Meer informatie:

Het concept

Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine is meer dan een poeder. Chanel laat met deze poederserie zien dat het nog steeds goed is voor de meest betoverende innovaties. Omdat deze poeders niet alleen door hun pigmenten werken, gebruiken ze in plaats daarvan de eigen schoonheid van de teint voor perfecte resultaten. Het geheim van deze kunst schuilt in de verschillende kleurschakeringen die in elk poeder schuilgaan. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen ook kleine oneffenheden mooi verbergen. De gele tinten kunnen bruine schaduwen van de huid verzachten en de roze nuances geven de vermoeide teint zijn frisse en jonge uitstraling terug. Deze mix van verschillende nuances versmelt met de huid en laat een onberispelijk uiterlijk na dat er extreem natuurlijk uitziet. Dit effect is niet alleen te danken aan de kleurkeuze, want de formule van de Chanel Les Beige Harmony Poudres Lumière Belle Mine serie zorgt ervoor dat het poeder als een lichte adem op de huid ligt. Daarom is de exclusieve formule ook verrijkt met natuurlijke ingrediënten. De bijenwas kan er zo voor zorgen dat het poeder een intensief en tegelijkertijd licht effect heeft. Het Kalanchoe-extract staat hier echter centraal. Het is een uiterst actief ingrediënt dat de huid verzorgt en haar schoonheid behoudt. En de pigmenten kunnen er ook meer uitzien dan alleen maar mooi van kleur te zijn. Want de Healthy Glow Boost pigmenten geven de huid een onnavolgbare glans. Dit effect wordt nog versterkt door de glans van de lichtpigmenten, die ook hun magie uitstralen in de exclusieve formule. Op deze manier worden een prachtige kleur en een onberispelijke glans gecombineerd tot een eersteklas cosmeticaproduct. Dit maakt de Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine serie geschikt voor alle vrouwen die hun teint een prachtige glans willen geven.

Het design

Chanel staat niet alleen voor het klassiek elegante zwart. De cosmeticaserie Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine bewijst dit op het eerste gezicht. Deze fijne poeders zijn verpakt in mooie koffers die echt magisch opvallen. Dit is niet alleen te danken aan het beknopte en bekende Chanel-logo, want de delicate ivoorkleurige toon van de zaak doet denken aan de beroemde kostuums van het Franse adellijke merk. Maar deze schoonheid kan zelfs worden overtroffen door het comfort van de potten. En dat gebeurt hier met een klein penseel. Deze delicate accessoire zorgt ervoor dat elke poedercoating tot in de puntjes verzorgd wordt. De fijne borstelharen waren gerangschikt in een buitengewone sikkelvorm. Hierdoor is het penseel niet alleen een opvallende blikvanger, omdat het optimaal is afgestemd op de formule. Dit maakt make-up tot een prachtige lichtheid die zo gemakkelijk de uitzonderlijke positie van de Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine serie te bewijzen.

Het assortiment

Het cosmeticaassortiment van Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine omvat ook de even perfecte kleuren voor de perfecte teint. Hier worden verschillende kleurencombinaties aangeboden, die elke vrouw helpen een stralende teint te krijgen. En aangezien de poeders niet uit een voorgemengde kleur bestaan, zijn hier de mooiste experimenten mogelijk. Het begin van deze serie is altijd het midden. Want van daaruit kan de reis beginnen naar veel verschillende looks. Met de Light-versie kan de lichte teint zijn volle glans ontwikkelen. Het uitgangspunt voor deze kleurrijke ronde dans is een mooi en delicaat roze dat veel frisheid brengt aan de teint. Als je de look wat helderder en zachter wilt maken, hoef je de elegante poederkwast maar een beetje naar boven te bewegen en het roze krijgt gezelschap van zachte naaktinten. Als de reis doorgaat, kunnen warmere en diepere blikken worden bereikt, die echte blikvangers, vooral in de zomer zijn. Het prachtige medium is net zo divers. Dit is het uitgangspunt in een zeer bijzondere kleurnuance. Een rijke saffraankleur is de nuance die de stralende warmte van de teint garandeert. En ook hier kan de eigen creativiteit de teint vormgeven. Omdat de verschillende beige en bruine tinten een lichter of donkerder uiterlijk mogelijk maken. Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine Deep is, zoals de naam al doet vermoeden, nog dieper. Er is een magische koraaltint beschikbaar om de teint een frisse en zomerse gloed te geven. En ook hier kan de look aangepast worden aan uw eigen wensen. Heerlijk zachte beige nuances worden gecombineerd met warme aardetinten om een heldere straal op te roepen. Maar om de hele schoonheid van de donkere teint centraal te stellen, hoeft het poederkwastje alleen maar naar beneden te worden geleid, want hier zijn de warme en uitsluitend donkere nuances. Dit betekent dat de Chanel Les Beiges Harmonie Poudres Lumière Belle Mine serie altijd klaar is voor zeer speciale looks.