Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari BLVV II, de versbloeiende geur voor vrouwen

Bvlgari BLV II Eau de Parfum is een bloemige oriental geur met een vrouwelijk, sensuele geur karakteristiek. De elegantie en klasse van de Bvlgari geuren zijn ook terug te vinden in dit buitengewone parfum, dat glanst met oosterse en bloemengeuren. Bvlgari BLV II Eau de Parfum, samen met de originele Bvlgari BLV en Bvlgari BLV Notitiegeur, is de derde vrouwengeur in de Bvlgari BLV parfumcollectie.

Bvlgari BLVV II opent met een topnoot van paarse, aromatische steranijs, verfrissende lichte mandarijn aroma' s en een kruidige vleugje zoethout. De hartnoot van de Eau de Parfum wordt gedomineerd door zachte en romige geurelementen. Patchouli, vetiver en delicate irisaroma's combineren tot een aantrekkelijk vrouwelijk centrum.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Bvlgari BLV II Eau de Parfum wordt afgerond met een rijke en licht kruidige basisnoot van muskus, amber, tonkabonen, Engelse labdanum en benzoëhars. Ondanks de vele kruidige en aromatische geurelementen behoudt de Bvlgari BLV II zijn pure en heldere geurkracht. Het samenspel van geselecteerde geuren essences zorgt voor een buitengewone en unieke geur die het klassieke karakter van de Bvlgari belichaamt.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari BLV II
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Super
Mooie flacon in een grappig buideltje geleverd. Heelrijk geur, superprijs. Beveel ik graag verder aan. Zeer snelle versturing. Top top top!
Commentaar van
favoriet
Dit parfum is mijn absolute favoriet. Het is niet te zwaar, wat voor mij erg belangrijk is. Het is sexy, elegant, klasse en toch ook fris. Naar mijn smaak is dit de beste geur van Bulgari ooit.

Sterparfumeur Jacques Cavallier creëerde Bvlgari BLV II

Bvlgari BLV II Eau de Parfum is gemaakt door de Franse sterparfumeur Jacques Cavallier, die al verantwoordelijk was voor een aantal grote parfumcreaties uit Bvlgari. Tot zijn creaties voor het edele modehuis behoren Bvlgari Aqva pour Homme, Bvlgari Aqva pour Homme Marine en Bvlgari pour Homme.

Naast zijn werk voor Bvlgari creëerde hij tal van geuren voor Calvin Klein, Dior, Nina Ricci en Armani. Zijn bekendste creaties zijn de Issey Miyake parfumklassiekers Issey Miyake L'Eau d'Issey en Issey Miyake pour Homme, de Diesel Fuel for Life parfumcollectie en de mannenklassieker Le Male van Jean Paul Gaultier. Zijn succes blijkt uit de talrijke onderscheidingen, waarvan de internationale Flagrante Ward FIFI zijn levenswerk bekroont. Jacques Cavallier is met zijn jarenlange ervaring en gevoeligheid voor uitzonderlijke geuren één van de belangrijkste parfumeurs van onze tijd.

De meester werd op 24 januari 1962 geboren in de parfumhoofdstad Grasse. Zijn familie woont er al sinds de 15e eeuw; zijn vader en grootvader waren parfumeurs. Hij ontwerpt nu parfums voor 's werelds bekendste modehuizen. Met zijn creaties heeft Cavallier de afgelopen jaren miljoenen mannen- en vrouwenharten veroverd. Veel van zijn creaties zijn al lang klassiekers waarvan het succesverhaal nog steeds geschreven wordt.

Bvlgari BLV II fles gloeit in lichtblauw licht blauw

The Flakon by Bvlgari BLV II Eau de Parfum presenteert zich in een asymmetrische trapezoïdale vorm. De transparante glazen flacon aan de onderkant is zeer massief en breed, maar smaller naar de nek toe. De meest overheersende kenmerken zijn de dikke glasbodem en de brede zijranden van de fles. De parfumkamer, die de geur van Bvlgari BLV II Eau de Parfum bevat, is afgerond op het onderste deel en vormt een mooie contrast met de hoekige fles.

Het parfum van Bvlgari BLVV II straalt door de glazen fles in een helder en helder lichtblauw. De fles van het parfum Bvlgari is ook versierd met de inscriptie "Eau de Parfum II" en de grote letters "BLV" en een elegante zilveren pet. Bvlgari BLV's Eau de Parfum wordt verpakt in een lichtblauwe kartonnen doos, die ook afgewisseld wordt met zilver, grijs en dark blauwe kleurelementen.

Laeticia Casta bevordert Bvlgari BLV II

De printcampagne voor de Bvlgari vrouwengeur Bvlgari BLV II Eau de Parfum weerspiegelt perfect de sensuele vrouwelijke geur. Qua kleur is het campagnebeeld gebaseerd op de kleuren van de fles en het parfum van Bvlgari BLV II Eau de Parfum in lichtblauwe tinten. Het gezicht van de campagne is de Franse actrice Laeticia Casta, die beroemd werd om haar rol in "Asterix en Obelix tegen Caesar".

De mooie Française heeft al vele covers van bekende modetijdschriften versierd, ze werd ontdekt op de cover van Elle. De foto van Bvlgari BLV II Eau de Parfum's campagne toont een portret van haar. Haar helderblauwe ogen stralen in dezelfde kleur als de elegante Bvlgari BLV II fles, die direct voor haar werd geplaatst.

Met haar prachtige gezicht promoot Casta een geur die al lang een klassieker is onder vrouwengeuren met haar verkwikkende mix van de beste ingrediënten. Vooral zijn mooie en vrouwelijk vormgegeven hart heeft miljoenen vrouwenharten veroverd. De lichte mandarijnenaroma's, gecombineerd met een vleugje kruidig zoethout, voegen daar iets aan toe en maken de geur onmiskenbaar.

In tegenstelling tot de delicatesse van het parfum, is de fles vrij krachtig en zonder franje ontworpen. Een tegenstrijdigheid die de Bvlgari essentie nog interessanter maakt.