Beschrijving

Het geheim van de verjongende thermale bronnen was de zogenaamde Life Plankton? . Gebaseerd op dit hoogwaardige, unieke plantenextract is het idee voor intensieve verzorging geboren: Biotherm producten! Ontdek en bestel de verschillende Biotherm-producten nu online! Het ware geheim van de thermale bronnen werd pas eeuwen later, in de jaren vijftig - toevallig - ontcijferd: ondertussen waren de bronnen omgebouwd tot thermale kuuroorden. Dr. dr. Jos Jullien ontdekt een ongebruikelijke substantie op het wateroppervlak en laat ze onderzoeken:"Het is het levensplankton? Samen met Jeanine Marissal, een jonge schoonheidsspecialiste uit Monaco, ontdekt Jullien de ongelofelijke gelijkenis van plankton met de menselijke huid. U herkent de potentie van een hoge kwaliteit huidverzorging en vindt het Biotherm bedrijf. De belangrijkste component van de Biotherm-producten is het Life Plankton?

Het debuut van Bio-Mains in 1952, een crème voor handen en vingernagels, die vandaag de dag nog steeds in het Biotherm productassortiment te vinden is. In de jaren zestig volgden nog meer huidverzorgingsproducten, waarmee Biotherm aan verschillende problemen en behoeften wilde voldoen. Denk hierbij aan vochtinbrengende crèmes, de eerste zonnebrandcrème en de eerste verstevigende lotion voor het lichaam en décolleté. Na ongeveer 20 jaar neemt de L? Oréal groep het bedrijf over, wat van dit kleine Franse bedrijf een internationaal merk met een breed productassortiment maakt. In de beginjaren lanceerde het merk een aantal producten die vandaag de dag nog steeds tot het assortiment behoren en die tot de echte klassiekers van Biotherm behoren. Deze omvatten het eerste product, Handcreme Bio-Mains, maar ook het lichaam vochtinbrengende lotion Lait Corporel. De heerlijke frisse citroengeur blijft inspireren tot inspiratie. De vochtinbrengende formule is verrijkt met sterk geconcentreerd plankton-extract, dat een regenererende werking heeft. Het hoge vochtgehalte verhindert uitdroging van de huid. Tegelijkertijd ziet het er gewatteerd uit, wat resulteert in een steviger en taps toelopende verschijning. De populairste producten van de Aquasource lijn zijn onder meer

- de cream-gel voor de normale huid

balsam-in-gel Cocoon

d-der Total Eye Revitalizer

Everplump <

Biosource is een Biotherm reinigingslijn die bij klanten zeer populair is. Biosource is ontwikkeld voor zachte gezichtsreiniging en is gebaseerd op een hoogwaardig actief complex van Aquatoril, mannose- en celwater van Life Plankton? De huid wordt gereinigd poriëndiep en tegelijkertijd gevoederd, zodat deze niet uitdroogt. De Biotherm producten zijn aangepast aan verschillende huidtypes - inclusief zelfschuimende olie voor intensieve reiniging of een zacht reinigend schuim om het gevoel van spanning in de droge huid te neutraliseren.

The Blue Therapycare serie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met het eerste age teken die pigmentvlekken en rimpels willen verminderen en verdere ontwikkeling willen tegengaan. De Blauwe Therapie lijn is gebaseerd op waardevolle omega-3 vetzuren die celvernieuwing stimuleren, de teint stralen en beschermen tegen leeftijdsgerelateerde ontstekingen. Voor Body Care zijn de Biotherm producten verrijkt met een Spa actief ingrediënt , dat uit thermale bronwater wordt verkregen. In de selectie vindt u verschillende productlijnen, die volgens uw wensen kunnen worden geselecteerd: voor meer vocht, stevigheid, versheid, cellulitis of streksporen. In de afzonderlijke productlijnen zijn er verschillende texturen, zodat er voor iedere voorkeur iets geschikts is. Niet alleen de beroemde Lait Corporel is hier geliefd, maar ook de Eau Vitaminée lijn met zijn heerlijk verfrissende citrusgeur.

Biotherm is ook uitgebreid opgezet in de categorie

sun caresun care. Of iemand nu liever spuiten, crème of olie gebruikt: het juiste zonneverzorgingsproduct is voor elk type beschikbaar. Ook hier zijn de producten gebaseerd op highly effectieve plankton extract, dat de huid beschermt tegen zonnebrand en voorkomt dat deze uitdroogt. Voor de tijd na het zonnebaden is het aan te raden om na de Zonverzorging, zodat de huid weer voldoende vocht krijgt. Mannen hebben totaal andere wensen. Het belangrijkste onderwerp is Rasur, dat veel van de gezichtshuid eist. Zowel de bladen als de scheerapparaten kunnen de huid irriteren. Daarom is het des te belangrijker om ze goed in stand te houden. Voor mannen biedt Biotherm scheerschuim, aftershave, peelings, maar ook vochtinbrengende crèmes, gels, serums en douchegel, deodorant en zonbeschermende crèmes voor het lichaam. Ze zijn verfrissend en discreet. Ideaal voor dagelijks gebruik. Voor vrouwen is er Eau Vitaminée, heerlijk citroen, en Eau D? Ènergie met delicate jasmijn en violette aroma' s. Aquafitness is voor de moderne mens - verkwikkend, in het water en helder. Één van de eerste persoonlijkheden was Princess Grazia van Monaco, de voormalige actrice Grace Kelly. In 1974 heeft ze samen met oprichter Jeanine Marissal het onderzoekscentrum Biotherm in Monaco geopend. In de jaren tachtig van de vorige eeuw adverteerden beroemde modellen het label - onder andere Marie Hanson en Elle Macpherson. In de loop der jaren zijn andere bekende gezichten verschenen als ambassadeurs voor Biotherm - eerst Sex en de stadsacteurs Chris Noth voor Biotherm Homme, later actrice Leighton Meester, model Candice Swanepoel, zwemmer Luca Dotto en windsurfer Florian Jung. Onze online shop biedt een veelzijdige selectie van het merk - van facial care over sun bescherming naar de geurstof Eau de Toilette. Door hun hoge kwaliteit zijn crèmes, crèmes, lotions en parfums altijd een goede keuze voor een cadeau of een klein geschenk. Blader nu door en koop online Biotherm producten!

Prijs overzicht voor Biotherm

goedkoopste Biotherm parfum duurste Biotherm parfum
Biotherm Eau d'Énergie 150 ml Shower Gel: € 8,99Biotherm Blue Therapy 75 ml Accelerated Serum: € 76,99

Op dit moment niet beschikbaar productseries

Volgende serie van Biotherm zijn verkrijgbaar bij aanwezig zijn niet op easyCOSMETIC of werden genomen uit het assortiment: