Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bijna uit het niets verovert amika: de shampoorekken met trendy haarverzorging, en niet alleen bij kappers en stylisten. Het jonge merk uit Brooklyn maakt gebruik van ongebruikelijke ingrediënten zoals duindoornextract of hectorietklei. Dit is hoe een amika: shampoo het haar verzorgt tijdens het wassen.

Meer info

Koop Amika: Haarverzorging goedkoop

Meer info +

amika: - het jonge trendmerk uit Brooklyn

amika heeft in 2015 de eerste New Yorkse salon uitgerust met de innovatieve amika Haircare producten en verspreidt zich van daaruit razendsnel: Via de catwalks van New York naar de catwalks van de modehoofdsteden; via de kapsalons van de hippe Amerikaanse steden naar de kapsalons in Canada, Australië, Parijs en Londen, Frankfurt en Düsseldorf.

Deze hausse heeft zijn redenen: amika Haircare is geboren in Brooklyn, in het bruisende centrum van New York, bedacht door mensen die al lang in dit cluster van cultuur en creativiteit leven. Het creatieve collectief bestaat uit chemici, kappers, cosmetica en designliefhebbers met één gemeenschappelijk kenmerk: ze hebben een onverslaanbaar gevoel voor de problemen van de dag en de veranderingen die zich aan de horizon voordoen, en ze houden ervan om nieuwe wegen in te slaan, vooral wanneer de oude paden alleen maar uit gewoonte worden bewandeld en niet omdat ze zinvol zijn. Zoals bij haarverzorgingsproducten, waarbij de chemische ingrediënten soms pas werden verwijderd nadat ze genoeg haar hadden beschadigd.

amika: doet het anders: alleen de beste ingrediënten voor amika Haircare, veel creatieve vrijheid bij de ontwikkeling van nieuwe stylingproducten, geen compromissen sluiten over alle ingrediënten die al eerder de schuld hebben gekregen van haarschade.

Hot Thing: Van de Big Apple tot de wijde wereld...

New Yorkers waarderen de amika-producten vanwege de hoogwaardige ingrediënten. Ze doen het zonder iets dat haar en mensen kan schaden en zijn gemaakt zonder dierproeven. Ze houden van amika producten voor de compromisloze natuurlijke verzorging die ze bieden voor elk haartype - en voor de hippiestijl. Alleen al het ontwerp brengt je in een goed humeur. In feite heeft amika Haircare ook een paar echte "geheime wapens" in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld de cultus droogshampoo Perk Up, die het haar "piepend schoon" maakt met sterk absorberend rijstzetmeel en voedend duindoornextract zonder water, en vervolgens een beetje hectorietklei en de speciale amika essentie toevoegt om geurige volheid te brengen zonder de geringste resten.

In dit land zijn de haarverzorgingsproducten van amika al lang alleen verkrijgbaar in kapperszaken of bij internationaal opererende stylingingkenners, maar amika is nu verkrijgbaar in onze online shop. Het merk met het hippe bloemendesign wil ook aan deze kant van de vijver harten veroveren: compromisloos natuurlijke en holistisch georiënteerde haarverzorging, innovatieve en intelligente haarstylingproducten, talrijke specials en een bedrijfscultuur "met het hart op de juiste plaats": amika Haircare is goed voor haar, huid en ziel.

"Geparfumeerde" haarverzorging met gevoel, plezier en superfruits

amika Haircare is haarverzorging vol met superstoffen: als het gaat om verzorging is de duindoornbes de superster van de amika-producten, in feite een bijna vergeten supervrucht met een rijkdom aan natuurlijke ingrediënten. Mensen die graag bijzonder goed en gezond eten, kennen en gebruiken de duindoornbes vandaag de dag weer heel goed. Voor de haarverzorging heeft de gezonde bes echter iets heel bijzonders te bieden: Het bevat tot 40% onverzadigde omega-7-vetzuren, die over het algemeen zeldzaam zijn in planten.

