Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Achter Armor London zit een team van Britse ontwerpers die er hun beroep van hebben gemaakt om mensen veilig te houden, maar niet willen inleveren op stijl. De mond-neusmaskers voor volwassenen en kinderen zijn niet alleen van hoge kwaliteit en stijlvol, maar ook duurzaam geproduceerd.

Meer info

Armor London kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Pantsermaskers combineren functie en ontwerp

Maskers zijn een deel van ons dagelijks leven geworden. Bij het winkelen, in het openbaar vervoer, bij grote evenementen, op scholen en op de werkplek komen we overal mond-neusmaskers tegen. In veel situaties is een dergelijke bescherming zelfs verplicht. Terwijl veel mensen hun toevlucht nemen tot wegwerpmaskers, doeken of zelfgenaaide dagelijkse maskers, biedt Armor London een professioneel, veilig en duurzaam alternatief met de Armor neus-mond bescherming. De stoffen maskers beschermen, zijn herbruikbaar en gemaakt van duurzaam geteelde grondstoffen. De Pantser neus- en mondbeschermer is geschikt voor het hele gezin. Naast de klassieke modellen voor volwassenen biedt het bedrijf ook maskers speciaal voor kinderen aan. De kleinere modellen passen zich perfect aan de vorm van het kinderhoofd aan en zorgen voor een optimale bescherming van de omgeving. Het ontwerp van de Armor veiligheidsuitrusting overtuigt met gedempte kleuren voor de volwassenen en het vriendelijke, vrolijke momoji-patroon van de kinderversie. Voor wie een milieuvriendelijk, veilig en stijlvol masker wil, is Armor de perfecte keuze.

Een lifestyle merk met een missie

Armor London is een Brits lifestylemerk dat zich toelegt op het leveren van persoonlijke veiligheidsuitrusting die duurzaam en milieuvriendelijk is. Dit komt omdat de belangrijke kwesties van milieubescherming en afvalvermijding in de loop van de Corona-pandemie helaas vaak werden verwaarloosd. Niet-recycleerbare wegwerpmaskers, latex handschoenen en plastic verpakkingen worden maar al te vaak niet alleen in vuilnisbakken gevonden, maar ook in de natuur. Met de herbruikbare, wasbare Pantser neus-mond bescherming kan het afvalprobleem eenvoudig en stijlvol worden opgelost. En dit alles zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke veiligheid.

Alle producten van Armor London zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk. De bekroonde ontwerpers hebben al vele jaren ervaring met verschillende Britse modemerken, vooral op het gebied van schoen-, accessoire- en juweelontwerp. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Armor veiligheidsuitrusting ook indruk maakt met zijn elegant en functioneel design.

Het Britse bedrijf laat niets aan het toeval over, niet alleen in het ontwerp maar ook in de materiaalkeuze voor de Armor veiligheidsuitrusting. Het gebruikte textiel is afkomstig van duurzame teelt en Armor London gebruikt waar mogelijk ook milieuvriendelijke en duurzame alternatieven voor de andere materialen. De verpakking is 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar. Zelfs de gebruikte inkt is milieuvriendelijk. Met de stijlvolle en duurzame maskers Armor London lukt het om de bescherming van de mensen om ons heen en de bescherming van het milieu te combineren in één product. De comfortabele Pantser neus-mond bescherming is betaalbaar, milieuvriendelijk en biedt betrouwbare bescherming.

Het juiste dagelijkse masker voor elk type

Naast kleine reissets en accessoires is de belangrijkste activiteit van Armor de bescherming van de neus en de mond. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende versies. De Safeguard Cotton Face Cover is gemaakt van katoen, de Natura Hemp Face Cover is gemaakt van een hennepstof en de Momoji Kids Face Cover is een masker speciaal voor kinderen.

De Safeguard Cotton Face Cover is de klassieker onder de gezichtsmaskers. Gemaakt van een lichte katoenen stof, de Armor neus-mondhoes is comfortabel op de huid en laat een gemakkelijke, onbeperkte ademhaling toe. Een vervangbaar vijf-laags filter vangt zelfs de kleinste deeltjes op en voorkomt dat ze in de luchtwegen terechtkomen. Dit, samen met een actief koolfilter, reinigt de lucht die we inademen en ondersteunt de gezondheid van de drager. Het masker wordt geleverd met twee filters, andere kunnen worden gekocht.

