Meer informatie:

Het concept

8 uur schoonheid zonder hulp, dat is wat Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré biedt. Deze serie compacte poeders is een waardige vertegenwoordiger van Chanel. Alles wat nodig is voor een onberispelijke teint komt erin samen. De huid moet er verfijnd uitzien, vers en vooral mag het poeder in geen geval de poriën verstoppen. Chanel's Mat Lumière Teint Compact Poudré zorgt ervoor dat aan deze eisen niet alleen wordt voldaan, maar ruimschoots wordt overtroffen. Het resultaat is een fijne en egale teint. De look is fluweelzacht en toch stralend. En het beste is dat deze glans van de huid voor een lange tijd behouden blijft. Ontspannen glanzende delen van de huid worden zo bedekt met een stralende glans die de hele make-up een prachtige afwerking geeft. Deze uitstekende resultaten vergen niet eens veel moeite. Het fijne poeder is gemakkelijk aan te brengen met de spons en de exclusieve poeder potten kunnen ook worden bijgevuld voor nog meer praktisch gebruik. Zo kan zonder veel moeite een nieuwe kleurnuance aan het repertoire worden toegevoegd.
Pigmenten van Chanel Mat Lumière Compact Poudré. Pigmenten die licht weerkaatsen en een balancerend effect hebben, bevatten exclusieve ingrediënten. Geconcentreerd talk is verantwoordelijk voor de egale teint, glanzende huidgebieden zijn elegant gematteerd en het resultaat is een betoverende look. De uitgebalanceerde pigmentatie van de poeders uit de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré serie kan kleine oneffenheden zoals roodheid gemakkelijk verbergen. De teint wordt echter nooit overgeschilderd, omdat de fijne poederdeeltjes gemakkelijk op de huid worden afgezet. Bovendien is de zonbeschermingsfactor 10 net zo natuurlijk als het afzien van parfum. Hierdoor is de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré geschikt voor alle vrouwen die prijs stellen op een perfecte make-up. Voor vrouwen die een onberispelijke teint willen, een teint die er natuurlijk uitziet en niet make-up.

Het design

De poedervormige potten van de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré zijn net zo exclusief als hun inhoud. Ook hier bepalen de zwarte pianolak en de elegante Chanel-belichting het uiterlijk. Binnenin bevindt zich een hoogwaardige spiegel en een spons, die speciaal voor dit hoogwaardige poeder is ontwikkeld. Het heeft afgeronde hoeken voor een gemakkelijke hantering en de structuur van de spons is zo ontworpen dat de fijne textuur van Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré Poeder kan ook het volledige effect op het gezicht te bereiken. Daarnaast kunnen deze prachtige potten ook weer worden gevuld en kan zonder veel moeite een nieuwe kleur worden uitgeprobeerd. De Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré toont opnieuw de expertise van het Franse premium label aan.

Het assortiment

De teint van Chanel Mat Lumière Compact Poudré overtuigt met zijn ingrediënten en hoogwaardige verpakking. Maar het zijn vooral de kleuren die deze poeders doen opvallen. Bij het ontwerpen van deze kleurnuances werd rekening gehouden met elke teint en elke leeftijd. Chanel biedt ook de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré als een navulling om ervoor te zorgen dat vrouwen de bereidheid om te experimenteren in geen geval wordt beperkt. Hoogwaardige cosmetica zijn waarschijnlijk nog nooit zo praktisch en kosteneffectief geweest. En daarom staan de kleuren nog meer centraal, want hier zijn geen beperkingen. Daarom laat de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré ook op indrukwekkende wijze zien hoe gevarieerd roze kan zijn.
De Chanel Mat Lumière Compact Poudré Mat et Lumineux 10 Lumière teint is een zachte roze geschikt voor alle haarkleuren. Dit geldt ook voor de Chanel Mat Lumière Teint Compact Poudré Mat et Lumineux 30 Aurore, die indruk maakt met een zeer zachte uitstraling. Chanel Mat Lumière Compact Poudré Mat et Lumineux 70 Pastel daarentegen heeft een iets dieper roze dat licht in oud roze speelt, het brengt een rustige frisheid die magisch gloeit. Voor vrouwen met zeer licht haar is de Chanel Mat Lumière Compact Poudre teint, die een lichte gele tint heeft, bijzonder geschikt. De Chanel Mat Lumière Compact Poudré Mat et Lumineux 40 Sable kan een zeer frisse noot geven en de Mat et Lumineux 50 Poudré is een goede keuze voor vrouwen met licht haar en een lichte teint.
En wanneer de zomer nadert, is Chanel Mat Lumière Compact Poudré Mat et Lumineux 80 Contour er om het perfecte licht op uw zomertint te zetten, de gele component maakt het bijzonder geschikt voor blonde vrouwen. Een andere donkere tint is de Chanel Mat Lumière Compact Poudré Mat et Lumineux 130 Extrême teint. De rode component maakt het ideaal voor vrouwen met donker haar en een donkere teint. Dit uitgebreide kleurenpalet zorgt ervoor dat elke vrouw de juiste tint van Chanel Mat Lumière teint vindt.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.