Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Gelukige boviene garnalen als parfum - Bvlgari Omnia Indian Garnet van Bvlgari Omnia Indische Garnet

Bvlgari Omnia Indian Garnet is een bloemige, oosterse vrouwengeur die een ware lucky charme in de vorm van een parfum heeft. De eerste noten waren de fruitige topnoten van Siciliaanse mandarijn en oranje, die harmonieus combineren met de hartnoten van osmanthus en tuberoos en de warme amberkleurige basis noot.

Bvlgari Omnia Indian Garnet neemt zijn drager mee op een oriëntaalse geurende reis naar het hart van India . In India wordt de vrouwelijkheid hoog aangegrepen. De hindoegodin Lakshimi belichaamt en symboliseert met haar veelzijdige identiteiten en vormt de kracht en onafhankelijkheid van alle vrouwen ter wereld.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Deze buitengewone cultuur wordt perfect gepresenteerd door de geur Bvlgari Omnia Indian Garnet. Culturen, ruimte en tijd komen in deze geur samen. Omnia Indian Garnet combineert woederige en bloemige elementen en maakt de geur zeer femin, dynamisch en kleurrijk. Bvlgari Omnia Indische Garnet is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid en is een parfum voor die bijzondere momenten.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Omnia Indian Garnet
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Een oriëntaalse droom
Een oriëntaalse droom met een bloemige geur zonder daarbij opdringerig te zijn. Met deze creatie heeft Bulgari wederom een parfum ontworpen dat mij en vele andere vrouwen geel goed bevalt.

Geen parfum maakt een vrouw sexy als ze dat nog niet is - zegt parfumeur van de legendarische geur

Alberto Morillas, de maker van Bvlgari Omnia Indian Garnet, werd geboren in Sevilla, Spanje in 1950. Een stad waar de zon het grootste deel van het jaar schijnt en de Spaanse manier van leven in alle steegjes en poriën te voelen is. Morillas studeerde voor het eerst kunst in Genève, vandaag heeft hij meer dan honderd van de meest succesvolle parfums gemaakt in de parfumindustrie. In zijn vroege jaren '20, de latere Bvlgari Omnia Indiase Garnet ontwerper zonder opleiding op het gebied van geuren toegepast op de grootste smaak en geur fabrikant Firmenich in Genève. In tegenstelling tot zijn collega's, alle wetenschappers of chemici, onderscheidde de jonge Alberto Morillas zich door zijn enthousiasme en kennisdrang.

Dus leerde hij het ambacht van een parfumeur van de grond af. Geureparfums uit bloemen, bladeren en andere plantenextracten worden gedestilleerd uit de bloemen van de sinaasappelboom, uit de bladeren en twijgen van de boom Petigrain olie en uit de vruchtenschil sinaasappel olie - dit alles werd hem geleerd in de Geneefse geur bedrijf. Een paar jaar later, begin jaren negentig, creëerde Morillas zijn eerste succesvolle geur: de unisex geur CK One. Een heldere, frisse geur met de aroma's van citrusvruchten.

Een nieuwe ontdekking, waren tot op heden houtachtige en kruidige parfums en Vogue. Vandaag de dag leent hij zijn neus aan grote en succesvolle labels als Bvlgari, Armani, Kenzo, Marc Jacobs, Valentino of Nina Ricci en is hij een van de meest succesvolle kunstenaars van zijn gilde. Hij is een eerlijke man. Op de vraag of een geur seks aantrekkelijk kan maken, antwoordt hij graag dat geen geur in de wereld een vrouw sexy kan maken als ze dat anders niet is. Met Bvlgari Omnia Indian Garnet presenteerde de meester een andere klassieker.

De Bvlgari Omnia Indische Garnet fles is een onmiskenbaar juweel.

Bvlgari flacons zijn onverwisselbare Schjuwelen in uitzonderlijke ontwerpen. Dit is ook het geval voor Bvlgari Omnia Indian Garnet. De zelf gedraaide lus, Möbius-band, was de eerste keuze voor de Omnia collectie van Bvlgari. In uniciteit vertegenwoordigt het de tijd die alle tijden beslaat en is het symbool van oneindigheid.

Het flesje van Bvlgari Omnia Indian Garnet straalt dynamische energie in oranje. In India Orab>nge is een heilige kleur, die in hindoes staat voor Krishna en in boeddhisten voor verlichting. Door verstrengelde metalen cirkels geven de parfumcontainer een tijdloze uitstraling. De fles gedraagt zich als een kostbarer Talisman, die de fusie belichaamt van de toekomst, het heden en het verleden.

Een warme dag in het midden van het Oosten, de golven breken het licht van de zonsondergang: Bvlgari Omnia Indian Garnet

De reclame voor Bvlgari Omnia Indian Garnet is als het parfum zelf: verleidelijk, exotisch en wekt wandellust op. Aanvankelijk ziet de kijker door een sluier. Een hand gaat door de stralen van de zon en breekt daarmee, een grote ring aan de vinger. Dan een model, haar strikt gebonden terug, natuurlijke make-up zoals op een warme zomerdag. Onmiddellijk voel je je getransporteerd in een woestijnlandschap, alsof je alles door een sluier van zand zag.

De Bvlgari Omnia Indian Garnet zelf draagt een transparant oranje doek over haar hoofd en gezicht. Of het nu gaat om bescherming tegen hitte of zand, het maakt ze altijd mysterieus en aantrekkelijk. In haar hand, dicht bij haar gezicht, houdt ze de oranje gedraaide glas Bvlgari Omnia Indiase Garnet fles. Zorgvuldig, want hij is het meest waardevolle ding dat ze bezit in de hete zon.

Je ziet ze naar een stenen balustrade rennen, daarachter de glinsterende "Mehr" met de zonsondergang aan de horizon. Steeds weer een hand die de stralen van de zon vangt, het licht op de glinsterende zee, de vrouw als verleidelijk lolling op het stenen balkon. De kleuren rood en oranje zijn dominant. Eindelijk valt de sluier, de ogen van blonde schoonheid kijken in de camera, de Bvlgari Omnia Indiase Garnet fles in de buurt.

Wat je nog nooit gezien hebt: de merknaam Bvlgari, gegraveerd op het zilveren platte oppervlak van de fles. Discreet, smaakvol en stijlvol. Nog voordat de sluier volledig is gevallen, is de naam van de geur in wit schrift vervaagd, licht doorzichtig: Bvlgari Omnia Indian Garnet. De camera vervaagt kort, een zuiver wit oppervlak is te zien rond dan de fles liggen in het water. Het licht van de ondergaande zon schijnt door het edele glas en wordt gevangen in de warme sinaasappel van de fles: Bvlgari.

Voor de reclamecampagne van Bvlgari Omnia Indian Garnet werd het perfecte gezicht gevonden in het Litouwse model Edita Vilkeviciute. Met haar adembenemende schoonheid straalt ze zachte sensualiteit uit. Hun natuurlijkheid maakt indruk op fotografen in de luxe modewereld en maakte van Edita een modelicoon.