Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Chanel: Een merknaam die bijna iedereen kent. Voor het modehuis dat in 1910 werd opgericht door het stijlicoon van vandaag, is Coco net zo goed een legende als de oprichter zelf. Klassiekers zoals de legendarische "kleine zwarte", het Chanel kostuum, of het parfum Chanel No.5, zijn uitgegroeid tot een integraal onderdeel van onze samenleving, parfum en modegeschiedenis - en ze gaan allemaal naar de eer van deze ongewone en moedige vrouw, die heerste in een wereld gedomineerd door mannen aan het begin van de 20e eeuw. Gabrielle "Coco" Chanel maakte modegeschiedenis voordat ze in 1971 stierf. Maar ze leeft nog steeds voort in haar nalatenschap en in het merk dat Chanel is geworden. Want het was Chanel en haar bedrijf die haute couture vorm gaven en veranderden.

Chanel bleef echter niet bij het aanbieden van mode voor mannen en vrouwen alleen. Accessoires zoals horloges of sieraden werden al snel toegevoegd - en ten slotte, na het parfum succes van Chanel No.5, die wordt beschouwd als de best verkochte parfum in de wereld, cosmetische producten. De cosmetische producten van Chanel zijn in geen geval gewone producten zoals ze ook bekend zijn van tal van andere fabrikanten. Het label blijft zich richten op pure luxe en cosmetica, maar gebruikt dit gamma ook keer op keer als eerbetoon aan zijn oprichter. Er zijn lippenstiften genaamd Coco, maar ook hele reeksen gewijd aan de mensen die begeleid, ondersteund en onder de indruk Coco Chanel tijdens zijn leven. De lijn La Ligne de Chanel daarentegen weerspiegelt de glamour en glamour waar ook de oprichter van het label voor stond. De hoogwaardige eyeliners zien er niet alleen buitengewoon nobel en goed uit, maar kunnen ook scoren met een hoogwaardige en zorgzame compositie. De eyeliners zijn zeer gepigmenteerd en kleurvast en zorgen zo voor onvergetelijke momenten voor een zeer lange tijd.

Het design

Chanel combineert met het La Ligne de Chanel gamma een hoogwaardige eyeliner combinatie, elk bestaande uit een glinsterend en een mat contour potlood of eyeliner. Beide voeringen zijn in een elegante, zwarte doos, die de aandacht trekt met zijn rechthoekige vorm en elegantie. Het hoogwaardige plastic glanst en benadrukt zo het bekende en mooie Chanel logo, dat op de bovenzijde van de doos is aangebracht. Aan de binnenzijde bevindt zich een spiegel, die het aanbrengen vergemakkelijkt en onderweg ook mogelijk maakt. Er zit ook een borstel en een applicator in de koffer. Met beide dingen kunt u de ogen benadrukken zoals u dat wilt.

Het assortiment

Sinds het begin van de 19e eeuw staat het Franse huis Chanel voor hoogwaardige, nobele en geselecteerde creaties - of het nu gaat om mode, accessoires of cosmetica. Dit is nog steeds te danken aan het feit dat Coco Chanel's basisidee was om kwalitatief hoogwaardige producten voor mannen en vrouwen te creëren met het merk Chanel. Oorspronkelijk wilde Coco Chanel echter nooit off-the-peg kleding of producten presenteren. In het begin uitte dit zich in het feit dat de creatieve en eigenzinnige modeontwerper haar creaties - in het begin voornamelijk hoeden - alleen als individuele stukken aanbood in haar winkel in Parijs. Na de oprichting van wat nu een wereldberoemd luxelabel is, zijn de creaties van Chanel toegankelijk geworden voor veeleisende klanten over de hele wereld. Toch zou het nog tientallen jaren duren voordat het etiket producten in grotere hoeveelheden en dus voor een iets bredere massa aanbood. Toch is het aanbod van Chanel altijd exclusief gebleven - en dat is het ook nu nog. En dit geldt ook voor het cosmeticasegment van het bedrijf, hoewel het steeds aantrekkelijker wordt voor mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking.

De La Ligne de Chanel lijn combineert twee geselecteerde eyeliner tonen. Net als de Nuance Duo Eyeliner Professionnel 10 Noir-Lamé is het meestal dezelfde toon die verkrijgbaar is in matte en glinsterende variaties. Met de Duo pallets zorgt Chanel ervoor dat alle opties altijd beschikbaar zijn en elke gewenste look gecreëerd kan worden. Deze zijn ook voorzien van een spiegel en een penseel en applicator, zodat de eyeliners ook onderweg te gebruiken of te verfrissen zijn.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.