Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Calvin Klein CK vrije sport is een wood, aromatisch parfum voor dynamische mannen van vandaag de dag. De geur krijgt zijn frisheid door de toevoeging van maritieme noten, oranje en bergamot, die de topnoot vormen van Calvin Klein CK vrije Sport. In het hart straalt parfum bloemige nuances uit van lelie-van-de-vallei, jasmijn en lotus, harmonieus vermengd in de houtachtige grondnoten van sandelhout, cederhout en warm amber. De

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein CK vrije sport brengt buitengewone frisheid over en onderstreept het sterke karakter van zelfbewuste mannen die weten wat ze willen. De langdurige geur straalt een cool, sportief karakter uit met een vleugje extravagantie en luxe. De Calvin Klein CK vrije sport is de hele dag door draagbaar en is geschikt voor vele gelegenheden. Of het nu op het werk, in de vrije tijd of op een elegante avondgebeurtenis is, de geur is altijd de ideale metgezel voor een prestatie vol verfrissende energie. Calvin Klein CK vrije sport brengt ook de typische verfrissende en verkwikkende natuurlijkheid van het merk over.

De parfumeur

Calvin Klein, de maker van Calvin Klein CK free Sport, is een Amerikaanse ontwerper van sportieve mode met heldere lijnen. Hij werd geboren in 1942 in New York, Calvin Richard Klein. Zijn ouders waren Hongaarse immigranten. Hij verliet de middelbare school voor industriële kunst zonder diploma. Daarna studeerde hij aan het Mode-instituut voor Technologie en studeerde af in 1962.

In 1968 richtte Calvin Klein samen met zijn vriend uit de schooltijd, Barry K. Schwartz, een gelijknamig bedrijf op. De mentor van Calvin Klein was de in 1981 overleden baron Nicolas Louis Alexandre de Gunzburg. Lang voor zijn succes op de modemarkt profiteerde Calvin Klein van zijn advies.

Calvin Klein brak door tijdens de New York Fashion Week. Sindsdien zijn zijn duidelijk gesneden fashion lijnen hebben genoten van grote populariteit. Maar Calvin Klein is niet alleen succesvol in het modesegment, hij heeft ook al veel populaire parfums gemaakt, zoals de unisex geur CK One, die in de jaren negentig erg populair werd. Hij heeft ook geuren gemaakt voor vrouwen zoals Eeuwigheid, Escape, Obsession, Sheer Beauty, CK One Red voor haar, Reveal for Women, Verboden Euphoria, Downtown en Endless Euphoria. Voor de heer verschenen geuren als CK One Red voor hem, Ontmoeter, Euforie Mannen, Ontsnappen Mannen, Observatie voor mensen, Eternity for Men, Eternity for Men Aqua, CK Be, Waarheidsmannen en nog veel meer.

De fles

De flacon van Calvin Klein CK gratis Sport is voorzien van het ontwerp van de voormalige Calvin Klein parfumcontainers. Calvin Klein CK vrije sport sport wordt nu echter gedomineerd door rode en grijze kleuren. De transparantie van de rood getinte parfumfles leidt de blik naar de duidelijk glinsterende geur. Een zilverkleurige pompverstuiver rond het totaalbeeld perfect af.

Due naar zijn heldere lijnen, de fles is gelijktijdig sportief en elegant. Dit maakt het in elke badkamer een blikvanger. Het verpakkingsmateriaal reflecteert ook het sportieve en dynamische karakter van de geur Calvin Klein CK vrije sport. De rode kleurelementen veranderen hier in antracietgrijs en maken de extravagante look perfect. De merknaam en de naam van het parfum staan in witte letters op de voorkant van de verpakking.

De reclame

De reclamecampagne voor Calvin Klein CK free Sport is sportief en maritiem. Het gezicht van de printcampagne is het model Matthew Terry, dat werd geënsceneerd door fotograaf Steve Klein.

Op de poster is Matthew Terry te zien met een goed getraind, naakt bovenlichaam. Waarschijnlijk leunt hij in een nonchalante houding tegen de reling van een jacht. Zijn blik is naar de verte gericht. De achtergrond is blauw en geeft de uitgestrektheid van de zee aan. Bovendien wordt de kijker een sportieve frisheid gesuggereerd. Misschien heeft het aantrekkelijke model net een sporteenheid voltooid en neemt nu een ontspannende onderbreking. De geur van Calvin Klein CK Free Sport verfrist het met zijn sprankelende, energieke geurennuances. Aan de rechterkant van de poster staat de oversized fles Calvin Klein CK Vrije Sport. Met zijn heldere lijnen past het harmonieus in het totaalbeeld.

Het parfum CK Free Sport combineert ook de voor Calvin Klein kenmerkende sex-appeal met een coole levensstijl. Het merk staat voor mensen die een zwak hebben voor fris en levendig purisme en algemene conventies willen ontlopen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.