebied van Lila.