De snede van het masker zorgt ervoor dat mond en neus betrouwbaar worden afgedekt. Met de metalen neusklem en verstelbare elastieken kan het masker ook worden aangepast aan de individuele gezichtsvorm. Om huidirritatie en druk achter de oren te voorkomen, wordt de Pantser neus-mond bescherming ook geleverd met een zachte siliconen band die aan de achterkant van het hoofd wordt gedragen. De elastieken van het masker kunnen in deze band worden gehaakt, zodat eventuele druk op de oren wordt weggenomen zonder de pasvorm en de pasvorm van het masker aan te tasten.

Een ingebouwd ventiel zorgt ervoor dat de warme lucht kan ontsnappen en dat er geen warmteophoping onder het masker plaatsvindt. Het masker beschermt ook tegen UV-straling. Deze twee eigenschappen maken het een ideale metgezel in de zomer en op warmere dagen. De Pantser neus-mond bescherming van katoen is verkrijgbaar in een tacticool camouflage ontwerp in drie verschillende kleuren.

De Natura Hemp Face Cover biedt ook een optimale pasvorm, een comfortabel draagcomfort en betrouwbare bescherming. Het model is gemaakt van lichte, duurzaam geteelde hennep en bevat net als het katoenen masker een neusclip, verstelbare elastieken en een siliconen band voor de achterkant van het hoofd. De twee filters en een klep worden ook meegeleverd om de lucht zo zuiver mogelijk te houden en de ademhaling te vergemakkelijken, zelfs bij hogere temperaturen. Dit geldt natuurlijk ook voor het model dat van hennep is gemaakt: De snit, pasvorm en veiligheidskenmerken van de twee maskermodellen zijn in principe identiek, ze verschillen alleen in het type stof en ontwerp. Hennep wordt beschouwd als een bijzonder milieuvriendelijk materiaal en past daarom perfect bij de milieubewuste houding van het bedrijf en haar klanten. De ademhaling is gemakkelijk, zelfs met het hennepmodel, en het masker is zeer comfortabel om te dragen. Het ontwerp is terughoudend. In plaats van een camouflage-look gebruikt Armor London voor deze Pantser neus- en mondbeschermer effen gekleurde stoffen in vier subtiele kleuren.

Het masker voor kinderen

Voor kleinere kinderen is de Momoji Kids Face Cover de perfecte keuze. Dit Pantser neus- en mondmasker is speciaal aangepast aan de vorm en grootte van het hoofd van kinderen en biedt de perfecte pasvorm. Veel kinderen dragen in hun dagelijks leven te grote maskers. Door de verkeerde pasvorm van deze maskers ontstaan er openingen waardoor de ademlucht kan ontsnappen en ongefilterd kan binnendringen. Het Pantser neus-mond masker biedt hier een oplossing voor. Het Momoji model heeft ook twee filters, een ventiel, een neusklem, verstelbare elastieken en een siliconen band voor de achterkant van het hoofd. Met dit masker beschermen kinderen op betrouwbare wijze de mensen om hen heen.

Het vriendelijke momoji-patroon is een echte blikvanger. De lachende gezichten en de felle kleuren maken het masker direct vrolijker en minder bedreigend. Vooral voor kinderen is het belangrijk dat het dragen van maskers geen vervelende plicht of vervelende taak wordt, maar altijd een leuk onderdeel blijft. Dit is eenvoudig te bereiken met het patroon in zeven verschillende kleuren. De Momoji Kids Face Cover is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de vier en acht jaar oud, maar afhankelijk van de grootte van de kinderen is het ook geschikt voor jongere of oudere mensen.

Naast milieubescherming en duurzaamheid maakt Armor London zich ook zorgen over de gezondheidszorg. Medisch personeel, artsen, verpleegkundigen, laboratoriumpersoneel, wetenschappers en ander personeel zijn al maandenlang de klok rond aan het werk om de pandemie in te dammen en de mensen gezond te houden. Daarbij riskeren ze vaak hun eigen gezondheid. Om deze hardwerkende mensen te bedanken voor hun onvermoeibare inspanningen en om hen meer veiligheid te bieden, schenkt Armor London een masker aan de getroffen werknemers in het Verenigd Koninkrijk telkens wanneer klanten een Pantser-neusmondbeschermer kopen.

Armor London in de online shop

De Armor veiligheidsuitrusting biedt niet alleen stijlvolle, duurzame bescherming voor jong en oud. Wie besluit om voor een redelijke prijs een Pantserneus-mondstuk te kopen, doet ook iets groots: het beschermt het milieu en geeft iets terug aan het hardwerkende medische personeel. Niet alleen het masker zelf, maar ook extra filters voor de Pantser neus- en mondbescherming zijn online beschikbaar. De aankoop is dus heel eenvoudig en snel!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 13
toepassen