De geur

Sanft en enticing zoals de schemering Calvin Klein Eternity Night for Men trekt de aandacht en maakt hem een jager, veroveraar en mystiek verleider. Rijk in facetten en individueel genuanceerd, is de geur alleen al een ervaring die de mannelijke behoeften op de voorgrond plaatst en laat zien: ieder mens kan zich wijden aan zijn intieme wensen en behoeften in de bescherming van de duisternis. De topnoot van Calvin Klein's Eternity Night for Men komt met een houtachtige fougère geur van verse korianderzaadjes, aromatische pruimen en een vleugje paprikapoeder. Diep in het hart, de geur is verleidelijk en combineert nootmuskaat salie, violet en lavendel in een charismatische unie. Sensueel en verleidelijk is ook de langdurige basis, waarvan de basiselementen in sandelhout en pure vetiver zijn. Een echte masculiene geur die fris en vrolijk is, tijdloos en een beetje romantisch.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur

Met de Calvin Klein Eternity Night for Men heeft Calvin Klein een ode aan de man gecomponeerd en alle mannelijke factoren in precisie opgenomen. Helaas kunnen we alleen maar aannemen wie de neus achter de geur is. Enkele kenners van de parfumscene staan achter Calvin Klein Eternity Night for Men is Bob Statterly, die ook Obsession van Calvin Klein creëerde. Andere stemmen geloven dat Alberto Morillas de inspiratie is voor deze geur. Calvin Klein, de exclusieve geur- en modeontwerper, zwijgt en laat in de Eternity-serie niet zien of een sterparfumeur of een onbekende creatieve neus heeft getekend voor het succes van parfums. Zo mysterieus als het parfum zelf, als de fles verder gaat en als je eerlijk bent, is het niet echt belangrijk voor de moderne en leuke liefhebbende man met een sterk zelfvertrouwen. Feit is dat de parfumeur namens Calvin Klein de smaak van de man concreet heeft ontmoet en in gelijke mate heeft verwezen naar zijn natuurlijke instincten, zijn voorkeuren en zijn wensen. Het is dus zeker dat de parfumeur van Calvin Klein Eternity Night for Men maar één man kan zijn.

De fles

Black zoals de nacht, maar transparant en met een gradiënt van diep zwart tot transparant glas, de Calvin Klein Klein Eternity Night for Men's flacon stijgt als een uitdaging voor je ogen. Dik glas met randen in het voetgedeelte en afgeronde randen langs de hals tonen aan dat de man niet alleen hoeken en randen verwacht, maar ook rondingen in zijn leven. De gesp in glanzend zilver is een echte kroon op de finale en staat voor de maan, die met zijn gloed doordringt in de verduistering van de nacht en de ogen van de jager scherpt. De fles Calvin Klein Eternity Night for Men is secretary en modern, tijdloos en ontworpen in masculiene charme.

De reclame

Er is geen reclamecampagne bij Calvin Klein Eternity Night for Men die de man niet laat zien met een mooie en verleidelijke vrouw in zijn armen. Informeel, in de schaduw van de duisternis, kijkt hij in de camera en vangt zijn prooi, de prooi die geen drang heeft om te vluchten en nestelt zich verleidelijk tegen hem. Een reclamecampagne voor Calvin Klein Eternity Night for Men kan niet alleen in de jungle van de grote stad spelen, maar op elke locatie en zal altijd met dezelfde boodschap ontworpen worden. Met Calvin Klein Eternity Night for Men kunnen fantasierijke mannen de ster worden in hun eigen reclamecampagne en hun diepste wensen, hun verlangens en hun ideeën over een leven als jager en verleider naar voren en naar buiten brengen. Succes is zeker voor mannen die niet langer een geheim maken van hun wensen en toch mysterieus en mystiek blijven.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.