Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Zelfs een traditioneel huis als Chanel kan nog goed zijn voor een zeer grote verrassing. Het Franse adellijke label met Chanel Illusion D'Ombre slaagde van meet af aan in deze truc. Dromerige kleuren worden hier gecombineerd met een glinstering die met een gerust hart als onvergelijkbaar kan worden omschreven. Deze oogschaduwen schitteren en stralen en behouden hun schoonheid voor een lange tijd. De volatiliteit van glinsterende make-up werd met succes tegengegaan. De Chanel Illusion D'Ombre hebben een echt glansnummer voor hun verschijning, omdat de romige en zijdeachtige consistentie houdt de glitter op zijn plaats voor een lange tijd. En dit alles met een poedereffect dat de enorme glans veel klasse geeft. Dit is nog een reden waarom de Chanel Illusie D'Ombre u uitnodigt om te experimenteren. Of het nu monochroom is of in de kleurrijke variëteit, er zijn geen grenzen aan uw verbeelding. De looks kunnen dus elke vorm aannemen, modulair of geraffineerd, geraffineerd of toch ingetogen, deze beslissing kan genomen worden in functie van uw stemming. Chanel Illusion D'Ombre gaat mee met elke stemming en elke mode. Daarnaast kunnen ze zich echter ook overtuigen door hun ingrediënten. Deze behoren tot een nieuwe generatie en zijn gebaseerd op een goed geplande basis van siliconen.
Maar bij Chanel Illusion D'Ombre ligt de focus op pigmenten. De kleurpigmenten verschillen in grootte en kleur. De kleine pigmenten brengen intense kleur en de boodschap van nuance, de grote pigmenten dragen de oogverblindende kleuren, waarvan het karakter altijd doet denken aan de edelste paarlemoer. En Chanel heeft ook de applicatie een stap verder gebracht. De Chanel Illusion D'Ombre zijn aangebracht met een speciale borstel met schuine haren voor indrukwekkende effecten. Deze innovatieve geest op alle vlakken zorgt ervoor dat de Chanel Illusion D'Ombre geschikt is voor al die vrouwen voor wie schoonheid de stelregel is. Ze weten niet meer beperkingen.

Het design

De brokkel van Chanel Illusion D'Ombre getuigt ook van de klasse en stijl van een van de grootste modehuizen ter wereld. Het effectieve zwart van het deksel is gedecoreerd met het Chanel logo en toont zo onmiskenbaar de oorsprong van deze speciale oogschaduwen. Het heldere glas van Chanel Illusion D'Ombre past zich ook aan deze heldere en rechtlijnige look aan en onthult ook duidelijk de prachtige kleurnuance die erin verborgen zit. En dan is er nog de schuine borstel, waarmee het parelmoer effectief naar voren komt. De combinatie van borstel en smeltkroes is niet alleen zeer aantrekkelijk, hier vindt u de twee gereedschappen die een perfecte oogmake-up nodig heeft.

Het assortiment

Chanel Illusion D'Ombre laat de kleuren voor zich spreken. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: de schittering die zo zijdezacht en tegelijkertijd mysterieus lijkt en nooit opvalt. Deze glinsterende glitter brengt kleuren nog beter naar voren. Een van de mooiste voorbeelden van dit effect is de kleur Chanel Illusion D'Ombre Ombre à Paupières Iridescente 82 Émerveillé. De lichtgevende pigmenten dompelen een klassiek oud roze onder in een verblindend licht en verfijnen het. Deze kleur wordt de basis voor een glanzende dagmake-up. Het effect van glinsterend mica wordt nog duidelijker in het Chanel Illusion D'Ombre Ombre à Paupières Iridescente 81 Fantasme. Deze kleur is als zuiver licht. Maar waar licht is, is er zwart in Chanel. Een zwart dat tegelijkertijd zacht en stralend is. De Iridescente 85 Mirifique Ombre à Paupières toont aan dat een dergelijke evenwichtsoefening geen groot probleem is met de Chanel Illusion D'Ombre. Het zwart krijgt een gloed die uit zijn lichaam lijkt te komen. Dit voegt een stijlvolle variatie toe aan de populaire Smokey Eyes. Maar het hoeft niet altijd tot het uiterste te gaan. De Chanel Illusion D'Ombre à Paupières Iridescente 83 Illusoire zijn ook donker, maar hier vindt u een goede oude vriend in een geheel nieuwe look. Chanel herinterpreteert chocoladebruin volledig en voegt de zijdeachtige glans toe die ook de andere nuances van Chanel Illusion D'Ombre onderscheidt. Ombre à Paupière's Iridescente 84 Épatant daarentegen krijgt de kleur groen, waardoor het een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Aangezien deze kleur zich in het midden van het kleurenspectrum bevindt, is deze geschikt voor elke oogkleur. En dan zijn er nog de onnavolgbare Chanel Illusie D'Ombre à Paupières Iridescente 91 apparaten, die laten zien dat lapis lazuli ook veel sensatie kan veroorzaken met een zilveren glans. Chanel Illusion D'Ombre biedt een breed kleurenpalet om een even veelzijdig uiterlijk te creëren.