Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Bvlgari mannengeuren - mannelijke accenten van leer, barnsteen en tonkaboon

In 1884 verhuisde de Griekse familie Bvlgari naar Italië en opende een juwelier in Rome. De goudsmid Sotiri Bvlgari was degene die buitengewone juwelen creëerde en zo het succes van het huidige luxelabel heeft gesticht. Tot op de dag van vandaag is het huis Bvlgari in familiebezit. De buitengewone juwelenstijl, die stilistisch de Grieks-Romeinse klassieker en de Italiaanse Renaissance inneemt, wordt tot op de dag van vandaag nog steeds hoog gewaardeerd en wordt keer op keer ontvangen. In de jaren '90 van de 20e eeuw breidde het luxemerk zijn gamma uit met fijne parfumcreaties.

Onder hen is vandaag de dag de een of andere Bvlgari mannengeur, die de man streelt en hem begeerlijk doet lijken. Ondertussen kan elke Bvlgari mannengeur online gekocht worden.

Een Bvlgari mannengeur is Bvlgari Man in Black. Zoals alle perfect gemengde parfums, bestaat deze Bvlgari mannengeur uit een topnoot, een hartnoot en een basisnoot.

De bovenste noot: De zachte amberkleurige noot ziet er zacht en sensueel uit en verandert in een meer bittere rokerige noot. De hartnoot: het centrum van het parfum ziet er verbazingwekkend bloemig uit. Dit komt door de lichte iris en tuberoos, die opwinding en een tintelend gevoel opwekken. De akkoorden van lederen noten onderstrepen de mannelijkheid met al haar authenticiteit en pragmatisme. De basisnoot: sensualiteit en intensiteit zijn hier de karakteristieke kenmerken. Vooral de tonkaboon en de fijne tabakskleur stralen warmte en veiligheid uit. Wat een prachtige Bvlgari mannengeur!

Bijzonder interessant is het gebruik van tuberoos in deze Bvlgari mannengeur, die meestal alleen in vrouwenparfums wordt gebruikt. De parfumeur Alberto Morillas gebruikt de typische mannelijke geuren van leer, amber en tonkaboon als contrastmiddel. Het resultaat is een parfum dat onovertroffen is in zijn ongewoonheid en in elke man een heel nieuw facet onthult. Een Bvlgari mannengeur online kopen betekent jezelf herontdekken.

De Bvlgari-flacons - meer dan alleen kleine meesterwerkjes

De Bvlgari Man geur Man in Black dankt zijn bestaan aan de inspiratie van de Romeinse god Vulcanus, de god van de smeden en het vuur die in de Etna op Sicilië zou wonen. Hij werd beschouwd als intelligent, ruig en vredelievend en belichaamde mannelijkheid en kracht. Zo verschijnt de man ook als hij zich omringt met deze Bvlgari mannengeur. Vierkant, donker, nobel, dit is het ontwerp van de fles van de Bvlgari Man in zwart parfum. De heldere lijnen en de eenvoudige maar nobele vorm onderstrepen de mannelijkheid van de Bvlgari geur in alle opzichten.

De roze-gouden belettering van de Bvlgari mannengeur, het decoratieve element van dezelfde kleur in de vorm van een licht gebogen lijn en het spuitopzetstuk symboliseren een gloeiende lavastroom omringd door zwarte, gekoelde rotsen en geven een idee van de krachtige geurexplosie die de meneer wacht. Het Vulcanus motief wordt gebruikt in Bvlgari's parfumfles. Het gezicht achter de campagne voor de Bvlgari Man in Black parfum is model Patrick Petitjean. Hij vertegenwoordigt de toevallige, creatieve mannelijkheid achter de god Vulcanus.

Mannen die een Bvlgari mannengeur kopen weten waar ze aan beginnen. Deze mannen weten wat ze willen en hoe het anderen beïnvloedt. Met zijn verschijning belichaamt hij moed, vertrouwen en zelfbeheersing - zoals de god Vulcanus ooit in de Romeinse mythologie was. In het Zwart, het Bulgaarse parfum, is juist gericht op mannen die risico's nemen en zich richten op succes. Met deze geur onderstreept de man zijn principes en zijn wil om de nodige winst te maken. Het parfum maakt het voor iedereen duidelijk: hier komt de enige man die moedig zijn eigen weg gaat.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Bvlgari Herenparfums. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Herenparfums van Bvlgari:

goedkoopste Bvlgari Herrenparfum duurste Bvlgari Herrenparfum
Bvlgari Aqva pour Homme Marine 75 ml Deodorant Stick: € 19,99Bvlgari Man in Black Set met 2x Verzorging: € 100,99