Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Démaquillant cosmetische lijn is gewijd aan een zeer speciale vorm van reiniging. Deze cosmetica is ontworpen om de huid te ontdoen van alles wat haar schoonheid kan beïnvloeden. De focus ligt niet alleen op het verwijderen van make-up, de Chanel Démaquillant richt zich ook op het bestrijden van schadelijke milieu-invloeden. Diep reinigen is daarom vanzelfsprekend, maar het verwaarloost nooit de verzorgende aspecten. Voor dit project heeft Chanel innovatieve formules ontwikkeld, die in de eerste plaats ontworpen zijn om de gevoelige huidbarrière te beschermen. Daarom wordt intensieve make-up verwijderd zonder sporen na te laten, zonder de huid te veel aan te tasten. In plaats daarvan wordt alles in het werk gesteld om de huid zo goed mogelijk te ontgiften. Dit gebeurt bijvoorbeeld met behulp van een blauwe microalg die zijn effect ontwikkelt in een waterige fase. De zeer effectieve microalgen staan bekend om hun ontgiftende werking, die effectief en zachtjes milieuverontreinigende stoffen die de huid beschadigen elimineren. Een zeer speciaal extract maakt integraal deel uit van de formule zodat zelfs deze zachte maar intensieve vorm van reiniging extra voedende bestanddelen bevat. De Chanel Démaquillant cosmetische lijn maakt gebruik van Salicornia Maritima, waarvan de eigenschappen zijn volledig ontwikkeld in een emulsiefase. Deze eigenschappen omvatten de capaciteit om de huid te bevochtigen en te versterken. Reinigen droogt de huid dus niet meer uit, maar geeft haar alles wat haar jeugdig stralend en mooi maakt. Na het reinigen wordt de teint zacht en verfrist. De moderne formule van de Chanel Démaquillant serie verwijdert zelfs de kleinste vuildeeltjes van de huid, reinigt haar perfect in elk opzicht en is dan klaar voor een verzorging die zich vrij kan ontvouwen en niet wordt gehinderd in haar werking. Dit maakt deze reinigende cosmetiek bijzonder geschikt voor alle vrouwen die hun huid al de best mogelijke verzorging geven tijdens de reiniging zonder dat dit ten koste gaat van de reiniging zelf.

Het design

De verpakking van de Chanel Démaquillant cosmetische lijn richt zich op twee zeer bijzondere aspecten. Enerzijds moet hier een absoluut maximum aan praktisch nut worden bereikt, anderzijds mag esthetiek nooit worden veronachtzaamd in de containers voor schoonheidsverzorging. Zoals gebruikelijk bij Chanel, is het elegante zwart van de edele pianolak klaar om de Chanel Démaquillant serie zijn exclusieve look te geven, die men in elke badkamer wil presenteren. Daarom werd bij het ontwerp alles in het werk gesteld om de containers voor hun respectieve doel te optimaliseren. Deze exclusieve cosmetica combineert perfecte inhoud in een even perfecte vorm.

Het assortiment

De Chanel Démaquillant serie biedt alle producten die de huid een volle glans en natuurlijke schoonheid geven. Le Bi-PhaseVisage valt op in deze prachtige collectie van krachtige schoonheidshulpmiddelen. Dit is een tweefasige make-upverwijderaar die niet alleen make-up betrouwbaar van de huid verwijdert. In plaats daarvan is de 2-fasige techniek bijzonder geschikt voor een reinigingsproces dat ook een enorm aantal verzorgende aspecten heeft. Hierdoor wordt niet alleen de moeilijk te verwijderen mascara op een betrouwbare manier verwijderd, maar worden ook vervuilende stoffen uit het milieu verwijderd, waarvan de schadelijke invloeden de schoonheid van de huid kunnen aantasten. Maar niet alleen schoonheid is hier het motto, de reiniging moet ook de gevoelige huidbarrière beschermen en in geen geval aan te vallen. Daarom wordt de reiniging ook uitgevoerd door middel van een waterige fase, die vooral wordt gekenmerkt door zijn kleine wonder helpers. In deze exclusieve cosmetica is de blauwe microalg verantwoordelijk voor het betrouwbaar verwijderen van zelfs de kleinste vuildeeltjes en kan bovenal een heerlijk ontgiftend effect hebben en zo de natuurlijke huidfuncties optimaal ondersteunen. Dit is een reinigingsproces dat de kloof overbrugt tussen wat eigenlijk onmogelijk is. Chanel Démaquillant Le Bi-PhaseVisage kan de huid zeer diep reinigen en verzorgen. Dit verzorgende aspect is voornamelijk gebaseerd op het extract van Salicornia maritima, dat twee prachtige eigenschappen combineert. Enerzijds voedt het de huid door zijn hydraterende eigenschappen, anderzijds kan dit mineraal de huid ook versterken en versterken. In de zeer actieve emulsiefase van Le Bi-PhaseVisage is dit prachtige effect bijzonder merkbaar. De huid herwint haar glans en presenteert zich in haar natuurlijke schoonheid. De twee fasen hebben dus ook twee succesverhalen. De ene fase beschermt tegen invloeden van buitenaf, de andere fase maakt indruk met zijn huidbeschermende eigenschappen. Dit betekent dat de Chanel Démaquillant serie eindelijk moderne reiniging kan bieden die niet alleen verzorgende eigenschappen belooft, maar deze ook kan bieden.