Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De collectie Chanel Lèvres Scintillantes biedt een intense glans, verschillende kleuren en verschillende effecten. De klassieke lipgloss van het Franse luxelabel kan alleen gedragen worden of gecombineerd met Chanel's contour en lipsticks. Dankzij de speciale gelstructuur kleeft het niet en is daarom bijzonder aangenaam op de lippen. Tegelijkertijd is Chanel Lèvres Scintillantes glad en kan snel en eenvoudig tussendoor worden aangebracht of ververst. Speciale sterolesters dragen bij aan een comfortabel gevoel op de lippen. Tegelijkertijd hebben ze een hydraterend effect. Chanel Lèvres Scintillantes Gloss heeft daarom ook lichte verzorgende eigenschappen en is zeer geschikt voor drogere lippen. In plaats van fijne lijntjes en rimpels van droogte te benadrukken, hydrateert het meer dan acht uur. De lippen zien er gladder uit. De intensieve glans draagt ook visueel bij aan het effect en laat de mond voller lijken. Het glanzende resultaat wordt bereikt door een combinatie van polymeren. Ze verbeteren ook de houdbaarheid van het product zonder het plakkerig te maken. Chanel Lèvres Scintillantes kan direct via de schuimapplicator worden aangebracht. De afgeschuinde vorm nestelt zich tegen de lippen en de glans is ook ideaal om tussendoor te verfrissen.

Naast semi-transparante en tamelijk melkachtige nuances van Chanel Lèvres Scintillantes zijn er ook kleuren met glitterwerking. Reizende deeltjes zorgen voor een speciale afwerking en zetten de lippen in scène. Elke kleur is ook op zich een blikvanger. Door hun glans- en hydraterende eigenschappen kunnen ze echter ook goed worden aangebracht op vrij droge contourbanen of lipproducten. Hier intensiveren ze de kleurdiepte en verbeteren ze de duurzaamheid en glans. De Chanel Lèvres Scintillantes Gloss kan met de applicator op de rug van de hand worden verwijderd om vlekken van de verschillende lipkleuren te voorkomen. De geltextuur kan vervolgens met de vingers worden afgebroken of met een kwast worden aangebracht. Zo kunnen de zeer lichte Chanel Lèvres Scintillantes glanzende kleuren altijd gecombineerd worden met vele andere lippenstiften. Chanel's cosmetica assortiment omvat niet alleen kleur-gecoördineerde lip producten, maar ook veel Chanel Le Vernis nagellakken in zeer vergelijkbare tinten.

Het design

De lipgloss van Chanel Lèvres Scintillantes neemt het bekende ontwerp van Chanel cosmetica over. Het deksel is gemaakt van glanzend zwart plastic en aan de bovenrand van de verpakking is een gouden metalen rand bevestigd. Dit past ook bij het ontwerp van de andere lipproducten. Op de top van Chanel Lèvres Scintillantes staat het verweven CC-logo in goud. Het etiket met het kleurnummer en de bijbehorende naam vindt u aan de onderzijde. De nuance van de Chanel Lèvres Scintillantes is eenvoudig te herkennen aan de transparante verpakking, net zoals de vulhoeveelheid altijd zichtbaar blijft. De vierkante vorm past goed in de hand en is eenvoudig tegelijkertijd te openen. De applicator is afgeschuind en gemaakt van kudde. Zo kunnen de lippen gemakkelijk of alleen in het midden met extra glans worden gevuld.

Het assortiment

Achter de naam Chanel Lèvres Scintillantes staat de klassieke Chanel lip gloss collectie. De formule overtuigt met zijn niet-klevende gelstructuur. Dit voelt bijzonder glad en licht aan. Het aangename gevoel van Chanel Lèvres Scintillantes wordt versterkt door de hydraterende formule. Sterolesters hebben een hydraterend effect en helpen de lippen meer dan acht uur te verzorgen. Speciale polymeren verlengen ook de houdbaarheid en zorgen voor een intensieve glans. Afhankelijk van de nuance wordt dit versterkt door extra glinsterende, glinsterende of glinsterende deeltjes.

Chanel Lèvres Scintillantes Brillantes Extréme 148 Petit Pêche is een delicate perziktoon met een roze tint. Het heeft een delicate glans die de lippen nog meer volume geeft. De Chanel Lèvres Scintillantes Coral Brillantes Extréme 166 Amour is sterker en niet alleen vleiend met een gebruinde teint. Een interessante nudetone die rosé en beige combineert is Chanel Lèvres Scintillantes Brillant Extréme 181 Bliss. Het oude roze is geschikt voor vele make-up looks en huidtypen. In de richting van Mauve neigt de koelere oude roze van Chanel Lèvres Scintillantes Brillant Extréme 19 Blizzard. Passend bij de naam harmonieert het met koelere huidskleuren en is het een trendy nuance, vooral in herfst en winter. Iets donkerder maar verder gelijkaardig is Chanel Lèvres Scintillantes Brillant Extréme 46 Giggle. Het heeft echter een melkkere afwerking zonder glitter. Zoals je zou verwachten is de naam Chanel Lèvres Scintillantes Brillantes Extréme 119 Wild Rose een klassieke rooskleur. Brillant Extréme 144 Rose Dilemma is een lichtere roze kauwgom die jong speels is. Een klassiek roze dat niet al te helder is, is Chanel Lèvres Scintillantes Brillantes Extréme 172 Rozensaus, terwijl Chanel Lèvres Scintillantes 131 Mica een lichtere variant is. Chanel Lèvres Scintillantes 174 Daydream heeft ook een fuchsiakleurige toon. Chanel Lèvres Scintillantes 182 Tocade is daarentegen een herfstachtige bessentoon. In het rode spectrum bevindt zich de donkerdere 106 Myriade en de helderder appelrode Chanel Lèvres Scintillantes 447 Rose Paradis. Aan de andere kant van de kleurenschaal is Chanel Lèvres Scintillantes 297 Sweet Beige een lichtere pastatint. Chanel's lipgloss kan alleen gedragen worden om de lippen zacht van kleur en glans te geven. Versleten over bijpassende lipcontouren, lippenstiften of andere lipproducten, verbetert het de kleurintensiteit, schitterende glans en duurzaamheid.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.