Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Bij de ontwikkeling en productie van Chanels luxueuze schoonheidsproducten hebben medewerkers en ontwerpers zich gericht op het creëren van rijke, goed getolereerde en zeer effectieve complexen die goed zijn voor de huid en verloren stoffen recycleren, en op het aanbevelen van huidverzorgingsproducten om de huid grondig te reinigen met omgevingsresten en make-up. De reinigingsmiddelen van Chanel Précision Douceur zijn magisch, vooral als het gaat om moeilijk te verwijderen make-up die zelfs niet met water kan worden verwijderd.

Zelfs een residu-vrije en zachte reinigende werking is gegarandeerd. De basis voor alle mengsels, die perfect geschikt zijn voor de verzorging en reiniging van de vrouwenhuid, is water en de individuele Chanel Précision Douceur producten kunnen over elkaar heen gebruikt worden. De geselecteerde ingrediënten zorgen voor een perfecte huidverzorging en reiniging rondom. Wanneer de huid zijdezacht en vlekkeloos schoon is, zorgen geparfumeerde producten voor een langdurige frisheid en vitaliteit van de huid. De ingrediënten van de Chanel Précision Douceur cosmetica lijn omvatten bewezen en kunstmatig geproduceerde deeltjes en natuurlijke ingrediënten. De reinigingslotion bevat ingrediënten die zowel een normale en moeilijk te verzorgen gemengde huid als een gevoelig huidtype perfect voeden. Het effect van deze stoffen is erop gericht de huid te regenereren door het natuurlijke beschermingsschild van de huid opnieuw in balans te brengen op basis van de zure laag.

Om de huid niet te belasten met de natuurlijke polluenten in het milieu, worden deze door de intensieve reinigingsmiddelen zorgvuldig verwijderd. Verontreinigingen van de huid die leiden tot vroegtijdige ontwikkeling van rimpels, huidirritaties, huidirritaties en tekenen van veroudering van de gezichtshuid worden verminderd. Deze individuele verzorgingsproducten kunnen zowel op de tere huid van het gezicht als op de huid van de hals en de decolleté worden aangebracht en bevorderen een gewenste aanscherping van de huid. Chanel Précision Douceur's assortiment cosmetische producten is geschikt voor een jeugdige en volwassen, vergrijzende huid. Het herstel van vocht, eiwitten en suikers zorgt voor een uitstekende anti-aging werking. De huid voelt zachter, zachter en gladder aan. Daarnaast zorgen de bijbehorende verzorgingscomponenten voor een betoverende en aangename geur.

Het design

De verpakkingsontwerpers van de Chanel Précision Douceur lijn voor huidverzorging en cosmetica richtten zich vooral op een eenvoudig en helder kleurontwerp. Afhankelijk van hun consistentie zijn de verschillende ingrediënten in praktische plastic buizen of in flessen. De contrasterende kleuren zwart en wit zorgen voor een edele en even extravagante look. Bij het etiketteren met het etiket en de productnaam schakelen de ontwerpers over op zwart en rosé. In de transparante glazen flessen schijnt het delicate roze door de glaselementen. Alle ontwerpen zijn afgewerkt met een zwart of wit kapje.

Het assortiment

Niet alleen de lichte en subtiel frisse geur van Chanel Précision Douceur Eau Démaquillante Douceur Lotion Douce Hydratante Douceur - Anti Pollution, maar ook de diepe reinigende werking perfectioneren de frisheid ervaring en de huid uitstraling op het gezicht, hals en decolleté.