Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie RevitaLash RevitaLash
Meer informatie:

Het concept

RevitaLash is al lang een van de internationale marktleiders in wimperzorgproducten. Als u de groei, verzorging en reiniging van uw wimpers wilt optimaliseren, moet u de felbegeerde RevitaLash-serums gebruiken. De producten van de RevitaLash-serie met hun uiterst actieve ingrediëntencomplex zorgen ervoor dat de wimpers sneller groeien en altijd een goed verzorgde indruk achterlaten. Bovendien worden de lengte en de dichtheid van de wimpers verbeterd. RevitaLash verlengt de natuurlijke groeifase en versterkt de haarwortel van de wimpers. Zo vallen de wimpers minder vroeg uit en kunnen ze langer worden.

RevitaLash maakt niet alleen de wimpers langer. Tegelijkertijd worden de wimpers gereinigd en verzorgd. De serums zorgen er ook voor dat de wimpers donkerder worden en dus sterker worden geaccentueerd. Succes wordt bereikt na slechts een paar weken van regelmatig gebruik. De serums zijn huidvriendelijk, siliconenvrij en klonteren niet. De wimperproducten van RevitaLash zijn niet alleen in veel vakbladen positief getest.

Ze behoren vandaag de dag eerder tot de cosmetische basisuitrusting van vele beroemdheden zoals Prinses Kate Middleton, Jessica Alba en Kim Kardashian. RevitaLash zorgt voor sterke wimpers en een look die iedereen boeit. Veel effectieve actieve ingrediënten, zoals myristoylpentapeptide-17 en biotine, dragen bij aan de verzorging en de groei van de wimpers. Al na twee weken worden de wimpers aanzienlijk dikker en vallen er minder wimperhaartjes uit. Na ongeveer zes weken verschijnen de wimpers veel stralender en geaccentueerd. Ze zijn ook aanzienlijk langer en robuuster. De effectiviteit en compatibiliteit van de producten uit de RevitaLash serie zijn dermatologisch getest.

RevitaLash Volumizing Mascara Raven, Volumizing Mascara Espresso, RevitaLash Volumizing Primer, Hi-Def Tinted Brow Gel en de RevitaLash Limited Edition Geavanceerde Eyelash Conditioner zijn uiterst zuinig en kunnen dankzij de meegeleverde wenkbrauwpotloden en -borstels nauwkeurig en in goede dosering worden aangebracht. De producten uit de RevitaLash-serie zijn aangepast aan verschillende soorten wimpers en overtuigen door hun verzorgende, groeibevorderende en revitaliserende werking.

Het design

De producten uit de RevitaLash-serie zijn direct herkenbaar aan hun elegante verpakkingsontwerp. Alle producten zijn optimaal beschermd door een blauwe buitenverpakking. De wenkbrauw-sera bevinden zich in compacte en resistente kunststofcontainers. De lange en slanke mouwen garanderen een eenvoudige, nauwkeurige en schone bediening.

De doppen zijn hersluitbaar met een betrouwbare schroefdraad. In elke dop is een fijn wenkbrauwpotlood of -borstel geïntegreerd zodat de RevitaLash-serums doelgericht en goed gedoseerd kunnen worden aangebracht. De potloden en borstels maken ook een ideale wenkbrauwverzorging mogelijk.

De compacte pennen zijn ook ideaal voor gebruik op de weg en op reis. Ze passen comfortabel in elke zak en nemen niet veel ruimte in. Alle containers uit de RevitaLash-serie garanderen een flexibel en hygiënisch gebruik. De wenkbrauw serums zijn siliconen- en reukloos.

Het assortiment

RevitaLash Eyelash Serum is oorspronkelijk ontwikkeld door Dr. Michael Brinkenhoff: Het zou de verzwakte wimpers van zijn vrouw met kanker moeten stimuleren om te groeien. En dat is gelukt - met baanbrekend succes. Dankzij een uniek complex van werkzame stoffen, biotine en hoogwaardige plantenextracten, wordt de levens- en groeifase van de wimpers aanzienlijk verlengd. Er vallen minder wimpers uit en de haren groeien sneller terug.

De speciale RevitaLash-ingrediënten voeden en verstevigen de wimpers - na slechts zes weken dagelijks gebruik zien de wimpers er gebogen, dikker en langer uit. Het serum is zeer gebruiksvriendelijk: het wordt met een borstel als een vloeibare kajal op de bovenste wimperlijn aangebracht. Het regelmatig aanbrengen van RevitaLash-producten bespaart dus gemakkelijk het dure proces om naar de wimperuitbreidingsstudio te gaan en maakt het mogelijk de wimpers permanent te verzorgen, dik te maken en te krullen.

Het innovatieve effect van RevitaLash is niet alleen overtuigend in tests en studies, maar geniet ook al lang een grote populariteit bij sterren als Kim Kardashian. RevitaLash ADVANCED is het basisserum voor de wimpers van de cosmetische RevitaLash-serie. Het voedt, voedt en stimuleert de wimpers voor een dichtere groei. De RevitaLash Volumizing Primer fungeert ook als wimpergrondverf voordat de mascara wordt aangebracht: hij bevat speciale peptiden om de wimpers glad te strijken en zorgt ervoor dat de mascara zich beter hecht.

De RevitaLash Volumizing Mascara Raven of Espresso uit de RevitaLash cosmetische serie vult perfect de perfecte look aan. Als verder producthighlight werd RevitaBrow Advanced ontwikkeld op basis van de bewezen RevitaLash-formule en speciaal aangepast aan de behoeften van wenkbrauwen. Het bestrijdt met succes kale plekken en zorgt zo voor volle en perfect gevormde wenkbrauwen. De innovatieve RevitaLash cosmetica serie beperkt zich natuurlijk niet tot het verzorgen en comprimeren van wimpers en wenkbrauwen. Dankzij het speciaal samengestelde complex van werkzame bestanddelen met BioPeptin zijn de kruidenhaarproducten RevitaLash Regenesis uitermate geschikt voor dagelijkse haarverzorging en als versterkende ondersteuning bij haaruitval.