Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmetische lijn Chanel Ligne Graphique de Chanel laat zien dat het niet alleen mogelijk is voor professionals om de perfecte ooglidlijn te creëren. Deze vloeibare eyeliner helpt bij het trekken van een volledig precieze eyelid lijn en om deze truc te laten slagen zonder veel moeite. De uiterst spitse penseelstreek is de grootste en beste hulp. Het is bijzonder fijn en dankzij zijn geoptimaliseerde vorm kunnen zelfs de smalste lijnen snel werkelijkheid worden. Dit maakt zelfs een zeer discrete rand van het ooglid mogelijk, waardoor de ooglidlijn een delicaat maar beknopt deel van de oogmake-up is, zelfs overdag. Ondanks deze mogelijkheid van tederheid staat Chanel Ligne Graphique de Chanel voor een intensief resultaat. Dit prachtige effect is gebaseerd op de hoogwaardige formule die het hart van deze eyeliner vormt. Het garandeert een extreem lange fixatie en is zwaar gepigmenteerd. De pigmenten zijn daarom ook de focus van de formule. In elk van de betoverende nuances worden alleen de kleurpigmenten gebruikt, die staan voor intensiteit en een ongelooflijke kleurrijkdom. Chanel Ligne Graphique de Chanel gebruikt een innovatief polymeer om ervoor te zorgen dat de formule snel droogt. Het vormt een film die ook de lange houvast en flexibiliteit van de getrokken lijn garandeert. De Chanel Ligne Graphique de Chanel Eyeliner brokkelt niet af en dus behoort een onderbroken ooggrens tot het verleden. Het polymeer heeft echter nog een ander voordeel. Het is waterdicht, waardoor de eyeliner een andere eigenschap die aanzienlijk verhoogt de duurzaamheid. De ingrediënten van het Chanel Ligne Graphique de Chanel gamma zijn perfect aangepast aan hun taak en helpen huidirritaties te vermijden. De formule is getest onder oftalmologische controle en is ook geschikt gebleken voor contactlensdragers. Voor vrouwen die een precieze look in hun make-up op prijs stellen, is de Chanel Ligne Graphique de Chanel dan ook in alle opzichten uitermate geschikt.

Het design

Het professionele concept van het Chanel Ligne Graphique de Chanel gamma is ook zeer opvallend in zijn verpakking. Het klassieke en betoverende zwart van het Franse adellijke label laat op het eerste gezicht zien dat dit een heel bijzonder soort beauty helper is. Het licht hoekige ontwerp van de smalle bak zorgt niet alleen voor een ongebruikelijk uiterlijk, want door deze vorm past de eyeliner perfect in de hand. Met deze regelaar kunnen de lijnen nog preciezer worden getrokken. Het Chanel Ligne Graphique de Chanel is immers altijd gericht op perfectie in elk gebied.

Het assortiment

De Chanel Ligne Graphique de Chanel potloden zijn de basis voor een professionele oogmake-up. Deze hoge kwaliteit is enerzijds te danken aan de formule die de wereld van de cosmetica een textuur heeft gegeven die in alle opzichten opmerkelijk is. Aan de andere kant is de fijne borstel een prachtig hulpmiddel voor de ooglidlijn zonder gebreken. De kleurpigmenten die de make-upstijl bepalen en vormgeven zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor deze look. Het Chanel Ligne Graphique de Chanel maakt daarom ook gebruik van zwarte koolstof, wat zorgt voor een glanzend zwart waarvan de diepte ongeëvenaard blijft. De Eye-Liner Chanel Ligne Graphique de Chanel Liquide Intensite Précision 10 Noir staat voor een zwart dat in elke situatie een blikvanger zal zijn. Als er slechts een fijne lijn op de bovenste wimperlijn wordt getekend, is de look zacht en vrouwelijk. Het oog is gedefinieerd en niet te veel benadrukt. Zelfs bij het helderste licht ziet deze optiek er nooit uit, maar ziet er altijd heel natuurlijk uit. Voor de avond kan de Chanel Ligne Graphique de Chanel Eye-Liner Liquide Intensite Précision 10 Noir nog dramatischer zijn. Dan wordt de delicate lijn tot voorbij de buitenste ooghoek verlengd en vormt de basis voor een spannende avondmake-up. Maar zwart is niet alles. De Chanel Ligne Graphique de Chanel Eye-Liner Liquide Intensite Précision 60 Dream Blue laat met zijn zeer bijzondere blauwe tint zien dat de ooglidlijn in geen geval altijd zwart of bruin mag zijn. Deze bijzondere blauwe kleur maakt deel uit van de kobaltblauwe nuances en heeft daardoor een zeer sterk signaal effect. Met deze eyeliner kan de ooglidlijn het centrale deel van de oogmake-up worden. De kleur is sterk maar niet te dominant. In combinatie met mascara en oogschaduw wordt de ooglidlijn zo een mooie eenheid die voor stralende ogen zorgt. De sterke nuances van Chanel Ligne Graphique de Chanel kunnen make-up een geheel nieuwe impuls geven.