Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

De geur

CK Free Blue van Calvin Klein is een dynamische mannelijke mannengeur die betoverend is door zijn aromatische en kruidige geurcomponenten. CK Free Blue is, na de oorspronkelijke geur CK Free uit 2009, al de tweede mannengeur van de CK Free serie. Het houtachtige karakter van de oorspronkelijke geur heeft plaatsgemaakt voor fijne aromatische geuren, waardoor de in 2011 geïntroduceerde Eau de Toilette een lichtvoetig en modern karakter heeft gekregen. De geur van de mannen opent met een hoofdnoot van mandarijn, kruidige basilicum en een vleugje lavendel die het aromatische facet van CK Free Blue opent. De hartnoot wordt gedomineerd door een verfrissend aroma van verschillende zeenoten, waardoor de Calvin Klein geur een aangename lichtheid krijgt. Daarnaast zorgen diverse groene noten, kardemom en een vleugje nootmuskaat voor een mannelijk tintje. De Eau de Toilette wordt gecompleteerd door een akkoord van muskus, leer en kruidig amber, wat een extra hartstochtelijke aantrekkingskracht heeft.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De fles

De geur van Calvin Klein CK Free Blue is visueel geïnspireerd door de voorganger CK Free. Het flacon ontwerp is goedgekeurd en aangepast aan het verfrissend lichte geurkarakter van CK Free Blue door kleuradaptatie. De rechthoekige glazen flacon van CK Free Blue glanst in een delicaat hemelsblauw, dat ook terug te vinden is in de transparante kap van de mannengeur. In de fles glinstert de transparante vloeistof van de Eau de Toilette, die over de zilveren sproeikop wordt gespoten, bijzonder fijn en breed. Aan de voorzijde heeft de fles een typisch puristisch design met het opschrift "CK free blue blue" en het Calvin Klein logo.

De reclame

Om de overheersende notities van het meer en de frisheid van het parfum van Calvin Klein CK Free Blue te benadrukken, fascineren de reclame-opnames van het parfum van de mannen met een uiterst natuurlijk en wild concept. De oversized fles CK Free Blue staat op de voorgrond, terwijl donderende golven een steile rotswand op de achtergrond raken. Een onstuitbare aantrekkingskracht, de natuurlijke lichtheid en de bittere frisheid van Calvin Klein CK Free Blue komen bijzonder goed tot uiting.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.