Omega-7-vetzuren blijken niet alleen een vasobeschermend en vaso-opbouwend effect te hebben, maar ook positieve effecten op de droge huid en rode, droge (scherm)ogen. Ook blijkt dat het gezonde vetzuur de elastine- en collageensynthese van de haarwortels verhoogt en hun metabolisme reguleert. Dit is een soort "heilige graal" van haar- en hoofdhuidverzorging, die onmiddellijk en consequent wordt gebruikt door de amika ontwikkelaars.

Het grote voordeel van deze puur natuurlijke verzorging ligt voor de hand: als de verzorging een positieve invloed heeft op de stofwisseling van de haarwortel, is er geen behoefte aan verzorgingsproducten voor droog of vet haar, de amika producten verzorgen elk haar optimaal.

amika Haarverzorging - methodisch doordachte verscheidenheid

Bij amika zeggen ze dat ze alleen producten maken waar het bedrijf trots op kan zijn. Dit zijn onder andere producten voor de normale dagelijkse reiniging en verzorging van voedende haarmaskers, maar ook speciale formules die het haar een matte of glanzende textuur geven. Er zijn speciale herstellingsformules die gestresst stadshaar herstellen en volumeproducten die elk hoofdhaar voller maken. amika Haircare Detox ontgift de haarwortels en de hoofdhuid, terwijl de Smooth reeks pluizig, weerbarstig haar glad maakt. Het bedrijf biedt ook geschikte verzorgingsreeksen voor blond en gekleurd haar, voor krulverzorging en voor elastisch-vaste fixatie.

Als u online naar amika-producten zoekt, vindt u ze vaak gegroepeerd in series volgens het gewenste effect: of het nu gaat om het perfectioneren van styling of om kleur- en hoofdhuidverzorging, om steilheid en warmtebescherming, krulverzorging en volume, of om het herstellen en versterken van de haarstructuur - amika laat niets te wensen over, en er zijn zelfs slimme en effectieve producten voor zogenaamd tweedaags haar.

Dit alles wordt bekroond door de amika Signature Collection met vele slimme formules voor fantastisch haar - waaronder verrassend begaafde vaste planten die tot het standaardrepertoire zijn gaan behoren.

amika: Een bedrijf en zijn principes

Bij amika praten we niet alleen over een goed spel, maar handelen we elke dag positief - volgens deze "ironclad" principes:

1.amika haarverzorging is voor elk haar ter wereld: Natuurlijke ingrediënten verzorgen het haar en de hoofdhuid tot in de kern, en de haarverzorgingsreeks biedt oplossingen voor elk haarprobleem.

2. schone ingrediënten: zonder sulfaten en ftalaten, parabenen of aluminium, zonder DEA en meer dan 1.300 andere kritische ingrediënten.

3.Always "cruelty-free": amika heeft nooit getest op dieren en zal dat ook nooit doen.

4. "Going green" is een verplicht programma: we werken voortdurend aan afvalvermindering. Waar mogelijk schakelen we over op gerecycleerde kunststoffen.

Haarverzorging van vrienden?

"amika" is een term uit de wereldtaal Esperanto, die staat voor een vriend en een vriendin. Het amika-collectief heeft de naam bewust ontleend aan de geplande taal die bedoeld is om de nationaliteiten van deze wereld te verenigen - het is het symbool voor het geloof in schoonheid in verscheidenheid en in de kracht van de gemeenschap die het amika team verenigt. Dit team wint het ook van haar klanten met de consistentie waarmee amika haar bedrijfswaarden, cultuur van positief denken en inclusie hoog houdt, en ondersteunt non-profit organisaties zoals HairToStay met limited edition specials. Nog een reden om amika-producten te kopen.

Het vrolijke bloemkrachtdesign van de verpakking brengt een glimlach op het gezicht van de gebruikers. De amika geur van citrusvruchten frisheid, kruidige zoete klaver en warme vanille is nu een populair item op zich en kan, zoals alle amika producten, goedkoop en gemakkelijk online worden gekocht. Als u amika producten goedkoop wilt kopen, kunt u in de winkel snel een overzicht krijgen en de juiste haarverzorging naar uw huis laten sturen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.