Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Giftstoffen voor het milieu belasten de huid, niet alleen in steden zijn ze tegenwoordig bijna in de lucht. Chanel nam in 2008 het probleem van de vervuiling op en ontwikkelde de Chanel Précision reinigingsserie. Het reinigt en conserveert de zuur-base laag van de huid op basis van natuurlijke beschermende essences. Extract van de bladeren van de Noord-Amerikaanse magnolia bindt vuil en giftige stoffen die tijdens het reinigen met de pad worden verwijderd. Het voedende ark kelkextract voedt en stabiliseert de beschermende laag van de huid. Chanel Confort is de reinigende verzorging van deze Chanel lijn voor de droge, extreem uitgedroogde huid. Deze verfrissende toner uit de Chanel Précision Confort, Lotion Soyeuse Apaisante Confort - Anti Pollution sans Alcool serie reinigt de huid zachtjes en grondig en verwijdert alle resterende onzuiverheden. Beide reinigende formules bevatten huidverzorgende around-glas essences en extracten van magnolia, waarvan de bladeren de eigenschap hebben ontwikkeld van het filteren van niet-wereld-toxinen. Met de Précision Confort-reiniging heeft Chanel het Précision Douceur-zorgcomplex voor de normale huid gecreëerd en Précision Pureté voor de gemengde huid en de vette huid als variant voor de droge en geïrriteerde huid. Vrouwen die houden van Chanel's uitgebreide precisie verzorgingsprogramma hebben zo een andere belangrijke bouwsteen gekregen voor de dagelijkse verzorging van geïrriteerde huid met een neiging tot droogheid rimpels. Coco Chanel, geboren Gabrielle Bonheur Chanel in 1883 en opgegroeid in het begin door nonnen, maakte een razendsnelle opkomst tot een mode-en cosmetica magnate na haar stage als kleermaker. De tijd dat ze danste in Parijse nachtclubs en haar eerste bedrijfspand kreeg gegeven door een bewonderaar, werd vergeten toen ze in de jaren twintig het Kleine Zwart en het Garconne pak creëerde. In 1920 had Coco al contacten met de Engelse koninklijke familie en ontwierp hij kostuums voor Hollywoodsterren als Katherine Hepburn en Grace Kelly. Ook na de Tweede Wereldoorlog zette Coco haar kostuumproductie voor de filmstudio's voort. Tegen die tijd hadden hun parfumcreaties Chanel nr. 5 en nr. 19 al lang wereldfaam verworven. Toen Coco in 1971 overleed, waren er boeken, films en zelfs een musical over haar bewogen leven geschreven. Karl Lagerfeld nam in 1983 de verdere ontwikkeling van Chanel-modecreaties over. Hij creëerde luxueuze tassen, stijlvolle kostuums en broeken en buitengewone schoenen. De verfijnde Chanel verzorgingslijnen zoals Sublimage, Hydra Beauty, Soleil Identité en Précision verwennen en verzorgen de veeleisende huid met luxe ingrediënten volgens type.

Het design

Lait Riche Démaquillant reinigingsmelk en Soyeuse Apaisante toner voor het gezicht uit Chanel's Précision Confort-assortiment zijn elegant verpakt in de typische rechthoekige Chanelflessen met zwarte dop. De Lait Confort-fles is gemaakt van wit porselein, dat de lotion Soyeuse Apaisante brilt. De Chanel letters karakteriseren de hoogwaardige flacons.

Het assortiment

Précision Confort is de luxe Chanel reinigingsserie voor de veeleisende en droge gezichtshuid met een neiging tot rimpels. Lait Confort reinigt en hydrateert de huid met extracten van huidverzorgende around-goblet en zuiverende magnolia die vuil en gifstoffen uit de omgeving bindt. De alcoholvrije toner Lotion Soyeuse Apaisante Confort - Anti Pollution sans Alcool reinigt ook de huid met aron kelken en magnolia-extract en verwijdert zachtjes zelfs de laatste onzuiverheden. De huid is fris, gekalmeerd en geklaard na de reiniging. Bij sterke vervuiling is het aan te raden Lait Riche en Lotion Soyeuse Apaisante achter elkaar te gebruiken. De Chanel Précision-serie voor droge huid bevat ook de Précision Huile Confort-reinigingsolie. Bij het afromen verandert het in een melkachtige lotion die de schadelijke stoffen uit de huid verwijdert.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.