Meer informatie:

Het concept

Chanel staat bekend om zijn hoogwaardige cosmetica en verzorgingsproducten. Met de producten uit het Chanel Perfection Lumière Fluwelen assortiment biedt Chanel nu een foundation die niet alleen make-up bereidt, maar ook de huid verzorgt en verwent. Deze vederlichte foundation zorgt voor een egale en gladde teint en een fluweelzachte finish. Ongelijkheid en oneffenheden worden op betrouwbare wijze geëlimineerd en de huid straalt in volle natuurlijkheid en frisheid uit.
De textuur op waterbasis van Chanel Perfection Lumière Velvet maakt deze foundation zo licht en romig. Bovendien is de huid perfect verkwikt en gehydrateerd. Deze zachte emulsie versmelt onmiddellijk met de huid en ontwikkelt zijn langdurige werking. De gezichtshuid is omgeven door een dunne film die langdurige bescherming biedt tegen schadelijke milieu-invloeden en uitdroging. Zo blijft de huid heerlijk zacht, fris en gevoed. Het resultaat is een egale, stralende en jeugdige teint. Bovendien vermindert regelmatig gebruik van Chanel Perfection Lumière Velvet merkbaar de tekenen van huidveroudering. De producten uit de Chanel Perfection Lumière Fluwelen serie worden gelijkmatig aangebracht na de dagbehandeling. Een borstel of spons is niet nodig. Chanel Perfection Lumière Velvet is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De natuurlijke kleur van de huid kan gemakkelijk worden nagebootst en de teint is gelijkmatig. Veel verschillende kleurnuances kunnen zonder veel moeite worden geproduceerd. Chanel Perfection Lumière Velvet is de perfecte basis voor een verfijnde make-up. Chanel Perfectie Lumière Fluweel is dermatologisch getest en aanbevolen voor alle huidtypen. Deze foundation behaalt echter bijzonder goede resultaten op een gemengde huid en een normale huid.

Het design

De hoogwaardige foundation Chanel Perfection Lumière Velvet verzorgt de huid en bereidt haar optimaal voor op de make-up. Daarnaast overtuigt deze stichting van Chanel ook met een succesvol verpakkingsontwerp. De dispensers zijn direct herkenbaar aan de zwarte kleur en het Chanel logo. De compacte dispensers maken een gerichte en economische dosering van de emulsie mogelijk. Ze zijn ook betrouwbaar hersluitbaar met een cap. De romige textuur van Chanel Perfection Lumière Velvet maakt het aanbrengen mogelijk zonder kwast of spons. Dankzij het gebruiksgemak en het compacte verpakkingsontwerp wordt Chanel Perfection Lumière Velvet ook aanbevolen voor gebruik op de weg en op reis.

Het assortiment

Als u de make-up wilt bereiden met een hoogwaardige primer, kunt u niet zonder de producten uit de Chanel Perfection Lumière Fluwelen serie. De emulsies van Chanel compenseren op betrouwbare wijze onregelmatigheden en oneffenheden van de huid met een fijne textuur. Daarnaast kenmerken de producten uit de Chanel Perfection Lumière Fluwelen serie zich door een fascinerende reinigende, verzorgende en antiverouderende werking. De huid wordt omringd door een fijne beschermende film, waardoor de actieve huid wordt voorzien van vocht en wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kruiden actieve ingrediënten verzorgen en verfijnen de huid. Het resultaat is een frisse, egale en jeugdige teint.
Chanel Perfection Lumière Velvet imiteert de natuurlijke kleur van de huid perfect. De Stichting uit deze serie is verkrijgbaar in acht verschillende kleurvarianten, die een verscheidenheid aan gradaties mogelijk maken. Chanel Perfectie Lumière Fluweel is verkrijgbaar in de varianten Chanel Perfectie Lumière Fluweel Complexion Effet Flouteur 10 Beige, Chanel Perfectie Lumière Fluweel Complexion Effet Flouteur 12 Beige Rosé, Chanel Perfectie Lumière Fluweel Complexion Flouteur 20 Beige, Complexion Effet Flouteur 30 Beige, Chanel Perfectie Lumière Fluwelen Complexion Effet Flouteur 40 Beige, Complexion Effet Flouteur 60 Beige, Chanel Perfectie Lumière Fluwelen Complexion Effet Flouteur 22 Beige Rosé en Complexion Effet Flouteur 50 Beige. Dit omvat een breed scala aan beige en roze tinten. Chanel Perfection Lumière Velvet is bijzonder huidvriendelijk en geschikt voor alle huidtypen.