Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

De geheimen van een topmodel

De populaire cosmetische serie Artdeco Claudia's Beauty Secrets combineert twee bekende namen: die van het trendy beautycomplex Artdeco en die van het wereldwijd succesvolle topmodel Claudia Schiffer. Volgens Schiffer is de Artdeco Claudia's Beauty Secrets lijn hun eigen geheimen voor schoonheid.
Uw sleutel tot bijvoorbeeld de perfecte look waarmee elke klant thuis zijn innerlijke schoonheid moet kunnen benadrukken en zo visueel het beste uit zichzelf moet kunnen halen. Maar veel liefhebbers van cosmetica kunnen zich afvragen hoe deze twee namen samenkomen en waar ze precies voor staan.
Het Duitse merk Artdeco is al sinds 1985 actief en zeer succesvol. Het succesverhaal van het bedrijf begon in Duitsland, maar vandaag de dag is het merk bekend en in trek in meer dan 78 landen wereldwijd. De producten van Helmut Baurecht zijn echter altijd meer gericht geweest op kritische klanten. De cosmetische producten van het merk zijn te vinden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, voornamelijk in parfumerieën, in de eigen winkels van het merk of in geselecteerde speciaalzaken, zijn altijd in lijn met de trend en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Artdeco staat niet alleen bekend om haar hoogwaardige en trendy producten, die zij al meer dan 30 jaar aanbiedt, maar ook om haar topcoöperaties.
Een resultaat is de lijn Claudia's Beauty Secrets, die door topmodel Claudia Schiffer zelf is gemaakt. Dit zijn volgens Schiffer producten die ze op basis van haar jarenlange ervaring met cosmetica heeft samengesteld in een serie. Alle producten moeten van hoge kwaliteit, flexibel, huidvriendelijk en deels tijdloos zijn. Daarnaast moeten de producten echter ook heel eenvoudig zijn en daarom gemakkelijk te gebruiken door een leek. De lijn Beauty Secrets van Artdeco Claudia moet ook hun eigen smaak, stijl en knowhow weerspiegelen.

Pure elegantie in verpakkingsvorm

De verschillende producten die samenkomen onder de serienaam Artdeco Claudia's Beauty Secrets delen ook visueel iets: vooral de tijdloze elegantie die haar naamgenoot Claudia Schiffer belichaamt. Maar ook het huis Artdeco, dat in samenwerking met Schiffer de lijn op de markt bracht, is duidelijk te herkennen in het ontwerp.
Ook hier werd bijvoorbeeld de typische Artdeco eenvoud gebruikt waarvoor het merk staat. Ongebruikelijke vormen en flitsende kleuren zijn hier meestal niet te vinden. De lijn Beauty Secrets van Artdeco Claudia richtte zich ook op discrete kleuren en nobele contrasten met kleuren als glanzend goud en delicaat roze.

De complete set van poeder tot nagellak

Net als het merk Artdeco is topmodel Claudia Schiffer al meer dan drie decennia actief. Net als het merk dat cosmetische producten test en aanbiedt, komt Schiffer bijna dagelijks in contact met een breed scala aan cosmetische producten. Beiden weten wat belangrijk is in het beautybedrijf - en welke rol de juiste make-up daarin kan spelen. Maar ze weten ook wat het verschil is tussen een goede make-up en een slechte make-up, en hoe een leek gaandeweg thuis een professional kan worden. Het model wilde deze kennis delen met de Artdeco Claudia's Beauty Secrets lijn met haar fans en ook met alle andere cosmetische gebruikers.
De Artdeco Claudia's Beauty Secrets lijn omvat producten zoals gezichtspoeder in nuances, zoals Contour Powder 10 woestijn, Contouring Powder 20 Tan Lines, een No Colour Setting Powder, betoverende oogschaduw sets, zoals de varianten Quad Eye Shadow 19 Pretzel Shades, Quad Eye Shadow 28 Beachy, Quad Eye Shadow Denim, Creamy Eye Shadow 20 Steel, Creamy Eye Shadow 60 Kurk, Creamy Eye Shadow 50 Truffel, Creamy Eye Shadow 45 Gold, een nobele Luminator 15 Glow en verleidelijke lippenstift in ontwerpen als Cream Lipstick 383 Matthew, Cream Lipstick 420 Candy Cane, Cream Lipstick 271 Caspar, Cream Lipstick 401 Layer Cake, Cream Lipstick 300 Poppy Land en Liquid Lip
Daarnaast zijn er producten zoals de Nagel Poolse 230 Punch, de Nagel Poolse 170 Kingsman, de Smokey Eye Styler 45 Cloud, de Lip Liner 32 Uptown, de Smokey Eye Styler 10 Noir, de Waterproof Eye Liner 01 True Black, de Lip Liner 20 Flame, de BB Primer, de Eye Brow Gel 01 Clear, de Eye Brow Styler 25 Wolf, de Eye Brow Styler 15 Slate en de Luxurios Volume Mascara Jet.
De individuele producten dekken de meest uiteenlopende stijlen en trends en zijn bedoeld om gebruikers in staat te stellen om bijna elke look te creëren.