Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Bartpracht

Bartpracht kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Bartpracht levert eersteklas baardverzorging

In enkele jaren tijd is het jonge bedrijf Bartpracht uitgegroeid van een startende onderneming tot de nummer 1 op het gebied van hoogwaardige baardopvang. De oprichter Joav ben Jaakow, een overtuigde baardrager, biedt zijn Bartpracht zorg natuurlijk wereldwijd aan. De kwaliteit van de producten is al lang niet meer weg te denken uit Europa. Alle gebruikers van Bartpracht verzorgingsproducten zijn absoluut enthousiast over de hoge effectiviteit, efficiëntie en natuurlijkheid.

Niet te versmaden is ook het effect dat baarden hebben op de dames. Omdat de Bartpracht verzorging de baarden zacht en soepel maakt en zorgt voor een uitstekend stylingresultaat. De dames voelen zich dus eerder aangetrokken door de baard dan gestoord. Mannen die Bartpracht zorg kopen ervaren ook hoe hun huid onder de baard optimaal wordt verzorgd, iets wat voorheen een groot of duur probleem was. Met de mogelijkheid om online Bartpracht zorg te kopen, kan iedereen nu het effect van wassen, crèmes, zepen, oliën en natuurlijk de bijpassende accessoires voor zichzelf ervaren.

Zelfs de man is

Soms moet je jezelf helpen. De Bartpracht oprichter Joav ben Jaakow maakte deze ervaring toen hij op zoek was naar verzorgingsproducten voor zijn baard. De beschikbare producten waren zeer duur, werden alleen aan kappers verkocht of moesten tegen hoge prijzen worden ingevoerd. Hij wilde niet langer accepteren dat de producten toen ook slecht werkten en van twijfelachtige oorsprong waren. Dus creëerde hij zijn eigen lijn, die hij zonder verdere omhaal zijn eigen Bartpracht naam gaf. Want dat was ook het doel om een prachtige, goed verzorgde topstyling baard te hebben.

Natuurlijk dacht hij ook aan de vele mannen die graag een baard zouden willen dragen, maar dat om verschillende redenen nog niet durfden te doen. Misschien omdat de partners niet van krassende baarden houden. Of omdat je eigen huid ondraaglijk jeukt terwijl de baard begint te spruiten. Ben Jaakow kent deze problemen uit de eerste hand en is begonnen met het implementeren van zijn eigen hoge standaarden in zijn merk. Dit betekent ook dat u de hoogwaardige Bartpracht zorg moet kunnen kopen tegen een redelijke prijs. Daarnaast wil hij als startende ondernemer niet alleen via het internet verkopen, maar wil hij ook zoveel mogelijk baardragers bereiken, waardoor je de Bartpracht zorg overal goedkoop kunt kopen. Het is ook verkrijgbaar bij drogisterijketens en goed gevulde supermarkten, maar ook bij kappers en kappers.

Kwaliteit gemaakt in Duitsland

Om te benadrukken dat de Bartpracht zorg die in de online winkels en in de winkels beschikbaar is, uitsluitend in Duitsland wordt geproduceerd en gebotteld, hebben de verschillende lijnen de namen van Duitse steden. Van Arnsberg via Cuxhaven tot Paderborn en Würzburg vindt u prachtig op elkaar afgestemde producten, die gewoonweg inspireren door hun samenstelling, natuurlijkheid en begrip van de baardragers. Elke stad heeft een andere aangename geur, die altijd gebaseerd is op de zuivere etherische olie die ten grondslag ligt aan elk product.

De Bartpracht verzorgende oliën en wassen, evenals de crèmes, zijn gebaseerd op amandel- en druivenpitolie. Amandelolie voorziet de huid en baard van vocht en geeft de baard een elegante en discrete glans. De natuurlijke ingrediënten van druivenpitolie bevorderen de wondgenezing en maken de huid gladder. De producten bevatten ook natuurlijke vitamine E om de huid tegelijkertijd glad te strijken. Daarnaast hebben de Bartpracht verzorgingsproducten ook fijne geuren:

Starnberg: Kalk en kaneel zijn niet alleen een ontsmettingsmiddel, maar ook afrodisiacum met een licht rokerige noot.

