Meer informatie:

Het concept

Chanel chronologisch actieve verzorging bestaat uit drie verschillende verzorgingsproducten die de huid weer op het natuurlijke ritme brengen. Regeneratieprocessen worden niet alleen ondersteund op het niveau van de huidcellen, maar ook de bescherming van de huid zelf tegen invloeden van buitenaf wordt versterkt.
Le Jour de Chanel is de eerste stap in het zorgconcept en bevat een actief complex met jasmijn. Dit helpt om een mechanisme van energieproductie te stimuleren en zo de vitaliteit van de cellen te bevorderen. Op deze manier kan de huid zich aanpassen aan de omgevingsomstandigheden en beter reageren op veranderende omstandigheden of stress. Bovendien scrubt gemicrodoseerd salicylzuur de huid zachtjes. Dit verfijnt de poriën en maakt de huid gladder en stralender. De textuur van de crème is zeer licht en verfrissend.
La Nuit de Chanel is de regenererende nachtverzorging van het driedelige concept. Een extract van wierook kalmeert de huid en helpt de gestresste cellen weer in balans te brengen. Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en wordt ook gebruikt als afgeleide stof in de nachtverzorging. s Morgens ziet de huid er steviger en perfect ontspannen uit.
De set wordt afgerond met Le Weekend de Chanel, een vernieuwende verzorging. Mairosenwasser werd gecombineerd met een speciaal door Chanel ontwikkeld glycosinezuurcomplex. Samen helpen ze de huid zachtjes te schillen en de celvernieuwing te stimuleren. De teint wordt verfijnd zonder uit te drogen. De melkachtige consistentie ondersteunt de luxe en zachte verzorging.
Chanel is een van 's werelds toonaangevende luxe merken op gebieden zoals mode, lederwaren, parfum, zorg en cosmetica. Coco Chanel gaf vorm aan de stijl van het traditionele Parijse bedrijf, waarvan Karl Lagerfeld sinds 1983 de modecreërende leiding verzorgde. Maar het merk heeft ook tal van eigen werkzame stoffen ontwikkeld en gepatenteerd op het gebied van make-up en huidverzorging.
Chanel chronologisch actieve verzorging is ideaal voor veel verschillende huidtypen en leeftijdsgroepen, omdat het de basisfuncties van de huid ondersteunt. Vooral wanneer de huid gevoelig reageert op stress of omgevingsfactoren zoals het klimaat, kan het verzorgingstrio helpen om ze weer in harmonie te brengen.

Het design

Zwart-wit zijn de belangrijkste kleuren in het ontwerp van de Chanel chronologisch activerende zorg en bijna alle andere producten van het Franse modehuis. De Le Jour en Le Weekend kinderopvang heeft een witte verpakking met een zwart deksel en de La Nuit nachtopvang heeft een volledig zwart ontwerp.
De respectievelijke Chanel productnamen en belettering zijn zeer discreet en leesbaar afgedrukt. Onder het deksel bevindt zich een praktische pompdispenser met aan de bovenzijde het CC-logo. Hierdoor kunnen de crèmes hygiënisch en nauwkeurig worden afgegeven.

Het assortiment

Chanel chronologisch activerende verzorging helpt de huid om te herstellen van externe omgevingsfactoren zoals weersveranderingen, maar ook van interne stress zoals stress. Het verzorgingsconcept bestaat uit drie gecoördineerde crèmes die het regeneratieproces van de huid stimuleren en helpen het uiterlijk van de huid te verfijnen.
Le Jour de Chanel is de herstellende kinderopvang. De frisse, transparante en delicate textuur verfrist 's ochtends en kan worden gebruikt als basis voor make-up. Een jasmijncomplex stimuleert de energieproductie en vitaliteit van de huidcellen. Daarnaast pelt microdosed salicylzuur de huid zachtjes af en verfijnt het de poriën.
La Nuit de Chanel wordt gebruikt om de huid 's nachts te regenereren. Deze verzachtende verzorging kalmeert de gestresste huid en vult haar vochtreserves aan met hyaluronzuur. s Morgens ziet de huid er steviger en meer ontspannen uit.
Na een inspannende week kan Le Weekend de Chanel gebruikt worden als toeslag. De crème scrubt zachtjes en stimuleert de celvernieuwing in de opperhuid. De huid wordt niet uitgedroogd, maar voorzichtig verzorgd.