Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Even eleganter en verleidelijker is de 2014 Limited Edition aan de bekende parfumreeks Euphoria van Calvin Klein. Calvin Klein Euphoria Gold Men combineert interessante aroma's tot een zoete, kruidige geurbeleving. Aan het begin bereiken kruidige, kruidige gember en verse citroen de neus. Later worden er kruidige, warme kaneel, honing en vers gekruide basilicum aan toegevoegd. De kleuren van honing, gember, citroen en kaneel worden gebruikt om de benaming goud te verklaren. Er is geen enkele reden om de zoetheid te ontwijken. Het is geen honing zoals in gebak dat te plakkerig is, maar eerder het soort honing dat de thee de juiste kick geeft. Tenslotte ontwikkelt de mannengeur een oriëntaalse en gourmandigen touch en gourmandigen touch. Amber, kalmerend, warm patchouli en de populaire vanille vermengen zich tot elkaar om lang mee te gaan. Het water is heel dicht bij het lichaam en ontwikkelt zich het beste wanneer het op de blote borst wordt gespoten. Hij begeleidt de moderne man bij elke gelegenheid, maar voelt zich ook's avonds en's avonds en op datum zeer comfortabel dankzij zijn herkenningswaarde.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Euphoria Gold is een harmonische compositie, die gebalanceerd, discreet en uniek is. Het is dus geschikt voor alle seizoenen en dankzij de gastronomische tendensen is het beter te gebruiken in een wat kouder klimaat. Als de ingrediënten een hoge mate van speelsheid suggereren, moet gezegd worden dat de geur er vrij zelfbewust en elegant uitziet. Het ruikt als een man die net dat is, maar die niet vergeten is hoe hij moet spelen. Een gelimiteerde uitgave met een grote sex uitstraling.

De parfumeur

De echte voorliefde voor minimalisme en de grote kunst om mooie dingen comfortabel en praktisch te maken, is het handelsmerk van Calvin Klein. Calvin Richard Klein, geboren in 1942 in New York, heeft dit doel consequent bereikt. Ook vandaag nog is deze stijl het succesrecept van het label. Calvin Klein, de schepper van Calvin Klein Euphoria Gold Men, is met deze editie verder dan zichzelf gegroeid. Euforie zweeft iets boven de normen van het minimalisme, maar in de praktijk en het comfort is niets verloren gegaan. De ingrediënten van het parfum vertonen een tendens naar kwaliteit en de kunst van het balanceren van tegenstellingen. Het ontwerp van de fles laat zonder franje zien aan wie hij toebehoort. Toch is deze gelimiteerde oplage een kleine mijlpaal.

De fles

Mannelijk: Hard aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant! De bijna vierkante, platte flacon van Calvin Klein Euphoria Gold Men, gevangen in een gouden lijst, vangt zijn gouden water. Het massieve, maar flatterende ronde frame is ook een beschermer. De glazen fles is al waardig met deze eigenschappen van deze sexy mannengeur. Zoals bijna alle flessen van Calvin Klein en de lingerie van het label staan ook praktische bediening en comfort hoog op de lijst. De naam Calvin Klein kan linksonder worden gelezen. De naam van het parfum Euphoria Gold verschijnt in de rechterbovenhoek. De fles ligt comfortabel in de hand en draagt de perfecte essentie in zich voor mannen met hoeken en randen. De drager van Euforia Gold weet wat hij wil. Het frame van de fles is gember, het middelpunt is de zoetheid van honing en patchoeli. Als een zwart jasje kun je hier niets misdoen. Als accessoire ziet het er ook goed uit in de badkamer, zonder dat het te speels is.

De reclame

Calvin Klein, de maker van Calvin Klein Euphoria Gold Men, adverteert niet individueel voor de beperkte oplage van zijn Euphoria. Dit verhoogt de aantrekkelijkheid van de uitgang. De kleur goud maakt reclame voor zichzelf. Zoals Calvin Klein het beschrijft, is deze geur gewoon euforisch en glanzend. Hij is gevoelig en inderdaad een tintelende droom, ietwat provocerend en gewoonweg ontevreden weelderig. Naast de gouden editie is er ook een vloeibare editie van Euphoria. In verschillende gradaties biedt het label voor elke smaak de juiste samenvatting van zijn idee van euforie. Of beter gezegd: Welke geur maakt je euforisch? Het antwoord ligt verborgen in één van de drie wateren voor één sekse elk.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.