Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Bvlgari - elegante geuren voor hem en haar

Sinds 1884 is het juwelenlabel Bvlgari in familiebezit. De oorsprong van het luxemerk ligt bij de Griekse emigrant en goudsmid Sotiri Bvlgari, die met zijn familie naar Rome verhuisde en daar een sieradenwinkel opende. Door zijn extravagante juwelencreaties, die de Grieks-Romeinse klassieke elementen en renaissancestijlvormen weerspiegelen, maakte het kleine familiebedrijf de sprong naar groot succes en aanzienlijke rijkdom.

Bvlgari House zet tot op de dag van vandaag zijn traditionele stijlelementen voort. In de jaren '50 en '60 van de 20e eeuw vestigde het bedrijf zich in de internationale handel toen sterren als Marlene Dietrich, Romy Schneider en Liz Taylor de teugels van het Romeinse hoofdkantoor van het bedrijf overnamen. Tegenwoordig is het merk Bvlgari een onmisbaar onderdeel van de modewereld. In de jaren '80 breidde Bulgari haar assortiment uit met exquise geurcreaties voor mannen en vrouwen.

Tegenwoordig worden Unisexparfums, geuren die zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, steeds populairder. Geen wonder dat grote parfummerken deze trend niet overslapen en hierop reageren met unisex geuren. Ook Bvlgari heeft al wat Bvlgari Unisexparfum gemaakt, dat je hier goedkoop kunt kopen. Een van hen is Bvlgari Black. De fascinatie van deze uniseksgeur van Bvlgari ligt in de houtachtige, dat wil zeggen mannelijke geur, die tegelijkertijd oriëntaals is en vooral de voorkeur geniet van vrouwen. Hoewel deze combinatie ongebruikelijk is, is deze uniseksgeur zeer succesvol - zowel bij vrouwen als bij mannen.

Hoe een Bvlgari uniseks parfum ons betovert....

Bvlgari Unisex Parfum Zwart opent met de frisheid van bergamot en de geur van groene thee. Deze neutrale aankondiging van de Bvlgari Unisexparfum leidt tot de hartnoot die de zoetheid van jasmijn, de warmte en zachtheid van sandelhout en de kruidigheid van ceder combineert. Ook hier maakt de Bvlgari Unisex parfum duidelijk dat het zowel op vrouwen als mannen is gericht. De basisnoot bevat meer mannelijke en bittere basisstoffen, die een goede basis vormen voor de vrouwelijke aroma's in de hartnoot.

De harsachtige, bittere amber, de diepe leeraroma's, de warmte van de muskus zien er zeer mannelijk uit. Zonder de poederachtige zwaarte van vanille, die veel vrouwen aanspreekt en de mannelijke elementen trotseert, is het niet nodig. Het verzacht de houtachtige aroma's en verstrikt ze en creëert een prachtig rond, harmonieus beeld dat door de Bvlgari Unisex parfum loopt.

Bvlgari en zijn favoriete parfumeur....

Als het gaat om een Bvlgari uniseks parfum, laat het luxemerk niets aan het toeval over. Dit is hoe Bvlgari de beroemde parfumeur Annick Menardo inhuurde om deze speciale geur voor mannen en vrouwen te creëren. De Franse componist componeerde al het beroemde Hypnotische Vergif voor Christian Dior. De baas en Yves Saint Laurent lieten Menardo ook geuren voor hen creëren.

Voordien studeerde de parfumeur uit Cannes geneeskunde en biologie, maar volgde hij een opleiding aan het ISIPCA-instituut in Versailles en werkte hij samen met parfumeur Michel Alamairac. Daarna volgde een dienstverband bij Firmenich, een parfumfabrikant in Zwitserland. Met het Bvlgari Unisex Parfum Bvlgari Black waagde de jonge parfumeur zich aan de top van de parfumcomposities - met groot succes!

Vrouwen en mannen die een Bvlgari Unisexparfum kopen, hebben een voorkeur voor onopvallende maar ongewone parfums. Bvlgari Unisex Parfum Zwart is een houtachtige geur voor mannen en vrouwen die tegelijkertijd oosterse zwaarte en zoetheid uitstraalt. Individualiteit is het sleutelwoord in relatie tot het karakter van de mensen die de voorkeur geven aan deze Bulgaarse geur.

De geurakkoorden onderstrepen de kennis van de drager over hun waarde. Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en moed zijn de kwaliteiten die parfumeren op een milde manier onderstrepen en bevorderen. Het parfum straalt het zelfvertrouwen van de drager uit en de wil om de wereld om hem heen vorm te geven op de manier die bij hem past. Een Bvlgari uniseks parfum voor vrouwen en mannen die weten waar ze heen moeten in hun leven.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Bvlgari Unisexparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Unisexparfums von Bvlgari erstellt:

günstigstes Bvlgari-Unisexparfum teuerstes Bvlgari-Unisexparfum
Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu 200 ml Shower Gel: € 20,99Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Noir 150 ml Eau de Cologne Spray: € 99,99