Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Naast een inspirerende selectie hoogwaardige decoratieve designcosmetica, hoogwaardige huidverzorging en nuttige cosmetische accessoires presenteert het cosmeticabedrijf Artdeco herhaaldelijk beperkte collecties voor een exclusieve kijk op een specifiek thema. De Artdeco The Art of Beauty serie is geïnspireerd op de kunstzinnig getekende inktlijnen die de magie vormen van de Aziatische kalligrafie, de kalligrafie. In samenwerking met de bekroonde Vietnamese kunstenaar Oonh Pham-Phu, die in vele landen over de hele wereld heeft gewerkt, ontwikkelde Artdeco Artdeco The Art of Beauty, een exclusieve reeks decoratieve cosmetica die traditionele Aziatische spirituele tradities combineert met de esthetiek en glamour van de moderne wereld.
Met de serie The Art of Beauty wordt make-up een esthetisch ritueel, een spel met nauwkeurig gedefinieerde, bewust uitgezette lijnen en heldere, intense kleuren. Het neemt je mee in de wereld van geisha's en oude theeceremonies. Make-up is ook een integraal onderdeel van de ceremonie in oude Aziatische tradities met zijn vaste taal van kleuren en vormen. De Artdeco The Art of Beauty collectie neemt deze taal van kleur en vorm over en combineert deze met de moderne cultuur en stedelijkheid. Het effect van de lijnen en kleuren wordt hier bepaald door de individualiteit van een moderne, zelfbewuste vrouw die haar plaats in de maatschappij verovert. Met kleur, contour en glans doet ze uitspraken die haar persoonlijkheid onderstrepen.
Voor de gebruikelijke hoge kwaliteit van Artdeco decoratieve cosmetica worden in deze serie innovatieve texturen gebruikt, zoals hoog gepigmenteerde poeders en waardevolle plantaardige oliën. Ze zorgen voor een goede duurzaamheid en een aangenaam draagcomfort. Ook het in 1985 opgerichte cosmeticabedrijf stelt hoge eisen aan de compatibiliteit van zijn producten. Ze zijn vrij van parabenen en siliconen, worden niet geparfumeerd en kunnen zonder gluten en minerale oliën. De cosmetische producten van de Artdeco Art of Beauty serie zijn dermatologisch getest om hun compatibiliteit te bevestigen. De Calligraphy Dip Eyeliner en de Crystal Mascara & Liner zijn ook geschikt voor contactlensdragers.

Het design

De producten uit de Artdeco The Art of Beauty serie worden ook gepresenteerd in de gebruikelijke eenvoudige, zwarte Artdeco verpakking met artistieke accenten en accessoires die het makkelijk maken om te gebruiken voor een stijlvolle make-up. Oogschaduw, lippoeder en gloeibloem uit de Artdeco The Art of Beauty collectie kunnen individueel in de typische Artdeco magnetische pannen gecombineerd worden in een beauty box voor een make-up op type. De Lip Brush, een speciale lippenpenseel, vergemakkelijkt het exact aanbrengen van het lippenpoeder of de lippenstift en is verkrijgbaar in twee maten, een kleinere voor de beautybox en een grotere voor gebruik thuis.
De Beauty Box voor de serie Artdeco The Art of Beauty is ontworpen door de Vietnamese kunstenaar Oanh Pham-Phu met een kalligrafiemotief. Ook de poederdoos van de limited edition Calligraphy Blusher is met dit motief gedecoreerd, dat ook op het blushpoeder is gegaufreerd. Voor een bijzonder delicate lijn heeft de Calligraphy Dip Eyeliner een microfijne punt op een lange, ergonomisch gevormde handgreep. Ook de combinatie van mascara en glinsterende eyeliner in de Crystal Mascara & Liner is verfijnd. De mascaraborstel is gecombineerd met een fijne borstel. Ooglid-lijnen en fijne glitterdeeltjes kunnen achter elkaar worden aangebracht.

Het assortiment

Filigraallijnen van artistieke personages, intense kleuren van rituele decoratie en de sierlijke glans van fijne zijden stoffen zijn te vinden in de cosmetische producten van de Artdeco The Art of Beauty serie. Veelzijdige combinatiemogelijkheden en verleidelijke effecten kunnen individueel worden vormgegeven op basis van type en stemming. De intensieve, matte lippenstiftkleuren van de Mat Performance Lipstick 20 Geisha Red en Mat Performance Lipstick 50 Kimono Rose zorgen voor sterke accenten met klassieke rode tinten.
Voor speciale glitter effecten kan de Lip Glitter 4 Sparkling Red ook worden toegepast. De Calligraphy Dip Eyeliner 01 Black, die met een fijne punt in een exacte swing kan worden aangebracht, biedt een expressieve basis voor oogmake-up. De varianten Calligraphy Dip Eyeliner 12 Gold, Calligraphy Dip Eyeliner 14 Silver en Calligraphy Dip Eyeliner 09 Bourgondië vervolledigen het kleurenpalet voor een verleidelijk spel met kleuren en lijnen en spannende glanseffecten. De Crystal Mascara & Liner 5 Gold Glitter combineert lijn en glans voor een betoverende look.
Artdeco heeft een nieuwe, veelzijdige, combineerbare lippenkleur ontwikkeld voor de Artdeco The Art of Beauty serie in de traditie van een oud make-up keukengerei voor ceremoniële make-up. Het grootste deel van de make-up was gemaakt met poeder. Als innovatief product uit de Artdeco Art of Beauty serie zorgt het Lip Powder voor intensieve, langdurige lippenkleuren. De kleurloze, romige Lip Powder Base verzorgt de lippen en maakt het Lip Powder duurzaam. De kleuren variëren van zachte rosé tonen zoals Lip Powder 4 Spirit en Lip Powder 8 Atelier tot een spannende Bordeaux toon in de Lip Powder 2 Muse en een elegante donkerbruine roze in de Nuance Lip Powder 6 Vernissage.
Het licht glanzende Glow Powder laat de teint glanzen en ziet eruit als een zachte focus. Kleine oneffenheden verdwijnen en de lichtreflecterende deeltjes zorgen ervoor dat de huid er gelijkmatig en stralend uitziet. Een lichte huid krijgt een zijdeachtige frisheid met de Glow Powder 3 Silk Road, terwijl een bronzen teint met de Glow Powder 5 Touch of Gold verschijnt in het beste licht. Het driekleurige rougepoeder Kalligrafieblauw, dat gemakkelijk te mengen is, maar ook individueel als highlighter te gebruiken is, zorgt voor frisse accenten. De Nail Lak 1 Instant Mirror Shine dompelt de nagels ook onder in een unieke, reflecterende zilveren glans.