Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Dimensions de Chanel Mascara plaatst de ogen in het middelpunt van de make-up look. De mascara is een echt allround talent. Het geeft volume, lengte, momentum, definitie en bevat ook een verzorgend aspect. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik overdag, maar ook voor het perfectioneren feestelijke of feestelijke looks.
De intuïtief gevormde borstel maakt het bijzonder gemakkelijk te gebruiken en maakt make-up ook makkelijker voor beginners. Tegelijkertijd is er volledige controle en zijn resultaten op maat mogelijk. Naast de regelmatige borstel met fijne haren is de punt smaller en kegelvormig. Op deze manier kunnen kortere wimpers en moeilijker te bereiken gebieden van het oog perfect worden gemasseerd. Ze zijn bereikbaar vanaf de basis tot aan de punt, zodat de inkt optimaal en gelijkmatig verdeeld wordt.
De textuur is extra romig, zodat het minder klonterig en bijzonder glad is en dus zacht bij het aanbrengen. Toch loopt het niet, maar droogt het op tot een langdurig resultaat. Het kan ook meerdere keren worden aangebracht tot het gewenste effect en de gewenste intensiteit zijn bereikt. De wimpers blijven glad en het risico op afbreken wordt verkleind. Paraffine wax is bijzonder elastisch en helpt de wimpers te verlengen. Daarnaast zijn er twee filmvormende actieve ingrediënten die dynamiek geven en ook behouden.
Het volume wordt bereikt door het combineren van vier verschillende wassen en nylon capsules. Een afgeleide van lupine extracten heeft een verzorgende werking, terwijl hydrofobe componenten helpen om zweet, talg en vocht af te weren. Dit maakt Chanel Dimensions de Chanel Mascara veeg- en waterdicht.
De formule is uiteraard getest onder oogheelkundige controle. Tegelijkertijd kan het ook zonder aarzelen door contactlensdragers worden gebruikt. Naast het klassieke zwart zijn er nog andere kleurvarianten die de hele tijd een nieuw uiterlijk creëren. Brown is een veelzijdige variant en een zachter alternatief voor diepzwart. Donkerblauw gaat ook goed met veel ooglocomotieven in beide tinten grijs en blauw. Tot slot is er een donkerpaars dat niet alleen zorgt voor een mooie glans van de groene ogen.

Het design

De Chanel Dimensions de Chanel mascara heeft de eenvoudige elegantie van de gehele cosmetica lijn van het Franse luxelabel. Het hoekige design in zwart plastic met goudkleurige accenten is ook terug te vinden in de lippenstiften van het merk. Het hoogglanzende ontwerp ziet er nobel, tijdloos en is altijd stijlvol. Tegelijkertijd biedt de hoekgreep een goede controle tijdens het aanbrengen.
De vorm van het penseel is net zo belangrijk voor een goede mascara. De afmetingen van Chanel zijn zo gevormd dat make-up intuïtief kan worden aangebracht. De punt is conisch en bereikt dus ook kortere haren of de smallere ooghoeken. Met zachte heen en weer bewegingen krijgt u een geweldig en gelijkmatig resultaat.

Het assortiment

De Chanel Dimensions de Chanel Mascara is een echte allrounder voor perfect geënsceneerde wimpers. Het geeft volume en lengte en helpt om de wimpers mooie krul en definitie te geven. Het is ook licht verzorgend en houdt de wimpers soepel. Er zijn vier verschillende kleurvarianten, die niettemin subtiel genoeg zijn om op verschillende manieren gecombineerd te worden.
De Chanel Dimensions de Chanel Mascara 10 Noir is zwart en dus de klassieker. Een alternatief in donkerbruin is Chanel Dimensions de Chanel Mascara 20 Brun. Het past goed bij trendy naaktkleuren, maar harmonieert ook met een lichtere teint of lichtere haarkleuren.
Andere wimperkleuren worden steeds populairder, waaronder Chanel Dimensions de Chanel Mascara 30 Kobalt. Het donkerblauwe is niet al te opvallend, maar kan visueel de oogkleur benadrukken en dat zekere iets vormen. Met de Nuance Chanel Dimensions de Chanel Mascara 40 Subversif is er ook een paarser alternatief. Het ondersteunt de helderheid niet alleen met groene ogen. Over het algemeen zijn de kleuren echter meer bewolkt en dus ook geschikt voor dagelijks gebruik.
Het penseel van de mascara heeft een zeer klassieke vorm met haren. De punt is echter conisch. Dit maakt het werk bijzonder intuïtief en helpt om zelfs moeilijke plaatsen te bereiken. De romige textuur kan naar wens meerdere malen gelaagd worden om het resultaat te versterken. Tegelijkertijd blijft het soepel. Het bevat een combinatie van vier verschillende wassen en ook nylon capsules. Samen dragen ze bij aan een groot volume-effect.
Paraffine wax ondersteunt de elasticiteit en geeft nog meer lengte. Bovendien zijn er twee filmvormende actieve ingrediënten die de wimpers omhullen en zo hun dynamiek voor een lange tijd behouden. Voor een nog betere duurzaamheid worden hydrofobe ingrediënten toegevoegd. Ze stoten vocht, talg en zweet af, waardoor de mascara duurzaam en waterdicht is. Ten slotte hebben lupine-extracten een voedend effect en ondersteunen ze een gezonde groei. De formule is getest onder oftalmologische controle en is ook geschikt voor contactlensdragers.