Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Éclat Lumière correctiepennen zijn ontwikkeld voor een perfect uitziende huid. Het is een mengsel van vloeibare make-up, concealer en kleurcorrecties. Het praktische Chanel Éclat Lumière penformaat is speciaal ontwikkeld om de bediening te vergemakkelijken. Met slechts enkele slagen kan de vloeibare textuur op de geïntegreerde penseelpunt worden overgebracht. Op deze manier kan de teint snel worden ververst terwijl u onderweg bent, zonder dat u de volledige make-up of veel borstels hoeft mee te nemen.
De textuur van de Chanel Éclat Lumière Fluid droogt satijn op. Hierdoor blijft het evenwicht tussen saaiheid en natuurlijke uitstraling behouden, wat een delicate reflectie van het licht mogelijk maakt. Vooral bij kleurcorrecties onder de ogen kan dit de huid onmiddellijk meer vitaliteit en frisheid geven. Donkere schaduwen worden betrouwbaar verborgen en het uitzicht is alerter. Maar zelfs kleine onregelmatigheden zoals roodheid, pigmentvlekken of onzuiverheden kunnen snel worden bedekt met Chanel Éclat Lumière.
Als optische correctiefactor worden direct zichtbare resultaten bereikt. Lichtreflecterende en kleurcorrecterende pigmenten werken verzachtend en geven de teint een egaler uiterlijk. Een vitamine C-derivaat draagt bij aan een verzorgende component. Het staat bekend om zijn antioxiderende werking, dus Chanel Éclat Lumière bevat een anti-aging effect. Hierdoor is de formule zeer comfortabel om te dragen.
Ook Chanel Éclat Lumière heeft de toevoeging van geuren achterwege gelaten, zodat ook vrouwen met een gevoelige huid of reukzin zonder aarzelen de correctiepen kunnen gebruiken. Naast verschillende huidskleurige nuances is vooral de roze versie ideaal voor kleurcorrectie. Dit neutraliseert blauwe schaduwen onder de ogen of doorschijnende aderen.
Afhankelijk van het gewenste resultaat en huidtype kan Chanel Éclat Lumière gecombineerd worden met normale make-up. Maar de lichte Chanel Éclat Lumière formule is ook ideaal voor correcties overdag of 's avonds. Het penformaat past ook in zeer kleine handtassen. Bovendien kan de vloeibare textuur voor diverse probleemgebieden van de huid worden gebruikt. Chanel Éclat Lumière correctiepennen zijn daarom echte allround talenten voor een perfecte teint.

Het design

De Chanel Éclat Lumière zijn bijzonder gemakkelijk te gebruiken omdat ze ontworpen zijn als pen. Het vloeibare product kan via een draaimechanisme worden gedoseerd. Zo bereikt hij de fijne penseelpunt. Hierdoor kan Chanel Éclat Lumière precies op de gewenste plaatsen worden aangebracht, of het nu onder de ogen is, rond de neus of waar de teint moet worden gecorrigeerd. De textuur kan dan direct met de vingers of met een borstel of spons worden aangebracht en zachtjes op de huid worden getapt.
Het resultaat is een naadloze overgang naar de huid, die er perfecter en vlekkelozer uitziet. Chanel Éclat Lumière correctiepennen kunnen naar wens gecombineerd worden met de normale Foundation of concealers.

Het assortiment

Chanel Éclat Lumière correctiepennen helpen om een meer egale en perfect uitziende teint te verkrijgen. Ze dekken onregelmatigheden betrouwbaar af, of het nu donkere schaduwen, roodheid of andere probleemgebieden zijn. Ze hebben een praktisch formaat dat ook in uw handtas of avondtas past. Met de geïntegreerde penseelapplicator kan de vloeibare textuur van Chanel Éclat Lumière goed gedoseerd en tegelijkertijd ongecompliceerd worden aangebracht. Dit minimaliseert het risico op lekkage of morsen van het product.
De kleurkeuze is afhankelijk van de huidskleur en het huidprobleem. Nuances die iets helderder zijn dan je eigen teint kunnen ook worden gebruikt om het spel onder je ogen op te vrolijken of om andere highlights te creëren, bijvoorbeeld. Donkere tinten kunnen ook worden gemengd voor delicate contouren. Roze tinten zijn ideaal voor het neutraliseren van blauwe schaduwen of aderen. Dit geeft de teint een meer ontspannen en frisse uitstraling.
De lichtste toon is Chanel Éclat Lumière Stylo Embellisseur de Teint 10 Beige Tendre, een zeer delicaat beige dat licht geelachtig is. De gemiddelde kleurvariatie is Chanel Éclat Lumière Embellisseur de Teint 20 Beige Clair, terwijl Chanel Éclat Lumière 40 Beige Moyen een bruine tint heeft. Tenslotte is Chanel Éclat Lumière Stylo Embellisseur de Teint 30 Beige Rosé een lichte rosaton die donkere kringen perfect neutraliseert.
De potloden zijn ook ideaal voor onderweg om je make-up snel op te frissen. De lichte textuur kan met de vingers worden gemengd. Het droogt op tot een satijnen resultaat dat er eerder levendig uitziet dan maskerachtig. Alle kleuren van Chanel Éclat Lumière bevatten pigmenten die enerzijds een kleurcorrectiewerking hebben en anderzijds het licht optimaal reflecteren. Imperfecties worden optisch verborgen en de huid oogt stralender. Een vitamine C-derivaat heeft een antioxiderende werking en helpt de huid om schadelijke milieu-invloeden tegen te gaan.
De formule is geschikt voor alle huidtypen en zelfs voor de rijpe huid. De toevoeging van geuren is ook achterwege gelaten om de correctiepennen van Chanel Éclat Lumière goed te verdragen en zeer aangenaam in het gebruik te maken.