Paderborn: De geur van patchoeli, ceylon kaneel en limoenen is fris en mannelijk en tegelijkertijd een subtiel exotisme.

Würzburg: Peper, kaneel en kardemom doen je denken aan oosterse kruidenmarkten zonder dat je overbelast wordt.

Blankenhagen: De scheerolie met aloë vera en oliën van citroenen, jojoba, eucalyptus, ricinusolie en amandelen verzacht de huid, ontsmet kleine snijwonden en is antiseptisch.

Cuxhaven: Een baardzeep met zeezout en citroenen en andere oliën reinigt de baard optimaal en ontsmet tegelijkertijd de huid.

kammen en borstels: van hout of metaal, gedeeltelijk met de hand gemaakt, gedeeltelijk handgemaakt

Dankzij de Bartpracht zorg hoeft niemand bang te zijn om een baard te laten staan. De zachte oliën en wassen stimuleren de natuurlijke baardgroei en verzorgen tegelijkertijd de huid. Huidschilfers of baardschubben worden effectief verwijderd, waardoor een zachte, soepele baard overblijft die er goed uitziet en goed aanvoelt. Als u uitgebreide Bartpracht zorg wilt kopen, heeft u ook de juiste accessoires nodig. De handige, ovale borstels zijn gemaakt voor mannenhanden en voorzien van varkenshaar van wilde zwijnen. Ze hebben het voordeel dat de natuurlijke borstelharen diep in de baard doordringen, de baardharen ontrafelen en helpen om een goed verzorgd uiterlijk te behouden. Tegelijkertijd nemen ze hun eigen talg op en verdelen deze in de baard, zodat deze nog beter wordt verzorgd. Er is geen behoefte aan overbodige design ornamenten en geen enkele Bartpracht zorg nodig. In plaats daarvan ontwikkelde het Bartpracht team een extra Deluxe merk en noemde het toepasselijk Bart Royal.

Handwerk en humor, beide met hoge eisen aan het handwerk en de humor.

Net als de borstels zijn ook de kammen voor de dagelijkse baardonderhoud van hout. Ze zijn gemaakt van lokale bossen zoals as, kersen, esdoorn of peer. Tot 20 stappen zijn nodig voordat een fijne baardkam de productiefaciliteiten kan verlaten, allemaal puur met de hand uitgevoerd. Diverse metalen kammen zijn online verkrijgbaar bij Bartpracht Pflege voor onderweg. Ze weerspiegelen zowel het begrip van de baardverzorging als de humor van de Bartpracht stichter. Joav ben Jaakow neemt de baard zorg serieus. Maar niet zozeer zichzelf. Daarom zijn er geen toepassingsaanwijzingen voor Bartpracht onderhoud, maar installatieaanwijzingen. Dus de mens kan er verdomd goed uitzien. Deze verklaring is op de zijkant van het etiket aangebracht en raakt de spijker op het hoofd.

Ben Jaakow doet het zonder grote reclamecampagnes, maar weet precies dat getrimde baarddragers sexy zijn. Dit zelfvertrouwen, de goede wetenschap dat hij niet alleen de nummer 1 in effectiviteit was, spreekt voor hem en alle baardragers. Het succesvolle concept van natuurlijkheid voor een natuurlijk en mooi uiterlijk maakt de Bartpracht verzorging bijna een must voor baarddragers.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Het label heeft zelfs geschreven dat de Bartpracht zorg goedkoop is, omdat een consumentenportaal de prijs-kwaliteitswinnaar heeft gekozenBartpracht . Dit is een van de beste bewijzen dat kwaliteit Made in Germany niet duur hoeft te zijn. En dit ondanks het feit dat de Bartpracht zorg is gemaakt van 100% natuurlijke producten. Niemand wil immers chemie in de buurt van zijn baard en zeker niet in de buurt van zijn mond. Het maakt niet uit of u de Bartpracht zorg online of in de lokale drogisterij wilt kopen, de producten zijn en zullen nooit getest worden op dieren. Bovendien zijn de Bartpracht verzorgingsproducten ook vegetarisch, meestal zelfs veganistisch.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten