Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
butter London

butter London kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

De nagellak van de fans van hoogwaardige nagellak wereldwijd butter London inspireren de liefhebbers van hoogwaardige nagellak.

Een aantal andere merken is butter London uitgegroeid tot een must-have in de nagellakwereld. Wie zijn nagels graag vernist, let niet alleen op de prijs-kwaliteitverhouding bij de keuze van de vernissen, maar ook op de ingrediënten en de verscheidenheid aan kleuren. Bepaalde lakken worden vooral vaak gepresenteerd in de blogger- en youtube-scene. Het voordeel voor de klanten is dat zij zich direct een idee kunnen vormen van de kleuren en de structuur van de lakken. Ervaringen op het gebied van verfapplicatie, ondoorschijnendheid en duurzaamheid worden op deze manier ook visueel overgebracht. Het merk butter London behoort tot de nagellakfabrikanten die hun klanten een groot, altijd actueel assortiment bieden en ook aandacht besteden aan de ingrediënten. Formaldehyde methylbenzeen en weekmaker DBP worden niet gebruikt in de formulering van de verven. Bovendien zijn de lakken butter London veganistisch. Wie de producten niet ter plaatse vindt, kan online butter London nagellak kopen. Dankzij de talloze stalen die op het internet beschikbaar zijn, is het selecteren van kleuren zeer eenvoudig geworden, zelfs vanaf een PC.

Achter het label butter London zit de kleurspecialist Nonie Creme.

Het merk werd opgericht in 2005 met de hulp van een vooraanstaand hoofd van de manicurewereld. Al snel werden de eerste successen behaald, die zeker ook te danken zijn aan de 3-vrije formule. Het feit dat Butter London geen dierproeven uitvoert en veganistisch is, kan ook het aantal supporters hebben doen toenemen. De verbazingwekkende kleurencreaties zijn de afronding van de grote nagellakken. Alle kleuren nodigen uit om de aandacht te vestigen op de nagels en de actualiteit is altijd aangepast aan de laatste trends. Het label produceert niet alleen nagellak, maar ook butter London verzorgingsproducten en decoratieve cosmetica voor de lippen, ogen en teint. De enscenering van de producten ziet er altijd wat luxueus uit, wat blijkt uit vintage behangpatronen, juwelen en andere schatten in de decoratie. Het merk ziet er echter niet een beetje ouderwets uit, want een breuk in stijl met raven, schedels en kevers zorgt ervoor dat de schattigheidsfactor draaglijk blijft. butter London is erg populair bij alle leeftijdsgroepen en wordt als trendy ervaren. De naamgeving van de producten is zeker ook een geheim van succes. De producten krijgen een kleuraanduiding die de verbeelding prikkelt. Dit wekt bepaalde emoties en verwachtingen op, die dan precies met deze kleur geassocieerd kunnen worden. Een nagellak kan dus nog beter geselecteerd worden op basis van de huidige stemming of kleding.

De bekendste butter London nagellak behoort tot de PATENT SHINE 10X NAIL LACQUER serie.

Ze moeten een houdbaarheid van 10 dagen hebben en ook zo lang mogelijk hun glans behouden. Dankzij de Shock Resistant Polymer Technology zijn de verven zeer robuust en minder gevoelig voor afbrokkeling. Daarnaast is de gebogen borstel een pluspunt van nagellak. Door de lichte helling kunnen de nagels zeer gemakkelijk worden geschilderd en zelfs beginners kunnen er goed mee overweg. De afwerking van de lakken is glanzend en doet denken aan gelnagels. Dankzij een speciale UV-bescherming blijven de kleuren lang mooi intens en de glans wordt nog versterkt door fijn diamantstof. Inmiddels zijn ook de ingrediënten aangepast, zodat bijna alle lakken vrij zijn. Dit betekent dat de formulering geen formaldehyden, formaldehydehars, DBP, tolueen, kamfer, ethyl tosylamide, xyleen of TPHP bevat. Hierdoor wordt het assortiment vaak gevonden bij leveranciers die gespecialiseerd zijn in natuurlijke cosmetica. butter London Grondlak kan goedkoop en gemakkelijk worden gekocht. Als u niet gelukkig genoeg bent om het label in uw stad te krijgen, kunt u Butter London Nail Polish online bestellen. Veel winkels bieden de klassieker aan.

Een ander opwindend assortiment van prachtige nagellak wordt aangeboden butter London onder de TREND NAIL LACQUER serie. Hier vindt u niet alleen de nieuwste kleuren, maar ook spannende overschilderingen om te ontdekken. Uiteraard bevatten deze verven ook geen schadelijke stoffen en hebben ze een lange levensduur. Van lakken met glinstering, glitter of kleine deeltjes in zeshoekige vorm is er werkelijk alles. Van matte afwerking tot crèmelak tot extra glanzende vernissen, geen wensen blijven onvervuld. Bijzonder populair zijn nagellakken die een holografisch effect bereiken. Ook Butter London heeft steeds weer zulke vernissen in het assortiment. Deels als toplaag of als een enkele kleur. Liefhebbers van nagellak vinden altijd de heetste trends onder de nieuwe producten. Ook de butter London verzorging van de nagels komt altijd met een aantal interessante dingen, die essentieel zijn voor de hand- en nagelverzorging. Butter London Care bevat praktische hulpmiddelen zoals cuticulumverwijderaar, vochtinbrengende balsem voor de nagelbedden, beschermende lakken voor speciale eisen, vijlen en nog veel meer. Afhankelijk van de eisen en de nagelconditie kunnen mooie nagels opnieuw geoptimaliseerd worden. Collecties, Limited Editons en speciale duo's zijn beperkt. Dit bevordert natuurlijk de diversiteit en nodigt u uit om te verzamelen. butter London Nagellak kopen voor een goede prijs is vooral mogelijk bij het sorteren van seizoensproducten. Zo zijn de huidige zomerkleuren aan het eind van het seizoen veel goedkoper, omdat ze dan al vervangen zijn door de herfstproducten. Het kopen van boter London nagellak is ook mogelijk voor beginners, zonder direct veel te hoeven investeren.

Ontwerp en kleuren van butter London nagellak en nagellak

De uitzonderlijke kunstenaar Nonie Creme is een bijzondere verschijning die meteen haar liefde voor kleur laat zien. Punk ontmoet hier schommelende houdingen en luxueuze details. Dat is precies wat het butter London zo succesvol maakt. Nonie Creme reisde eerst met de band van haar man, wat de muzikale invloeden verklaart. Toen werd ze al snel bekend als nagelstyliste die haar eigen lakken met elkaar mengde. Dit resulteerde in unieke kleuren die zeer gewild waren. Om zich te onderscheiden van de massa zijn hoogwaardige formuleringen nuttig, maar een schitterende persoonlijkheid geeft het label de nodige authenticiteit. Het merk verwijst graag naar de mode en haar ontwerpers. Zo butter London werkte hij bijvoorbeeld samen met sterontwerper Alexander McQueen. Voor zijn dood werkte Nonie Creme met hem samen om een lakcollectie te ontwikkelen die de kleuren van McQueen's catwalkmode vakkundig oppikte.

De klassieke lakflacon van butter London

De fles is rechthoekig en licht afgeplat, met de borstel geïntegreerd in de brede zwarte dop. Door zijn klassieke vorm ligt de fles bijzonder goed in de hand. Door zijn brede vorm heeft de nagellak ook een zeer grote displayruimte, wat voor de visualisten zeer aangenaam is. butter London Nagellak is op de een of andere manier een allrounder. Het is geschikt voor de luxueuze diva's en voor natuurbeschermers. Omdat de verscheidenheid aan kleuren ongelofelijk is. De verschillende afdichtingen maken de vernis interessant voor iedereen die last heeft van allergieën en intoleranties of gewoon iets voor het milieu wil doen. Schoonheid kan ook functioneren zonder dierenleed, zoals op butter London indrukwekkende wijze bewijst. Nog een reden om de grote nagellak uit te proberen. Als je jezelf eenmaal overtuigd hebt van de kwaliteit, wil je de trendy schatten niet meer missen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor butter London met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Awkwas
Prachtige kleur

Ik heb deze kleur pas gekocht. Ziet prachtig uit. Ik moest het in twee lagen aanbrengen anders was het doorzichtig. Past goed bij een blauwe blouse en jeans.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1